THIS MONKEY IS GOING TO HEAVEN
E eCio New member 12/7/02 #52 סוף סוף בן-אדם חכם פה!! אבל שכחת עוד להקה של אנדרו ווד, סולן מד´ר לב בון, בשם malfunkshen שעם תקשיב להם תגלה כמה הם היו הראשונים!
סוף סוף בן-אדם חכם פה!! אבל שכחת עוד להקה של אנדרו ווד, סולן מד´ר לב בון, בשם malfunkshen שעם תקשיב להם תגלה כמה הם היו הראשונים!
M Major Thom New member 7/7/02 #9 alice in chains למרות שאני שומעת אותם לא כל כך הרבה זמן.. הרבה פחות מנירוונה ופרל
H HoLy Cow New member 7/7/02 #11 הייתי אומר שהנגנים הכי מוכשרים נמצאים באליס ובסאונדגארדן. בכל אופן, הלהקה שלי זה אליס.
D DrunkGoat New member 7/7/02 #12 הבאסיסט והתופיסט של אליס טובים... ג´רי סתם קקה (אבל מלחין טוב). בסאונדגרדן כולם טובים בלי יוצא מן הכלל.
הבאסיסט והתופיסט של אליס טובים... ג´רי סתם קקה (אבל מלחין טוב). בסאונדגרדן כולם טובים בלי יוצא מן הכלל.
D DrunkGoat New member 7/7/02 #17 גם בווקלז סאונדגרדן יותר טובים. ועל זה באמת כבר אין וויכוח. למרות שאני הרבה יותר אוהב את אליס מסאונדגרדן. מה לעשות, טכנית, סאונדגרדן יותר טובים.
גם בווקלז סאונדגרדן יותר טובים. ועל זה באמת כבר אין וויכוח. למרות שאני הרבה יותר אוהב את אליס מסאונדגרדן. מה לעשות, טכנית, סאונדגרדן יותר טובים.
M Major Thom New member 7/7/02 #18 אבל יכולת נגינה זה לא העיקר..! להקה טובה היא לא להקה שמנגנת יפה כמו להקה שכותבת טוב, שהשירים שלה טובים.. אני חושבת שזה העיקר. אחרי זה באים כלמני דברים אחרים (יכולת נגינה, הופעות וכו´)
אבל יכולת נגינה זה לא העיקר..! להקה טובה היא לא להקה שמנגנת יפה כמו להקה שכותבת טוב, שהשירים שלה טובים.. אני חושבת שזה העיקר. אחרי זה באים כלמני דברים אחרים (יכולת נגינה, הופעות וכו´)
D DrunkGoat New member 7/7/02 #19 ברור. אבל חשבתי שמתווכחים על יכולת נגינה כמו שכבר ציינתי, אני הרבה יותר אוהב את אליס.
I illusionist catfish New member 7/7/02 #20 נכון מאוד ועוד משהו שחשוב זה כשמנגנים את השיר, מה האוירה שזה עושה, אין הם מרגישים אותו ומעבירים אותו שאנחנו נרגיש. זה מה שעושה את השיר
נכון מאוד ועוד משהו שחשוב זה כשמנגנים את השיר, מה האוירה שזה עושה, אין הם מרגישים אותו ומעבירים אותו שאנחנו נרגיש. זה מה שעושה את השיר
A asgsaf New member 7/7/02 #27 ואפרופו דייב גרהול תחפשו גירסה שלו (או תחת פו פייטרס) של סרייווי טו הבן האיש ענק
C Cheezus New member 7/7/02 #28 אני מקווה שזה לא הביצוע שאני חושבת אללי! הוא מבלבל שם את כל השורות! ביצוע טוב זה לא- אבל הבנאדם אכן גדול...
אני מקווה שזה לא הביצוע שאני חושבת אללי! הוא מבלבל שם את כל השורות! ביצוע טוב זה לא- אבל הבנאדם אכן גדול...