להרגיש טוב?

ben200

New member
להרגיש טוב?

האם קיים המושג הזה "להרגיש טוב"? או שפשוט חלף מזכרוני דבר שכזה. כן כן, כבר המון זמן שלא הרגשתי טוב, אני תוהה אם בכלל הרגשתי טוב אי פעם בחיים האלו. אני מרגיש שהלב שלי מאוד חלש, מרגיש שאמות מצער וכאב, מבדידות ודכאון, נכון שאני "צעיר" גיל 30 זה גיל שכבר צריכים להרגיש בטוחים בייקום הזה, גיל שכבר צריכים להיות עם רגליים על הקרקע, ואני רחוק מיזה אלף שנות אור. טוב.... נראה מה יהיה.... ביי לכם:(

אורלי_ל

New member
בן ../images/Emo24.gif

אתה לא לבד. שולחת לך חיבוק חם. רק דבר אחד: "נכון שאני "צעיר" גיל 30 זה גיל שכבר צריכים להרגיש בטוחים בייקום הזה, גיל שכבר צריכים להיות עם רגליים על הקרקע" צריכים? מי אמר? חפש את עצמך כמה זמן שדרוש לך, עד שתמצא. וכשתמצא לא תרגיש בודד ועצוב. "ואני רחוק מיזה אלף שנות אור" אתה יוצר את המציאות שלך, במחשבות, במילים, וכשאתה אומר את זה אתה מקבע מצב שבו לעולם לא תשיג את מה שאתה רוצה. אתה מתכנת את התת מודע שלך להשיג בשבילך את מה שאתה מתמקד בו. מעבר לזה, מה היית רוצה לשמוע, שאתה חושב שיכול לעזור לך? ברצינות אני שואלת. לילה טוב שולחת לך המון אהבה

m_katzmann

New member
../images/Emo127.gifהוציאו לי את המלים מהפה

לבן בוקר של אור, אורלי פשוט הוציאה לי את המלים מהפה. רק אתה יודע מה לעשות כדי לגרום לשינוי וכשתרצה בו תראה שהתת מודע שלך יוביל אותך לשם. מילים שמקטרות - מקטרות ומקבעות אותך באותו המצב. שנה את סגנון הדיבור שלך, דבר אל האני הפנימי שלך ובקש ממנו כל מה שבאמת חשוב לך ותראה איך דברים מתחילים להשתנות. לפני כמה שנים קלטו עיני את הספר כוחו של התת מודע. התחלתי לקרוא בו מתוך סקפטיות רבה ואז יום אחד השתעשעתי עם עצמי ואמרתי לעצמי טוב בא נבדוק ובלילה ביקשתי מהתת מודע שבבוקר לא יהיו לי עוד כאבים ברגל. ותתפלא בבוקר לא היו עוד כאבים ומדובר באדם שהסחוס שלו שחוק לגמרי. לא האמנתי חשבתי שזה במקרה. חזרתי על אותה בקשה יום אחר יום ובכל יום חווויתי רגל פחות כואבת. בן, יש בך כוחות שמעולם לא ידעת על קיומם. חפש אותם בתוך עצמך והם אלה שיובילו אותך אל האור והחום, אל שמחת החיים, אל כל מקום אליו אתה באמת רוצה להגיע.
מאיה

בנצ´וק (אפשר לקרוא לך ככה?)

