blue flower
New member
להקשיב לסימנים ../images/Emo24.gif
היי טליה וכולם
סיבוב ראשון מתקשרת
... לא... כבר לא רלוונטי דירה שניה כבר לא אקטואלית בשלישית אין מקרר ברביעית אין מקום
החמישית לא מתאימה
השישית.. טוב.. אותה הלכתי לראות מחסן.. ממש חורבה
השביעית לא רלוונטית השמינית כנ"ל ראש השנה
הגיע.. זמן למנוחה סיבוב חדש ערמה של מספרים חדשים הראשון לא רלוונטי וגם לא השני השלישי לא אקטואלי וגם לא הרביעי במספר החמישי... סתם לא עונים ובשישי.. נו טוב.. מתפנקת.. אין מקום למכונת כביסה
בשביעי אין מקרר השמיני לא רלוונטי התשיעי לא אקטואלי הדמעות מבצבצות.. כי הייאוש קצת מחלחל
עוד כמה טלפונים יוצרים ערמת דפים מלאה איקסים ואחר כך.. עיתון בלי אף מודעה אחת... מתאימה נותר טלפון אחד... התקשרתי, קבעתי שעה.. בן דודי היקר הגיע לביקור, היתה שיחה נעימה כזו שעונה על שאלות, ומוסיפה המון אחרות.. מחייכת יצאתי לכיוון האוטובוס התיישבתי.. נסעתי.. ואז שמעתי.. דום.. דום.. דום פאצ'אלה.. התחלתי לחייך
הדירה הזו בטוח בשבילי קמתי.. שאלתי את הנהג האם הוא שומע קלטת או רדיו.. ומה הסיכוי שהשיר שתמיד אבל תמיד גרם לי לחייך בהודו.. ישודר בגלגל"צ.. דווקא עכשיו. הגעתי לדירה, וואוו.. איזו דירה מתוקה, לא גדולה מידי כדי להרגיש ניכור וגם לא קטנה כדי להרגיש קלסטרופוביה בדיוק בגודל הנכון
אבל.. קירות קצת שחורים.. למחרת הבאתי תגבורת, עניים נוספות.. שתעבור את מבחן האובייקטיביות גשמים וקור... ורטיבות ותחב... שלא יהיו.. (הרי אני כמעט שכרתי פעם דירה שמשהו היה חסר בה.. משהו... מה... מה חסר.. חלונות!) וזהו.. בשעה טובה הבוקר שכרתי דירה. הדירה השניה שראיתי, התאימה!! עכשיו.. הובלה, להתארגן.. להסתדר.. ולהתחיל מחדש! חג שמח
דגנית אה.. ואני תוהה...
האם חלמתי ושמעתי בחלום..
היי טליה וכולם