להרגיש נורמאלית

annabell Lee

New member
אין ספק שתזונה בריאה ונכונה

תעזור...אבל צריך מאוד להיזהר עם המלצות שמציעות להחליף את הטיפול הקונובציונלי..ולצערנו..כל פעם מגיעה מישהי אחרת עם נבואות הקסם שלה...

רווית04

New member
בנות ,בנות..

נועה אני איכשהו יכולה לשמוח בשבילך שעשית שינויים באורח החיים שלך והסתדר לך בסופו של דבר השחרור מצה''ל כמו שאמרתי לך במיילים ביננו. אבל לפעמיים גם שמחה לאיד והמלצות כאלה בטוחות על התחום הזה לא חביבות על כולנו מהסיבה הפשוטה והאישית גם שלי : שזה הוביל להחמרה בחיינו וזה לא משהו שמעלים את המחלה ולקפוץ מאושר כעת עדיין לא אומר שעברת את המאית וכך זה ישאר. אנאבל היקרה, נועה היא באמת חיילת משוחררת שבאה לכאן להתייעץ ושוחחנו על הדברים מנקודה אישית יותר מכיוון שיש לנו סיפור יחסית דיי דומה. לא צריך להתעצבן :) העצבים שלנו גם לא בריאים חס וחלילה ומוסיפים לכאב של האנדו'. אז, יאללה סולחה!

annabell Lee

New member
חלילה עצבים..לא מתעצבנת בכלל...

יש לי 4 ילדים בבית, שהמציאו את היכולת לעצבן...אבל שוב....שלא תבוא מישהי ותציג את יכולות הריפוי שלה..ועוד מישהי תלך אחריה...מסוכן מסוכן מסוכן.

galim29

New member
נועה

גם אני הלכתי לתזונאית ולטיפול משלים ושיתפתי שזה עזר לי ואפילו הפניתי כמהבנות לתזונאית אבל במסר אישי ולעולם לא אפרסם שם של מטפל על גבי הפורום. אני אשתף ואספר במה זה עזר לי אבל לא אפרסם את המטפלים. אני מבינה שזה נובע אצלך מתמימות וחוסר ידע שצריך לפנות למנהלות הפורום לקבל אישור. ולא, לא כואב לנו שטוב לך בחיים. תני לנו קצת קרדיט.

למעלה