להרגיש נורמאלית

noanoa12

New member
להרגיש נורמאלית

ראיתי שלאחרונה העולו פה כמה תגובות על נושא תזונה. מזמן לא כתבתי כאן ורצתי לחלוק כמה דברים נהדרים שקורים בחיים שלי... לפני שמונה שבועות הייתי לראשונה אצל נטורופטית. אני אדם ראלי והייתי קטנת אמונה, הגעתי אליה אחרי אחת תקופות האנדו הקשות שעברתי מאז האבחון. הייתי על כדורים על יום, עם שני התקפים משתקי יכולת בשבוע לפחות. לא יכלתי לתפקד יותר. אני בחורה צעירה, רק בת עשרים, לאחונה השתחררתי משירות צבאי (בגלל האנדו, אם מישהי צריכה עצות אני כאן) והיום אני עובדת בתעשיית הטלווזיה. השעות מטורפות וכמעט אין זמן לנוח, אני עובדת ימים של אחת עשרה, שתיים עשרה שעות-וכבר לא יכלתי לעשות כאילו הכל בסדר. הייתי סוחבת את היום עם הכאבים ומידי פעם מתפקרת בשירותים. לצערי אני סובלת מגירוי עצבי, האנדומרטריומה שלי יושבת על עצב שיוצר תחושת שריפה בלתי יאמנת (אני לא צריכה לומר לכן איפה...) וגם צליעה קטנה (המוקד מעל הרגל בבטן התחתונה). כאמור, הגעתי לנטורופתית קטנת אמונה וספקנית. מאז עברו מאז שמונה שבועות, וסבלתי משני התקפים בלבד בשבוע הראשון. זה כבר שש שבועות שאני נקייה מכדורים בכלל!! אני מרגישה כאילו מישהו החזיר לי את שמחת החיים ואני רוצה להמליץ לכל אחת על הדיאטה וגם על הנטורופטית שלי, ליאת פיאטקובסקי שמקבלת בצפון תל אביב. על הדיאטה: אני אוכלת דיאטה לחלוטין אפשרית, שמורכבת מפירות יבשים ואגוזים, אורז מלא, ירקות על כל סוגיהם, קטניות ואחת לשלושה ימים-גבינת עיזים. אני קונה לחם מיוחד מלחם תושיה נטול חיטה ונטול שמרים (הפרוסות שלו מאד קטנות) וזה ממלא לי את החסר בלחם. הקושי כמובן הוא עם השוקולדים והסוכרים.... מדהים לראות, עכשיו כשהגוף שלי "נקי" מרעלים, כמה חתיכת שוקולד משפיעה. אני מרגישה את ההשפעה של הסוכר הרע אוטומטית בבטן שלי.... אני ממליצה בחום לכולכן. אני מרגישה לראשונה מזה הרבה זמן שיש תקווה לחיים שלי ולעתיד שלי. אשמח להמליץ גם על טיפול בדיקור סיני. לפני שנתיים הייתי אצל מדקר בשם ראובן ברק שמקבל בתל אביב והוא הצליח מאד לעזור לי בהמלך ההתקפים. הייתי מגיעה אליו רועדת מכאב ויוצאת אחרי שעה כשאני מסוגלת ללכת. לכל שאלה אני אשמח לענות, וכמובן לשמוע תגובות. כמה כיף לחזור לכאן ולהזכר שבעצם אני לא לגמרי לבד עם זה.

annabell Lee

New member
נו באמת...גב' ליאת היקרה..

