להקת הגראנג´ שלי

N a V e

New member
להקת הגראנג´ שלי

smashing pumpkins... היא באמת ה-להקה המועדפת עלי בתחום. אני חושב שהיא מכילה את הנגנים המוכשרים ביותר מבין שאר להקות הג´אנר...

Cheezus

New member
אפשר לפתח את זה....:../images/Emo98.gif

שרשור "להקת הגראנג´ שלי"
אז אני אמשיך: להקת הגראנג´ שלי: אליס אין צ´יינס.

DUDE5

New member
להקת הגראנג´ שלי היא...

כמה נדוש... נירוונה!! בלעדיהם אף אחד ממכם לא היה שומע על המושג הזה גראנג´. הם המציאו אותו, הם עשו אותו פופ והם גרמו לחבריהם מסיאטל לקבל תשומת לב מאם טי וי. הם עשו לגראנג´ מה שהביטלס עשו לרוק הבריטי. אה כן וגם המוזיקה שלהם הייתה טובה... הרבה יותר פשוטה מסמאשינג ואליס זה בטוח, אחותי בת ה-7 יכולה לנגן יותר טוב מקורט, אבל היה בה כל כך הרבה רגש. היה לה מאין עוצמה כזאת שקשה להסביר אותה...

Balzary

New member
אני איתך בנאדם!!!!!!

אתה כ"כ צודק!!! כמו שבלי מחבלים אין פיגועים,אז בלי נירוונה אין גראנג´! הם המציאו אותו.... נכון שחוץ מדייב גרוהל אף אחד מהם לא היה מוכשר במיוחד... אבל הם המציאו את זה... חוץ מזה גם היו להם כמה הברקות, כמו האנפלאגד המדהים שלהם! הם לא כ"כ גרועים!

Pink Cow

New member
"לא היו כ"כ גרועים"?!?!

מה אתה צוחק?? הם היו מעולים!!!!!!!!!

niraf

New member
קודם כל

רד הוט צ´ילי פפרז (בתגובה לחתימה שלך) היו - היו, בעבר - מוגדרים כלהקת Pאנק מטאל (ולא Fאנ מטאל!) והסגנון שלהם היה מטאלי ופאנקי עם שילובים של ראפ, לא משנה, הסגנון הייחודי שלהם. בינתיים התקדמנו בזמן והגיע הזמן להתעדכן - לא ב"וואן הוט מינט" ולא בקליפורניקיישן ואפילו לא ב"בלאדשוגרסקסמאג´יק" אין הרבה מטאל ובטח שלא פאנק. נעים מאוד לשנות האלפיים, רד הוט צ´ילי פפרז להקת רוק קל ובינוני. נ.ב קורט קוביין היה מוכשר ועוד איך. ואם לא בנגינה שלו (באמת לא סנסציונית) אז בקול המדהים שלו. ניסיתם פעם להקשיב, למשל, לwhere did you sleep last night?

Balzary

New member
אררר...אל תתוכח איתי על זה!!!!

רואים רואים שלא שמעת חומר של רד הוט משנות שמונים ושאתה חושב שבךאד שוגר הוא הדיסק הראשון שלהם!!!אולי בגיב איט אוואי הם קצת ראפ או Pאנק... אבל בשנות השמונים הם היו להקת Fאנק מטאל (בשבילך אני אגיד Fאנק רוק) טהורה!!! וחוץ מזה בחתימה התכוונתי לשנות השמונים... אני אשנה אותה... וחוץ מזה שאמרתי שקורט לא מוכשר... הוא כוונתי היא שהוא כן מוכשר אבל בוא נגיד שהוא לא ג´ימי הנדריקס... ובקשר לקול שלו אני לא אתווכח איתך, אתה צודק

niraf

New member
תשמע אחי אני לא הולכת

להשקיע פה יותר מדי מאמצים לחפש חומר שלהם מהלייט-סבנטיז או משו כזה, יש לי דברים אחרים לעשות עם כל הסימפטיה שלי לחומר הישן שלהם שתתפלא, אבל אני מודעת לקיומו. תמצא בשבילי אלמנט Fאנקי אחד (מקסימום שניים) בדיסקים היותר ישנים. אין לי שום ספק בעובדה שבלאדשוגר הוא לא הדיסק הראשון שלהם... אתה משעשע אותי במחשבה. במקצבים שלהם ובשירה של אנתוני קידיס מאז ועד עולם יש יותר אלמנטים ראפיים משאני מוכנה לסבול, סתום תפה לרגע ותן להקשיב למוזיקה, פור קריינג אאוט לאוד. דוגמאות? אפילו מקליפורניקיישן - (אוי אלוהים אני מוציאה בשבילך מהארכיון את שבעת הדיסקים שלהם שברשותי) - אפילו אראונד דה וורלד! זה לא פאנק? זה לא ראפ? וגט און טופ? וקצת אחורה בזמן - גוד טיים בויז, סאבוואי טו ונוס, ורוב רובו של "מוד´רז מילק" - תגיד לי שמג´יק ג´ונסון זה לא שיר Pאנק-מטאל-ראפ. בבקשה. ואם מדברים על Pאנק רוק קלאסיק!!!..:) עוד דוגמאות? ג´וני קיק א הול אין דה סקיי. קת´וליק סקול גירלז רול. גט אפ אנד ג´אמפ. מי אנד מיי פרנדס. ג´אנגל מאן. שוד איי גו און?...

בקשר לנ.ב שלך

עזוב את הקול שלו, הליריקות שלו. זה קוביין. זה מה שאני באמת מעריכה בו. יש כמה שירים שאין לי מושג איך הוא כתב אותם, מילים כל כך חסרות טעם, פשוט גועל נפש של ליריקה. אבל הרוב ממש מעולה, הוא מביע את עצמו כל כך טוב ובפשטות והמילים שלו מקסימות, ובעצם חלק גדול, אולי אפילו רוב הקטע בגראנג´ זה המילים.

חולוני

New member
לא, הפפרס היו Fאנק מטאל.

בשנות ה-80.. האלבומים הראשונים שלהם הם אפילו Fאנק טהור, בלי מטאל.. עכשיו כל קשר ביניהם לבין Fאנק הוא מקרי בהחלט.

אאאא לא!!!

נכון שכל בנאדם שני בעולם צריך לכבד את נירוונה אבל... סאונד גארדן התחילו את כל הקטע של הגראנג´....!!!!!!!! ולפי דעתי סאונד להקה מעולה!!! היו... אבל אין מה להיתווכח בקשר לנירוונה.

DrunkGoat

New member
נירוונה לא המציאו כלום \:

הם עשו לגראנג´ רידקוריישן קל. את הגראנג´ המציאו גרין ריבר, מדהני, מאת´ר לאב בון וסאונדגרדן. אלה זקני הגראנג´.

גם פיקסיס

עזרו להכין את הקרקע למתקפת הגראנג´ של תחילת הניינטיז למרות שהם לא היו ממש גראנג´... נו... אין לי כוח להסביר את עצמי! אתם יודעים!

חולוני

New member
סליחה?

Pixies הם ממש לא גראנג´, הם מלהקות האינדי-רוק הגדולות בכל הזמנים. כל אלבום שלהם הוא יצירת מופת, אין להם דבר כזה אלבום "חלש". והם, כמו הסמאשינג, לפחות ברמה אחת מעל מעל כל להקות הגראנג´ הקיימות. כ"כ חבל שהם התפרקו..

חולוני

New member
כתבת..

"הם עזרו להכין את הקרקע" לגראנג..".. וזה לא נכון, אין להם שום קשר לגראנג´.

למעלה