ימי הבאסה והבדידות תמו!!!! אתה איתנו עכשיו ואני מקווה שלא תעזוב... אני מסכימה עם אורלי ומאיה, אם תחשוב חיובי תפעל חיובי! אתה לא יודע מה צופן העתיד אולי מחר תכיר את "מיס רייט" ותצאו ותתחתנו, או שאולי מחר תזכה בטוטו, או אפילו תציל כלב שטרקטור עמד לדרוס בלי להשים לב.. אתה לא יכול לדעת מה צופן בשבילך העתיד אבל אם תבוא בגישה שלילית כזו אתה תמצא את עצמך במצב שבו עוברות לנגד עינך מיליון ואחת הזדמנויות להיות מאושר ולפספס אותן! -זה רק בגלל שאתה חושב שיום זה לא יגיע.. אתה אפילו לא תדע שההזדמנות פה ואתה רק צריך לקחת אותה, אולי בדיעבד כשתחשוב על זה תבין שפספסת ואז כבר יהיה מאוחר מידי... מה שאני מנסה לומר זה תחשוב יותר בצורה חיובית ותראה איך דברים יתחילו להסתדר.. לא בצורה קיצונית אבל יסתדר בקטנות..., גיל 30 זה לא מאוחר!! רק התחלת את החיים!! אני וכל אחד ואחת מהפורום הזה נעשה הכל כדי להראות לך ולעזור לך להרגיש טוב, הכי טוב(!) אתה לא לבד מהרגע שנכנסת לפה!!! קבל המון(!!!!!!)
והמון(!!!!!!!)
אוהבת איב

בונבונת

New member
היי בן!../images/Emo13.gif

קודם כל לפי איך שאתה נשמע...אתה לא מחייך הרבה.אז תתחיל לחייך ועכשיו!!!גם בלי שום סיבה,בעצם-תמיד יש סיבה,אתה חי,אתה זה אתה,וכן יש רגעים טובים בחיים,אני בטוחה שהגזמת!החיוך זה לא הכל אבל זו התחלה... תראה ,אני באה מתקופה מאוד קשה בחיים שלי,הכי קשה שהייתה לי אי פעם,חשבתי שזהו-חרב עליי עולמי ואני אף פעם לא אהיה מאושרת...אבל לאט לאט אתה מתחיל להבין שהמקום שלך על פני כדור הארץ הזה הרבה יותר חשובים ממה שאתה מדמיין.אתה יודע לכמה אנשים אתה חשוב?להמון!!!ובגלל מיליוני סיבות שונות שאפילו לא ידעת שאתה עושה את כל זה.וחוצמזה,גיל 30 בתקופה שלנו זה לא ממש מבוגר כמו פעם,זה עדיין ילד!אז גם אם אין לך הרגשה של ביטחון,זה בסדר אתה לא מפלצת!גם לסבתא שלי יש הרגשה של חוסר בטחון לפעמים והיא בת 94...למי יכול להיות ביטחון כשהחיים שלנו כל כך לא צפויים בכל מישור אפשרי,לדעתי זה מראה על תפיסת המציאות כמו שהיא ,אתה מודע למה שקורה מסביבך אבל קצת איבדת פרופורציה...זה לא כל כך נורא! תמיד אני אומרת שלמצוא את החלומות שלנו זה יותר קשה ממה שלהגשים אותם.אז תמצא לך חלומות-מה אתה רוצה ללמוד ,במה לעסוק,תחביבים,איזו בחורה אתה מחפש,היחסים האידיאלים בשבילך עם המשפחה...אח"כ תנוח קצת תמצא את השלווה שלך ואז תעשה שינויים,זה כיף אך כל שינוי מלווה בפחד מסויים גם אם זה שינוי טוב!!תאמין בעצמך!!אני הייתי שם ואני יודעת שיוצאים מזה! עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת!!!

גיל גיל

New member
וואו! בן!

איזה גישה בריאה לחיים... מי החליט בשבילך באיזה גיל אתה צריך להרגיש טוב, רע, יציב, או מתנדנד? החיים שלך לא מקובעים על פי איזה שהיא תבנית שמחייבת אותך, או אף אחד אחר בהקשר הזה! כבר פתרנו בעיה אחת, נכון? הרגליים שלך לא חייבות להיות בשום מקום, אז צא מהגישה הזו! תאמין לי, אם לא תרגיש מחוייב להיות בשלב כלשהוא בהתאם למה שאה חושב שמישהו חושב שאתה צריך להיות בו, אז תוכל להתחיל לפחות להרגיש טוב יותר. אז מה דעתך? מה אתה עושה בשביל לצאת מהמצב שלך?