לא יותר קל לפרסם את עצמך מבלי לנסות לפגוע באיטיליגנציה שלנו? תכך יבואו עוד כמה שהללו את אותה "מרפאת האנדו' המושלמת".. קצת יושר לא יזיק!! מספיק עם הפרסום הצבוע והשיקרי....

galim29

New member
ליהי, אני קוראת אותך לסדר../images/Emo124.gif

יש מצב שהבחורה רוצה להמליץ ותו לא. נכון שאנחנו לא מתות על זה פה, ובטח לא כשמפרסמים שמות. ונכון שהיא לא המציאה את הגלגל ורובינו יודעות להסתדר עם התזונה של האנדו לבד או שכבר מצאנו את התזונאית שלנו, וכנ"ל לגבי רפואה משלימה. אבל יש מצב שהיא רוצה לחלוק.... בכל מקרה, מאחר ואנו כביכול מדינה דמוקרטית, הנ"ל זכאית לחופש הביטוי... להלן ההגדרה מויקיפדיה: חופש הביטוי וההבעה הוא זכותו של כל אדם להביע את דעתו ולומר את שברצונו לומר, מבלי שיוטלו הגבלות שרירותיות על כך, בכל הדרכים המשמשות לכך: דיבור, כתיבה, יצירת סרט קולנוע וכל שאר דרכי התקשורת. "כל אדם זכאי לחירות הדעה והביטוי" (מתוך ההכרזה לכל באי עולם בדבר זכויות האדם) עקרון חופש הביטוי הוא הרחבה של עקרון חופש הדיבור. חופש הביטוי נחשב למימוש של חופש הדעה והמצפון, שטעמם ניטל אם נשללת האפשרות לבטא אותם. אז יאללה, תני לה להתבטא.

annabell Lee

New member
נו גלי באמת...

החושים שלי לרוב לא מטעים אותי...בייחוד שמדובר בפרסומאיות למיניהן...שקוף מדי, חוזר על עצמו..נו באמת...אין כאן בעיה של חופש הביטוי..יש כאן בעיה של שקרים...היא רוצה להמליץ על עצמה? למה לא לבוא ולומר בפה מלא מי היא ומה היא? למה כל הדרכים העקלקלות האלו? זה גם דומה באופן מצחיק לאותם פוסטים קודמים..פשוט מזהים אותן..לא יעזור לך..

annabell Lee

New member
תכף גם תבוא מירי מור..עם אינסוף הניקים

שלה....ומלאי השמות שלה...

liats80

New member
אבל למה ליאת?

מה אני עשיתי? אני מסכימה איתך לגבי הפרסום. אבל לא אני כתבתי את ההודעה.

noanoa12

New member
את יכולה להסתכל בתגובות שהשארתי פה בעבר

מבינה את החשש שלך, אבל באמת יש לי אנדו והיא באמת עזרה לי. מוזמנת לחפש תגובות שלי פה מלפני כמה חודשים... אני נכנסת כל שלושה חודשים בערך ומתעדכנת. סליחה אם פגעתי או הכעסתי, באמת רק רציתי לעזור נועה

noanoa12

New member
וחוץ מזה

חבל שאתן ככה. חשבתי שזה מקום שאנחנו אמורות לחלוק בו מה קורה בחיי האנדו שלנו. סך הכל קרה לי משהו טוב, לראשונה מזה שלוש שנים...מה כואב לכן? לשמוע שאני סוף סוף מצליחה להסדיר את החיים שלי? הזכרתי שמות כי חשבתי שאם היא עזרה לי היא אולי תדע לעזור גם לאחרות.

annabell Lee

New member
מאוד מאוד מוזר..שנכנסת מישהי פעם ב-3

שנים להמליץ על נטרופתית...מה כואב לנו? שמשתמשים בנו כבמה פרסומית...אני בטוחה שאם היית פונה למנהלות לבקש לפרסם כאן..לא היתה בעיה...אבל כל שיטות הפרסום הנלוזות הללו...פשוט מגוחכות...ד"א...לצערנו, רואים את הטריק הזה בהרבה מאוד פורומים..טריק מיושן..הגיע הזמן לעבור למשהו חדש..

annabell Lee

New member
ובואי נוסיף לתבשיל את העובדה שהניק שלך די חדש

אז את בהחלט לא תמימה...

