להתאהב בך שוב..

...Blue

New member
להתאהב בך שוב..

רוצה להתאהב בך שוב, כמו פעם, להיזכר בצלצולי פעמונים ופעימות לב מתקתק, לחוות חזיונות מעורפלים תלושים מהמציאות המרחפים מעלינו כהילת חלומות, לגעת שוב ברגע בו החזקנו ידיים מודים על הדקות של יחד ונתלים על נטיפיי געגועים לשווא מנסים לעצור את מחוגיי הזמן ולהפוך שנייה לנצח מעוף הציפור אל קִנה קוטע התמזגות שפתיים ומשאיר אותי חולם בהקיץ, מושך בחבל הזמן עד קצה גבול היכולת, עוד מבט אחד על צלך הנעלם באופק הלילה ואהיה חופשי לצעוק את שמך לחלל האוויר המבושם בריח גופך מהול במור תשוקתנו וצעדיי ייקחוני משם אל מעבר להרים שם נשמע לאחרונה הד קולך..

טאKילה

New member
רוצה להתאהב בך שוב..../images/Emo23.gif

רוצה להתאהב בך שוב, להרגיש פרפרים בבטן הלב רוטט כהלמות פטישים לנסוק לרקיע בריחוף לחלום איתך רגעים קסומים לחוות חזיונות מעורפלים רוצה לזמר לך מהמצולות לחוש במרומי שמי האלוהים אני הניצן אני אהבתך אתה עברי אתה עתידי אתה ואני זמני ושירי חולמים לגעת לחוש שוב זמן בו אחזנו יד ביד כמו פעם נתלים על נטיפיי געגועים הכל אשר אהבנו פעם חולף בתוך עיניי הלחות אתה מתבונן בי מזכיר נשכחות דימיתי זמן שעמד מלכת ואהבתנו כמו פעם בלבלוב פרי עצי התפוח סמוק כדמי תשוקתי עורגת לתשוקתך פרשתי לרגליך שטיח מעלי זהב מעוף התאווה אליך בשקיקה מדמיינת התמזגות שפתיים באפי ריח בושם גופך מבטי בוהה בהינומת צלך הד קולי הסדוק קורא בשימך יקירי אני מאוהבת בך כמו פעם.

../images/Emo79.gifרציתי...../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

רציתי לחרוז לך שירים, רציתי לכתוב סיפורים, רציתי לדבר איתך עד כלות הימים, רציתי אותך עד כלות החושים, ולשמוע עוד...ועוד... על החיים, אבל...נגמרו לנו הזמנים. רציתי לקטוף לך זר פרחים, ולשוח איתך בין השיחים, לדעת אותך עם כל הנשמה, להתעטף בזרועותייך...עד צאת החמה, להרגיש את ליבנו מחסיר פעימה, את הדם בעורקינו זורם בתעוצה, ולאט...לאט...להכבש על ידה, כן ידה של האהבה. מה רבים הגעגועים אליה, אל אותה התחושה, שכל כך חסרה, לעצום עיניים, ולחלום... ולהתעורר, ולדעת, זה אמיתי, זה כאן אצלי. מכורה לאהבה

למעלה