ת. א"י.
ל לי-אור. New member 10/3/02 #2 עכשיו תסןבבי את הראש ותשרקי בנונשלנטיות כאילו כלום... (רצוי נעימה אפגנית הררית ועליזה) מה שלא יהיה אל ת-ציצי. ואם יגדל אל תשמיעי קריאות התפעלות. רק תרטיבי שוב. בסוף כשיהיה ממש גדול ורטוב קטפי ועשי לך סלט. לי-אור מגדלת גידולים
עכשיו תסןבבי את הראש ותשרקי בנונשלנטיות כאילו כלום... (רצוי נעימה אפגנית הררית ועליזה) מה שלא יהיה אל ת-ציצי. ואם יגדל אל תשמיעי קריאות התפעלות. רק תרטיבי שוב. בסוף כשיהיה ממש גדול ורטוב קטפי ועשי לך סלט. לי-אור מגדלת גידולים
ל לי-אור. New member 10/3/02 #6 Gימל גדרה גרמניה גנב גרניום גמל ניצחתי. רוצה סולמות וחבלים ואחורי זה דוקים. יש לך שחור? בדוק? לי-אור מפנה ת´שולחן
Gימל גדרה גרמניה גנב גרניום גמל ניצחתי. רוצה סולמות וחבלים ואחורי זה דוקים. יש לך שחור? בדוק? לי-אור מפנה ת´שולחן
א אפי לוג New member 10/3/02 #7 דלת דגניה דנמרק דרדס דודאים דרבוקה ניצחתי ראשונה. בא לי צוללות, הדוק השחור שלי בצלילה.
ל לי-אור. New member 10/3/02 #8 הא לחמא עניא די אכלו.. אם תשלימי את הפזמון אני אתן לך בית מלון אחד וכביש אג-רע. לי-אור חמור ארוך אחורי הסולמות
הא לחמא עניא די אכלו.. אם תשלימי את הפזמון אני אתן לך בית מלון אחד וכביש אג-רע. לי-אור חמור ארוך אחורי הסולמות
ז זיוי בת New member 10/3/02 #11 בזמן שאת במלון רימונים בצפת, אני יכולה לחכות תור אחד בכלא? זיוי [מונופול על סוהרים]
א אפי לוג New member 11/3/02 #12 רפונזל שלי כשאני כבר מגיעה למלון אני לא ממהרת להסתלק משם... יקח לך כמה ת(ד)ורות בכלא... נשיקות לאזולאי הרב כלאי הכי הכי בצפון
רפונזל שלי כשאני כבר מגיעה למלון אני לא ממהרת להסתלק משם... יקח לך כמה ת(ד)ורות בכלא... נשיקות לאזולאי הרב כלאי הכי הכי בצפון
ה השחקנית הראשית New member 11/3/02 #13 בזמן אחר הפורום הזה היה נורמאלי. עכשיו הוא ירד לגמרי מהפסים. שחקנית הנה באה הרכבת
ה השחקנית הראשית New member 11/3/02 #16 פול מערבבים עם שמן זית, מלח, לימון קצת שום שמים בחומוס ואוכלים. שחקנית מערבבת מתכונים כשאנשים יורדים מהפסים
פול מערבבים עם שמן זית, מלח, לימון קצת שום שמים בחומוס ואוכלים. שחקנית מערבבת מתכונים כשאנשים יורדים מהפסים