זיבולי שכל ../images/Emo18.gif
קראתי איזו כתבה שנכתבה ממש אחרי המוות (רצח התאבדות, תחליטו אתם) ע"י איזה אחד שכתב משהו כמו: "דייב גרוהל צעיר, יש לו עתיד, אבל קריס זקן מדי ושם המשפחה שלו ארוך מדי" סתם, זה לא ציטוט מדוייק, תבקרו בארכיון של מעריב. אבל זה כל כך פאקינג נכון! מה קורה לקריס נוב... נו... נובוסליק (
) שלנו? הוא היה בסוויט 75, ואז הוא תבע את קורטני (צדק מי שאמר שאני אשנא אותו כי הוא אוהב את הול... סתם) ומה קרה באמצע? דייב לעומת זאת... טוב, התוודות, אני מתה על הבנאדם הזה. אני רצינית. אז עכשיו הוא עושה חרא מוזיקה, והוא מסתובב עם המליסה אוף דה משהו הזו, דבר שמרכך אותו מאוד, אבל הוא היה מגניב. והוא עדיין בנאדם די קורע. והדיסק הראשון של הפו פייטרז זה דיסק ענק, והוא היה נורא חמוד בנירוונה (בנים עם שיער ארוך- ווהו!) והוא מתופף... אה... חזק... ו- אני ממש חושבת שזה גובל באובססיה. כלומר, לפני שבוע בערך היה את ההופעה החיה בVH1 וכל פעם שראיתי את דייב נזכרתי באיזה אחד שאני הממ... דלוקה עליו (אולי). וזה מטריד נורא, האם נדלקתי על מישהו בגלל הדימיון שלו לדייב? ברר.... חחח... אני מה זה מזיינת לכם את השכל פה בלי שאתם מכירים אותי בכלל... טוב נו, חבל!
הפורום הזה לא יכל לצוץ בזמן טוב יותר. בדיוק עכשיו אני שומעת את IN UTERO שחברה שלי הלוותה לי לא מזמן. ההערכה שלי לנירוונה באה והולכת. כשאני שומעת דיסק, אני אוהבת אותם, וכשאני חושבת עליהם יותר מדי, או רואה אותם יותר מדי באמטיוי (שונאאאאת את הערוץ הזה) ובכלל כשאני מרגישה יותר מדי פאנקיסטית, אני פשוט לא אוהבת אותם... אז... בהה... זיוני השכל ממשיכים! בכל מקרה, אחלה פורום! קבלו תמונה של דייב (אני? אובססית? נוור!) ודרך אגב- אם אתם רוצים חידושים ממש מצחיקים של דייב תורידו את החידושים ל BULLET WITH BUTERFLY WINGS WITH ARMS WIDE OPEN TINY DANCER טוב, זהו! (הידד!)