גיל גיל

New member
עכשיו קראתי גם את התגובות של כולם,

ויש לי רק דבר אחד להגיד: מי צריך אותי? אני ממש מיותר!
אוהב אתכם

*אביבה*

New member
היי בן

אני גדולה ממך ביומיים, לא מרגישה על הקרקע, ואם חס וחלילה זה קורה לי...אני מיד מנתרת לאויר בבת אחת כדי לא להיות שם יותר מדי. אין גיל ש"צריך" להרגיש בטוח. מה זה להרגיש בטוח?

soulbird

New member
אני צעירה ממכה בלא הרבה שנים

ואני כלכך מבינה אותך. גם אי מרגישה שאני בגל שצריך כבר לדעת מה רוצים בחיים האלה . והאמת שאין לי מושג . סתם נודדת ממקום למקום . נוחתת פה ושנמאס פורסת כנפיים ועפה לשם. לפעמים אני מרגישה כמו ילדת פיטרפן (ילדה הנצחית)
יום נעים וחמים

ben200

New member
לכולם......

אני לא יודע איך להודות לכם על העודדות הזו, אני ממש שמח שמתייחסים אליי פה ומזרימים לי את המידע איך לצאת ממשבר כזה עמוק. הבעיה אצלי היא יותר מידי מורכבת ככה שהמצב הוא פשוט מתסכל ביותר, ככל הנראה אני גיי ועדיין לא בטוח בזה במאה אחוז, נורא מתנדנד בזהות המינית כבר שנים ככה, המצב הכלכלי קטסטרופלי ביותר, הבדידות מעיקה, אין שום אור בקצה המנהרה. ממש בעיה. אני תוהה אם זה שאחראי עלינו מלמעלה רוצה שאגיע אליו בכוחות עצמי, אחרת לא היה גורם למשבר כזה עמוק. אני מרגיש שאתם ממש משפחה שאכפת לה ממני.... ממש תודה לכם!!! :)

בן אהובי!!!

אתה יודע, יש לי דוד שרק בגיל 45 גילה שהוא הומו וזה כבר שהוא היה נשוי עם ילדים.. ובשבילו גיל 45 לא היה מאוחר לגלות בוודאות את הזהות המינית שלו... ולו אפילו הייתה אישה וילדים.. לכן לפי דעתי המצב שבו אתה נמצא לגיטימי לחלוטין.. לא כולם יודעים בוודאות מה הזהות המינית שלהם.. יש כאלו שאפילו מתביישים בזהותם, או חוששים לספר למשפחה מפני שהם לא יודעים מה תהיה תגובתם.. אבל תאמין לי לא משנה אם אתה סטרייט או גיי אתה אותו בנאדם מושלם.. אולי תרצה לשתף אותנו בבעיה המורכבת שלך.. אולי נוכל לעזור לך לפשט אותה ואפילו לפתור אותה.. אני באה ממשפחה מאוד מאמינה בה´ ואני (אם אפשר לומר) אתאיסטית.. לכן אני לא מבינה אותך כל כך כשאתה אומר שהאחראי מלמעלה רוצה שתגיע אליו בכוחות עצמו..- מה פתאום!!! אתה בסה"כ בן 30, מתחיל את החיים! כבר אמרתי לך אף אחד לא יודע מה צופן העתיד ואני מאמינה שאנחנו קובעים באיזו דרך ללכת.. ומי יודע, אולי תכיר את גבר חלומותיך.. צריך רק לדעת באיזה מקומות להסתובב, אתה תופתע לגלות כמה גייז יש ביננו..!!! תאמין לי אני יודעת על מה אני מדברת.. בכל אופן.. אשמח לדעת על הבעיה שלך ואשמח לנסות לעזור או לפחות להקשיב!!!! אוהבת עד אין קץ איב

*אביבה*

New member
בן, בן, בן, בן,

מרוב ירקות לא רואים את הסלט. אולי נלך פרה פרה? או.קיי. מה הבעיה שהכי מציקה כרגע? איפה הכי כואב לך? תנסה להיות ממוקד טוב?