annabell Lee

New member
מיכוון שאמצע הלילה לי לא נרדמתתת

אמשיך לי כאן ואוסיף שאני מקווה מאוד בשבילך שאני צודקת..כי כנראה את לא מבינה שזו מחלה שלא כיף להתהלל איתה..מוקד..עצב..שורף...כן, מכירות, היינו שם עשינו את זה...נמות עם זה...סתם שתדעי..שיטה טובה לטפל בעצב כזה...זה תקיעת מחטי ענק לתוך העצב, עם נוזל, לרוב מים עם חומר הרדמה..דבר שמרחיב את עצב ומפריד אותו מן המוקד או רקמת הצלקת..עושים את זה פעם בחודש..4-5 זריקות בכל פעם...עד שהעצב הספוג בסביבה נוזלית, מתייצב מס' מ"מ רחוק מהמוקד.מספיק רחוק כדי לא להקפיץ אותך לשמיים בכל תזוזה..ולמנוע ממך להזריק לעצמך עוד מורפיום.....עכשיו זה נשמע פחות נחמד נכון?

noanoa12

New member
רק רציתי לעזור.

סליחה אם הכעסתי אותך, מסינה למה זה יעלה את החשד שלך. אבל את באמת יכולה להסתכל אחורה ולראות שהייתי פה גם לפני... אם מישהי זוכרת, התייעצתי לגבי שחרור משירות צבאי בעקבות אנדומטריוזיס.

annabell Lee

New member
את לא מכעיסה אותי...תשמעי מה מלחיץ אלי..

ולגמרי ברצינות...כל כמה חודשים נכנסת מישהי, במסיכה זו או אחרת, בניקים בדויים..ומציעה כל מיני שיטות טיפול ש"יצילו אותנו". במקרה הטוב זו נטרופתית, אשר מנסה לפרסם את עצמה בשקרים....ניקים בדויים וכאלו..במקרה הרע זה כל מיני יצורות שמבטיחות שהן הן אלו שירפאו את האנדו' ויש להן הוכחות!!!! אני ממש מפחדת שתבוא איזה מישהי ותאמין להן! אין בעיה בטיפול אלטרנטיבי להקלת סממנים...אבל לא לבוא ולספר שהן הנביאות החדשות! זוהי מחלה שגם הורגת! ויעידו על כך כמה וכמה בנות כאן שהיו מאוד קרובות לעבור את הקו הזה..ולהפוך את הילדים שלהן ליתומים צעירים.....רק חסר שאיזה מישהי תמימה עוד תאמין לאיזו אחת כזו...תפסיק טיפול שבהחלט יכול להציל את חייה...על הפוריות אני כבר לא מדברת..לפעמים הפוריות זה מותרות...ותביא את עצמה למצב מסכן חיים! אני לא הולכת אחורה כי אין לי סבלנות לזה...ובטח שלא זוכרת אותך..אבל ברצינות..די כבר עם הפרסומים.

annabell Lee

New member
ורוצה לחדד את הנקודה..

הבעיה היא לא עם טיפולים אלטרנטיבים שבהחלט יכולים להקל על התסמינים..אלה על כל אלו שמתיימרות להיות המרפאות האולטמטיביות..מצילות העולם ומוקדי האנדו'..וכמובן...כל ההצגה עם הניקים הבדויים..וההמלצות המפוברקות..

noanoa12

New member
אני ממש לא מוותרת על טיפול תרופתי הורמונלי

ועדיין ממשיכה לקחת גלולות ברצף, ועדיין מרגישה את הבטן שלי, אבל לי נושא התזונה באמת באמת עוזר. בטח שזה לא אומר שאסכן את החיים שלי ואת הפוריות שלי ואפסיק לקחת גלולות ולהגיע לביקורים בתלהש...

noanoa12

New member
וחוץ מזה

בחיי שחשבתי שאקבל כאן חיבוק גדול על ההודעה הזאת. אחרת לא הייתי מפרסמת. אבל במחשבה שניה הייתי מגיבה בדיוק כמוך. את לא יכולה לדעת אם אני משקרת או לא, אני יודעת מי אני ומה אני, וכמה עצוב שהפכנו לכאלה חשדניות, דרוכות ועל קוצים לגבי כל דבר שקשור לגוף ולהתערבות חיצונית בו. או לפחות אני

annabell Lee

New member
קוצים זה עוד נחמד...

יותר לכיוון של עצב חשוף..אם אנו בקטע של עצב....

למעלה