להרגיש

להרגיש

עוצמת עיניים נותנת למגע ידך לסחוף אותי בתשוקה אדירה המלים שאתה לוחש באוזני ממלאות אותי במין תחושה קסומה של מיליוני פרפרים שפשוט משתוללים ואותי גוררים להרפתקאה מופלאה הנשיקה שלך החיבוק שלך האהבה שלך גורמים לי להרגיש הכי נפלאה הכי מדהימה והכי מיוחדת במינה אתה גורם לי להרגיש אתה.

EishEsh

New member
אתה גורם לי להרגיש

איתך אני הכי אישה איתך אני הכי יפה איתך אני הכי אני איתך אני עוצמת עינים נותנת דרור למגע הידים איתך אני נסחפת בתשוקה איתך אני הכי מתוקה איתך אני מרגישה הכי אישה הכי נפלאה הכי מדהימה הכי מיוחדת במינה - אישה.

את ....

את כה נוגה את כה ענוגה את כה פוגעת את מצליחה לגעת את סוחפת את נסחפת את אוהבת משתחררת נותת לרוח לפרוע שערך נותת לאהבה לפרוץ ממך והלאה את הכי אישה את הכי קסומה את מוכשרת מדהימה אישה אישה את,את,את! יצא לי שיר הלל עליך מה אני יעשה

יערית 1

New member
חשופה

איתך זה מרגיש אחרת, ליבי נרגש נרעד, גופי לך ניכסף, באהבתך מחובק. עיניך היוקדות, כמו בי נוגעות, רזי נפשי חושפות, איתך זה מרגיש אחרת.

שמים1

New member
מרקם תחושות

נותת לאצבעותיך לרפרף עלי במרקם תחושות, לניצוצות שבעיניך לקיים הבטחות. לרז הקורן מגופך במשעולים נסתרים של תשוקה, לניצני תאוות הפורחים ממילים נלחשות בחשיכה. להרגיש בחיבוקך המייה ועדנה, סערת חושים גולשת בגלים של דממות. במילים רועדות לשאת געגועים על כנפי אהבה.

מרקחה

כמו שמש ביום סגרירי כמו אגל טל זערורי מתענגת על התחושה מתמכרת לעוד נגיעה כמו תוים מולחנת נעימה הגוף נרעד כחמת חלילים שני גופות מחוללים והלב פועם מבפנים כמו מערכת ככלי הקשה הוא מרעים אני ואתה עוד לחישה עוד מגע ושנינו בוערים והלב כמרקחה

שמים1

New member
מילים נוגעות

המילים שבתוכך גורמות לליבי לשיר וכל שיר מנגן לך מנגינה מנגינה קסומה, אורגת תחושות מבטים נוגעים , בכמיהות בדממה. ואני יודעת שאם הייתי מושיטה יד ונוגעת בך, היית נרעד אלי ברטטים של תשוקה חובק את החלומות שחלמת ולוכד אותי בחדרי ליבך.

אני יודעת ש...

אני יודעת ש... המילים שלי נוגעות בך אני יודעת ש... המבטים שלי מרגעים אותך אני יודעת ש... לא סתם במקרה פגשתי בך אני יודעת ש... אני זורמת בך נטמעת בך אני יודעת ש... אני נקשרת אליך מתענגת עליך אני יודעת ש... האהבה היא הדדית והאהבה היא ציבעונית שהאהבה היא אמיתית אני יודעת ש... אני אוהבת אותך אז בוא חבק אותי הצמד אותי אליך.

יערית 1

New member
מילים שאספתי

אוספת מליבי, מילים שקטפתי, יוצקת אותן, בתבנית של ערגה. עוצמת עיני, חלומות שחלמתי, פורשת אליך, בשבילי אהבה. שלל ענבלים, וצילצולי פעמונים, יבהקו אליך בזוהר כוכבי שמים.

צילצול פעמונים

מילים צלילים רגשות מילים אהבות געגועים כולם יחדיו נמהלים פורשת ידיי נותת לרוח לקחת את כאבי מביטה לצדדים פריחות וליבלובים זוהר הכוכבים מאמינה שגם לי יצלצלו הפעמונים וליבי ינסוק למרומים יעריתוש.. תודה מאמי ממש אהבתי....

למעלה