בונבונת

New member
בן יקר שלי!

קודם כל התענוג לעזור לך הוא שלנו!!! שנית-אני יכולה לספר לך שגם אני במצב כלכלי לא טוב,אני מאוד בודדה ,פגועה ומאוכזבת.כל כך הרבה דברים עברו עליי בזמן האחרון שפשוט הייתי מברכת על כל שעה שלא הייתי בוכה מחוסר אונים ומבלבול.פשוט הרגשתי שאיבדתי את עצמי לגמרי איפשהו,פתאום שומדבר לא משך אותי,הכל עיצבן,אף אחד לא היה שם בשבילי-להפך!והכל ניראה שחור כמו שאף פעם לא היה... אבל מתוק שלי-אל תאבד תקוה!בתור התחלה אני מציעה שתנוח קצת כדיי לאגור אנרגיה.גם מקלחת וארוחה טעימה שתבשל לעצמך יעשו לך קצת טוב! אח"כ אתה צריך ללמוד לאהוב את עצמך,לקבל את עצמך,ומה שאתה לא אוהב תשנה!אל תחכה שדברים יקרו -תקום ותעשה אותם!תמצא את הדברים שמעניינים אותך ותעסוק בהם,תמצא את החברים שכיף לך בחברתם ונמצאים שם בד"כ (אחרי הכל אף אחד לא מושלם וגם להם יש עיסוקים ובעיות משל עצמם),תמצא לך עבודה בסביבה נחמדה (כדיי שלא תהיה שבוז מהעבודה שזה משפיע על כל המצברוח!) תמצא לך את הפינה השקטה שלך עם עצמך -תמצא את הדברים הקטנים שעושים לך כיף-חיוך אמיתי ולא מאולץ! וגם אל תשחק אותה לאחרים שהכל טוב איתך...אל תחייך רק כי מצפים ממך להיות בסדר,כולם היו או יהיו פעם איפה שאתה! אל תפחד כי זה הדבר הכי גרוע שיש,תהיה חזק ותנסה המון דברים,גם מה שלא ניראה כ"כ מושך... אני מקווה שהבנת את הרעיון הכללי ,אני לא רוצה לבלבל אותך יותר מדיי אבל גם שלא תקרא את השורות האלה ותוציא את זה מהראש שלך כשתכבה את המחשב!אני מכירה את העצלנות הזו!!!תזהר ממני! אוהבת בונבונת!!!

ben200

New member
אוף.....

