להקות ענק

amitdanan

New member
להקות ענק

ביום שלישי הולך לים כמעת ואין מקום בחוף, מוצא מקום בכל הלחץ. ופותח חכה השאר התמונה תראה הכל:

et81

New member
../images/Emo207.gif שאלה קטנה...

מישהו בבקשה יכול להגיד לי מאיפה אני יכול לקנות באיזור המרכז כלי איחסון בסגנון המצורף בתמונה? אם אפשר גם לקבל סכום משוער שהוא אמור לעלות זה יהיה נחמד. יש לי גם מידות שלו אם זה עוזר: אורך - 11.5 ס"מ רוחב - 7.6 ס"מ גובה - 3.2 ס"מ אמורים לפתוח אותו משני הצדדים, ויש לו 14 תאים בכל צד. המון תודה
ET

רמי האן

New member
תשובה קטנה לשאלה קטנה

בחנות של "איציק ספורט ודיג" ברמת גן (הפרטים במאמרי הפורום/כללי/רשימת חנויות הדיג בארץ) ניתן להשיג מספר סוגים של קופסאות אחסון מתוצרת החברה האמריקנית Plano. יכול להיות ששם תמצא משהו דומה לדגם שמופיע בתמונה.

satlans

New member
אתה יכול גם לחפש בכתר יש שם קופסאות פלסטיק

מעולות לאיכסון של דייג,אבל אם תיסתכל מדף למטה שיהיה עליו את אותם קופסאות רק שעליהם לא יהיה כתוב fishing tackel (מקווה שאין שגיאות כתיב-רמי......) ולא יהיה מדבקה עם דייג עליה. הקופסא שמיועדת לדייג עולה 35 והקופסא הרגילה עולה 20 .

amitdanan

New member
אים אתה מתכוון למים החמים

אז לא בצד ימין של החוף די קרוב למים החמים

rokokokn

New member
תולעים out בצק in

רק שתדעו בעבר הממש לא רחוק הם יצאו בהמונים על בצק ושלא נדבר עם המרחק יצאו על בוס וגם היום אני מוצאי אותם על בצק מבושל מתכון כף שמן כפית סוכר חצי קילו קמח כמות זה של מיים מערבבים היתב ולמיקרו ל 10 דקות ויילה הבלגן הבצק הזה שיך למר דויד דייג מקצוען ביותר

shragam

New member
כמות מכובדת של שפיצים ../images/Emo45.gif

חבל שהדו"ח לא מפורט (ציוד וכו')

amitdanan

New member
הציוד

חכה חוף רגילה משקלי זריקה 100-250, מצוף זריקה 80 גרם(די מספיק) קרס מספר 9 קטנה , הפיתיון היה תולעים מיובאות

amitdanan

New member
מקווה שלא צריך להסביר...

איך לעבוד עים מצוף זריקה למי שלא יודע כמו עים משקולת רק שהצוף צף חוט של מטר מטר וחצי ובקצה קרס קטנה מספר 8,9 ופיתיון רצוי או בצק או תולעים למורות שכמעת כל פיתיון תופס

למעלה