להרגע אנשים!!

giant G

New member
אווווויששששששש מנהלת רולז

את רואה למה כל כך אוהבים אותך את חכמה מנהלת לינקין שולטת הידד להילית!!! חחחחחח D:

walk alone

New member
ל giant G..

זה אתה שהמלצת על INTWINE??? התמכרתי ואני רוצה לקנות תדיסק.. על איזה אתה ממליץ?? (כמה יש להם בכלל??) ואיפה אפשר להשיג אותו?? בכל חנות דיסקים יש אותו?? סליחה שאני לא קשורה אבל אין לי כ"כ את מי לשאול..

giant G

New member
חחחחחח כן זה אני שהמלצתי עליהם

אבל בקשר לדיסקים אין ממש בארץ כי הם לא להקה אמריקאית או ישראלית הם להקה הולנדית ונראה לי שיש להם 3 דיסקים אחד מהם לפי מה שידוע לי הוא אקוסטי (היפה שבהם) בכל מקרה אי אפשר להשיג דיסקים שלהם מהארץ... לצערנו הרב...:( :( :( :( :( באמת להקה ענקית!!! אחת מהטובות ושמח שאהבת אותם תפרסמי אותם אולי יום אחד הם יגיעו לפחות לרמה של להקות מישני הם די מפורסמים בהולנד אבל זה רחוק חחחחחח... בקיצור יש כמה אתרים שלהם אם את רוצה אני יתן לך לינקים אליהם... אבל הרוב בהולנדית...

walk alone

New member
אוף..

וואי הם ממש טובים!!! אז כאילו אין סיכוי למצוא דיסקים שלהם בארץ??? מאמזון אפשר לקנות?? אמ.. בקשר לאתרים בהולנדית אז לא נראה לי שאני יבין משהו אבל אני רוצה לראות איך הם נראים.. יש לך לינקים באנגלית (לא שמזה אני כן יבין אבל אולי איכשהו..) מאיפה אתה מכיר אותם?? בחיים לא שמעתי עליהם.. ועוד להקה הולנדית..

SAMAR

New member
אני אני אני!!!!!!!

אוף, די נמאס לי!!!! טוב....מספיק..... אני קופצת מעזראלי! חיים יפים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לינקנית

New member
אה הילית........

תודה תודה תודה תודה תודה תודה<+1000000000 פעםםםםםםםםםםםם חסמת אותה..מודה לך!

SAMAR

New member
הלללללללללללללללוווווווווו!!!!!!!

אני! אני הראשונה ששמעתי אותם בעולם כולו! מה את מחרבשים לי שאתם המלצת לכולם? חחחחחחחח, עזבו אני בחא מצב רוח!!!!! החיים בזבל!!!!! קיצר אני זאתי שהמלצי לשי, והוא הודיע ברבים....אהמאהמ.... חרא חיים יש לי!!!!! חרא אני אומרת!!!!!!!!!!!!!!! יום קסום לכולם!!!!

giant G

New member
חחחחחחחח

היא נחסמה למה אומרת לה שלום עוד לא באה כבר נחסמה חחחחחחחח הילית שולטת בפורום ביד קשה חחחחחחח

למעלה