לא תאמינו.... כתבתי איזה רבע שעה על הרגשותי וכו´ וכו´, ואז כשלחצתי על שלח פתאום הכל נמחק. הנה, זה עוד אחד הדברים שכאילו קוראים בכוונה, שההוא מלמעלה מכוון, אבל אני בכל זאת החלטתי לכתוב שוב. מקווה שהפעם לא ימחק:) תודה לך בונבונת על הדברים שכתבת,ולכל מי שכתב. אני מרגיש את האנרגיות שאתם משקיעים כדי לעזור לי וזה מאוד מעודד, אומנם חבל שהכל ורטואלי, אבל זה מה יש!!! אני מרגיש שפשוט אין לי כח, נגמר לי המצברים, אני בפחדים כל הזמן, חושש ללכת לראיונות עבודה, חושש לצאת מהבית. יש איזו קליפה ככל הנראה שעוטפת את כולנו ושומרת עלינו אבל הקליפה אצלי ככל הנראה התקלפה לה או נעלמה, אני מרגיש חשוף מאוד לכל פגיעה ולכל הערה. לגביי "החברים" נטשתי המון חברים לאחרונה כשהבנתי שבעצם שהם אולי ידידים, ידידים שאוכל לחזור אליהם רק כשאצא מהמצב, וכמה "חברים" שחשבתי שהם כאלו התברר לי בסוף שאולי אפילו רק נוצלתי מהם כל הזמן. היום אני מבין כמה כל אחד מאתנו זקוק למשפחה תומכת, או לפחות לאהבה שהיא מחזקת את הקליפה שהזכרתי מקודם. האם יש לכם איזה ראיון ל"משפחה", למשפחה לא ורטואלית, אלא למשפחה אמיתית, איך אפשר למצוא או להתחבר למשפחה כזו, או שאולי זה רק באגדות. בונבונת לגביי חיוך אני בחור מאוד חייכן, אולי אפילו ייתר על המידה, ככה חונכתי תמיד לחייך להראות שהכל טוב, גם כשהכל רע ומר. אני בטוח שכל מה שעובר עליי זה משקעים מהילדות, מילדות קשה, ומחינוך ומהורים כושלים מאוד. כן, זו תוצאה של כשלון. מקווה שאצליח אי פעם לצאת מהמצב הזה. אני ממש שמח שאתם עונים לי.... תודה

אורלי_ל

New member
בנצ´ ../images/Emo24.gif

אתה תצא מחוזק מהמשבר שעובר עליך. כולנו סוחבים את החבילות שלנו, בוא ותלך בדרך איתנו ביחד
ונעזור אחד לשני. אתה מבין עכשיו שדברים שהתרגלת לראות כמובן מאליו אינם נכונים. צריך לשנות, לעבוד על ועם עצמך בקטע הזה. אתה פוחד, אבל בוא תגיד לעצמך "אני פוחד, אבל אני רוצה להתבגר, אני רוצה לצמוח." אל תתנגד לפחד כי הוא רק יגדל (מה שמתמקדים בו גדל... זוכר?), תקבל את זה שאתה פוחד (כולנו פוחדים), ותמשיך ללכת. אהבתי מאוד מה שענתה לך איב בקשר לזהות המינית. אתה אהוב ומיוחד פשוט כי אתה קיים. אוהבת.

soulbird

New member
פיטר פן הוא קצת ילד לא

באיזה שהוא שלב צריך להתבגר לא??

שבילים

New member
מי אמר שצריך להתבגר?

למה לא להשאר תמיד ילד? לחיות בעולם של דמיונות שבו תמיד הכל מסתדר על הצד הטוב ביותר? לראות כל דבר בצורה שרק אתה רואה ולא כפי שמצפים ממך? ובעיקר - להיות מלא בשמחת חיים שרק ילדים קטנים מכירים?

אורלי_ל

New member
כי באמצעות דמיון כזה לא מתפתחים

רק טומנים את הראש בחול. ישנו דמיון יוצר שבאמצעותו אנו צומחים, החיים מזמנים לנו קשיים על מנת שנתגבר עליהם ונתפתח. לחיות בעולם של דמיונות לדעתי זה בריחה. שמחת חיים זה נהדר. לראו את הטוב והרע והקשה והמרגש ו-לשמוח. "לראות כל דבר בצורה שרק אתה רואה ולא כפי שמצפים ממך", הייתי אומרת כך - למצוא את מה שאת רוצה ולחיות לפי מה שאת רוצה, לוותר על ציפיות, גם שלך וגם של החברה. במסגרת המציאות כמובן, כי אם את רוצה לחיות כמו נסיכת מונקו זה קצת בעיה...

soulbird

New member
זה לא מציאותי להשאר ילד לנצח

בעולם כמו שלנו שכולם במרוץ כמו עכברים במבוך אחרי הכסף . מי שנישאר ילד מפסיד במרוץ הללואי ויכולתי להשאר ילדה יפה וונדי איפה אייך ונדי שלי??
נאמר לי שמי שצעיר לנצח בעצם מת

למעלה