להקות Fאנק

DiamonDbikeR

New member
להקות Fאנק

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על להקות Fאנק? תודה עומר

Funky Giraffe

New member
הגעת למקום הנכון בזמן הנכון חבוב

הנה זה, בשבילי אלו חומרים שחייבים: האלבומים שאני הכי אוהב בז'אנר הזה: הדג נחש - המכונה של הגרוב Brand new heavies - Heavy rhyme exprience הדג נחש - לזוז (אלבומים גדולים שניהם) Funk'n'stein the band - האלבום ---------------- שירים/הקלאסיקות האינסטרומנטליות שלי: Electro deluxe - Point G Average white band - Pick up the pieces Brand new heavies - Jump and move Jackson 5 - Blame it on the boogie The jb's - Soul power The jb's - gimme some more The jb's - Pass the peas Liquid soul - Threadin' the needle Jaguar - Funky Fried chicken הדג נחש - יציב Kool and the gang - Jungle boogie הדורבנים - בעוד שבוע יגאל בשן - ודוד יפה עיניים פורטרט - כל הכוונה James brown - sex machine פורטרט - פשוט לבחור --------- אמנים: Brand new heavies The Bar-kays Tower of power James brown The jb's תגמור עם זה ותחזור לעוד

Funky Giraffe

New member
ושירים שברחו

George clinton - Give up the funk Funk'n'stein the band - Come and join me Stevie wonder - Sir duke

Funky Giraffe

New member
קולולוש

למרות הקריצה הFאנקית העמוקה שלהם וההערכה העצומה שלי כלפי ההרכב הזה הם יותר ג'אז מFאנק, לא ככה? ככה או ככה האלבום החדש שלהם ממה ששמעתי הולך להיות פצצות לגבות, וגם יש להם חצוצרן עכשיו, אותו בחורצ'יק שרשום עפ"י חוק כאיש פאנקנשטיין וגיבה לאחרונה את הדג נחש...

Funky Giraffe

New member
משהו לפנים.

|לינק|http://www.youtube.com/watch?v=hs4MrC1a8Pg הרכב לטיני עם 2 אפרו אמריקאים לפנים.

למעלה