מחר נפליגה בספינות
א אינשאללה New member 13/3/02 #56 להפליג על כנפי הדמיון, ולחלום אותך מתפשטת מקלפת את בגדייך כבצל, מחליקה על גופף העירום, על ערוותך המסופרת, ולצלול... בין רגלייך ואינשאאלה שאין זה חלום
להפליג על כנפי הדמיון, ולחלום אותך מתפשטת מקלפת את בגדייך כבצל, מחליקה על גופף העירום, על ערוותך המסופרת, ולצלול... בין רגלייך ואינשאאלה שאין זה חלום
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #24 א. אני. אני. אני. אני. אני. אני. אני. תא"(נ)י (קלקולציות בע"מ)
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #25 ב. בעצמי. בעצמי. בעצמי. בעצמי. בעצמי. בעצמי. תא"י (קטן שיכול לבד)
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #26 ג. גם אני! גם אני! גם אני! גם אני! גם אני! תא"י (עכשיו אני כי ההוא הלך).
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #27 ד. דאני. דאני. דאני. דאני. דאני. דאני. תא"י (דתלתן דארמי דירוק).
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #28 ה. הו, כמה שאני מוצלח. הו, כמה שאני מוצלח. הו, כמה שאני מוצלח. הו, כמה שאני מוצלח. הו, כמה שאני מוצלח. הו, כמה שאני מוצלח. תא"י (האיש על הפיפל מגזין).
ה. הו, כמה שאני מוצלח. הו, כמה שאני מוצלח. הו, כמה שאני מוצלח. הו, כמה שאני מוצלח. הו, כמה שאני מוצלח. הו, כמה שאני מוצלח. תא"י (האיש על הפיפל מגזין).
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #29 ז. זה אני. זה אני. זה אני. זה אני. זה אני. זה אני. זה אני. תא"י (אני זה).
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #31 ט. טה טה טה טאם - קבלו אותי. טה טה טה טאם - קבלו אותי. טה טה טה טאם - קבלו אותי. טה טה טה טאם - קבלו אותי. טה טה טה טאם - קבלו אותי. טה טה טה טאם - קבלו אותי. תא"י (מלך הכיתה).
ט. טה טה טה טאם - קבלו אותי. טה טה טה טאם - קבלו אותי. טה טה טה טאם - קבלו אותי. טה טה טה טאם - קבלו אותי. טה טה טה טאם - קבלו אותי. טה טה טה טאם - קבלו אותי. תא"י (מלך הכיתה).
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #32 י. יו, הנני. יו, הנני. יו, הנני. יו, הנני. יו, הנני. יו, הנני. תא"י (לטס ליק דה יו פליי)
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #33 כ. כמוני אין. כמוני אין. כמוני אין. כמוני אין. כמוני אין. כמוני אין. תא"י (מעבדות שיבוט בע"מ).
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #35 מ. מי מוצלח? מי מוצלח? מי מוצלח? מי מוצלח? מי מוצלח? מי מוצלח? תא"י (עולה על פלטפרומות ומגדל אפרו).
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #37 נ. נפלא אני. נפלא אני. נפלא אני. נפלא אני. נפלא אני. נפלא אני. תא"י (נשיא נוור-אוורלנד)
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #38 ס. סה מואה. סה מואה. סה מואה. סה מואה. סה מואה. סה מואה. תא"י (קוסמופוליטי).
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #40 פ. פיייי, מה כותבים? פיייי, מה כותבים? פיייי, מה כותבים? פיייי, מה כותבים? פיייי, מה כותבים? פיייי, מה כותבים? תא"י (בחיפוש עצמי)
פ. פיייי, מה כותבים? פיייי, מה כותבים? פיייי, מה כותבים? פיייי, מה כותבים? פיייי, מה כותבים? פיייי, מה כותבים? תא"י (בחיפוש עצמי)
ת תלתן אירי ירוק New member 12/3/02 #41 צ. צ$#^%#^#%^#@. צ$#^%#^#%^#@. צ$#^%#^#%^#@. צ$#^%#^#%^#@. צ$#^%#^#%^#@. צ$#^%#^#%^#@. תא"י (האיש שלכם בפראג).
צ. צ$#^%#^#%^#@. צ$#^%#^#%^#@. צ$#^%#^#%^#@. צ$#^%#^#%^#@. צ$#^%#^#%^#@. צ$#^%#^#%^#@. תא"י (האיש שלכם בפראג).