להרגע אנשים!!

HAN2005

New member
להרגע אנשים!!

גם לינקין פארק להקה ענקית יש להם מיליון שירים מדהימיםםם!!!! הכי יפה NUMBֱ אסף איזה חוצפן... דרך אגב לא עניתנה לי על אתמול אם שמעת את השיר!!! דרך אגב אנשים אני אופירה בת 15 מתה על גרין דיי לינקין פארק וג'וני דפ!

KaUrO DoNo

New member
ואי אנשים ניראה לי זה לינקינית 2

בבקשה לא לפתוח 100 הודעות סתם תודה

HAN2005

New member
שאלה

(גם כאן יבש כמו שם אז אל תדאגו!) דרך אגב איך קוראים לסולן של לינקין פארק?? הוא היה מזה חמוד! למה הוא עושה לעצמו את זה? הוא נראה כמו חייזר! אז מה אם הוא רוצה להראות מדליק !!! שיקח דוגמה מהסולן של גרין די :בילי ג'ו, גם חתיך וגם מדליק!!!

אסף Day

New member
לא מה לפתוח במלחמה חשבתי שיש כבוד..

בין שני מחנות. אני לא רוצה שנתחיל לריב איתם כי למי שלא יודע אני חבר בפורום שם וגם בשל נירוונה.

אני לא אמרתי שהם רעים

זאת הדעה שלי...והדעה שלי זה שהם לא טוב ליד ליקנקין ואם זה פוגע בך מצטערת זאת הדעה שלי...

LunaticPark

New member
אולי די

הבילי שמו הזה או איך שלא קוראים לו דומה יותר לאוהב בנים במילה אחת HOMO סתם פאנקיסט אידיוט SONT WANNA BE A PUNKIST IDIOT! וסתמו זאת לא קומונת טלנובלות לא לדבר על יופי דברו על המוזיקה זה מה שהכי חשוב וזהו...D:

HAN2005

New member
בילי ג'ו הגבר

סליחה!!! רק שתדע שבילי לא סתם פנים יפות הוא שר מדהים ויש לו את השירים הכי יפים שיש!!! יש לו את הלהיטים הכי גדולים שיש! ובנוגע לאוהב בנים שתדע שהוא נשוי ויש לו שתי בנים!!! ואם כדי לפרנס את הילדים שלו הוא צריך להראות כמו אוהב בנים, אז הוא יראה כמו אוהב בנים! למרות שהוא ממש לא נראה ככה!!!

giant G

New member
אוקיי אני מבקש להפסיק לדבר על אוהב

הבנים הזה... זה לא פורום גרין דיי... בקשה... תודה

®NuLy®

New member
אוףףף תפסיקי!!!!!!!!!!

גרין דיי הם אחלה להקה!!! ואני מעריצה גדולה שלהם!!!!!! בילי ג'ו הוא גיי מכוער!!!!! ואני אוהבת אותו רק בתור זמר של אחת הלהקות הכי טובות בעולם!!!

אסף Day

New member
זה בגלל שאני מתבייש בזה שגם אני לא

שמעתי את השיר, מצטער לא התכוונתי לפגוע.

אסף Day

New member
זה בגלל שאני מתבייש בזה שגם אני לא

שמעתי את השיר, מצטער לא התכוונתי לפגוע.

HAN2005

New member
בילי ג'ו הממי

איזה חמוד אסף .. לא רוצה מלחמות... אם אתה לא רוצה אז לך לפורם של סקורה למה אתה מקלקל עד שמתחיל להיות מענין??? נ"ב :אסף סתם צחקתי פשוט נפגעתי מאתמול...

לינקנית

New member
צסטר בינגטון!! הסולן

כל השאר...מייק שינודה,רוב,בראד,פיניקס,ג'וזף (ג'ו האן)

אם זה זה מה שמעניין אותך בילי מה של

יהיה....תלכי לשם כאן לינקין פארק לא מעניין אותנו הגרין דאיי שלך...

למעלה