להרטיב ? ו...

א י ל ה

New member
תא"יקלה

ספר לנו מעט על עצמך, בבקשה... בוקר טוב. א י ל ה ההפך מ-ה ל י א

קצת עליי ניתן לקרוא במקומות הבאים:

"תא"י - דילמות לאקטוזיות" - בכריכה מינאטורית. "תא"י - פדגוגיה רכה והתנסויות בחקר הרפואה הגניקולוגית" - בכריכה מתקשה. "תא"י - שנים עשר שנים של בדידות" - בכריכה עצמית. "תא"י - קונפליקטים בכלורופיל" - בכריכה בסתר. "תא"י - החוויה האלוהית, האגו והאיד." בכריכה קשה. "תא"י - החוויה האלוהית, האגו והאיד (חלק ב´)." - בכריכה רכה. "תא"י - דמויות היסטריות במילניום השלישי" - בכריכה בלויה. תא"י (סתם סופר).

זיוי בת

New member
אפשר

לתת לך לקרוא גם את שתי האנציקלופדיות שחיברו עלי? זיוי [קוראת את עצמה]

א י ל ה

New member
יש לי

זמן בין תשע לתשע ורבע. בערב. זה עבה האנציקלופדיות שלך? א י ל ה מה שיותר עבה יותר כחול

זיוי בת

New member
עזבי

לקרוא. אני כבר אתקשר אלייך. :)) כל האנציקלופדיה על רגל אחת [אני אעמוד]. הכיני את הקו. זיוי [סופרת ת´כסף שאין]

א י ל ה

New member
תוכל

לפרט בעניין נוזלי הגוף? אאאאפצ´י! א י ל ה אחורי זה. עכשיו כבר רוויתי.

זיוי בת

New member
רוויתי

רוויתי תעלי הביתה. האוכל כבר מוכן. זיוי [מתרגלת הורות נכונה]

מה משותף

בין תנ"ך מחזור וסידור? אם זוגתך במחזור, ואין לך סידור, אז... אתה נח
אינשאאלה שלא נגיע למצב כזה

ועל השאלה הזו, הנה הגרסה

החרדית: שבועיים כיף כיף שבועיים פסק זמן בחיי. שמעתי. מחרדית אוטנטית. פנטזיה עדות ממקור שני

יש גם ביחד...

הזין, לפעמים הוא צומח וגדל, לפעמים הוא חי ומשתולל, ולפעמים הוא דומם ומת, והימאים מוסיפים אינשאללה שלא נשתה מי ים

הפנטזיה

New member
אפרופו מתכון לעוגת מיטות:

החומרים הנדרשים: 2 זוגות עיניים צוחקות 2 זוגות ידיים אוהבות 2 זוגות רגליים מחוטבות היטב 2 מיכלי חלב מוצקים 1 קערת ערבוב מעוטרת פרווה 1 בננה גדולה 2 אגוזים. אופן ההכנה: הבט אל תוך העיניים הצוחקות, פסק את הרגליים המחוטבות לצדדים, מחץ בתנועות סיבוביות את מיכלי החלב הבא את קערת הערבוב לצב לח ושמנוני הוסף את הבננה בתנועות עדינות פנימה והחוצה עד לקבלת קצף כסה באגוזים עד שהעוגה עשויה העוגה גמורה כאשר הבננה יוצאת רכה בגמר השימוש יש לשטוף היטב יש להמנע מלקוק הקערה אם העוגה תופחת - עזוב את העיר. בתאבון!!!

למעלה