צור אומר את דברו!!!
איתמר היקר. שמע עצה חכמה מאדם זקן (בן 19): לעולם, לעולם, לעולם, לעולם.. לעולם!! לעולם אל תשנא בן אדם, בגלל שום סיבה. ככה יהיה לך טוב יותר. אני לא מדבר על אנשים כמו היטלר, שבאשמתם נרצחו 6 מיליון איש. אל תשנא אנשים שלא עשו לך משהו רע, או שלא עשו רע לאף אחד אחר, או במילים אחרות אל תשנא בנאדם על רקע דת, גזע, מין, נטייה מינית, דעה, מחשבה, וכו'!! זה ברברי, זה לא אלגנטי, וזה פוגע ומעליב ובאותה מידה אפשר לשנוא אותך - וגם אותי - על לא עוול בכפנו!! למה לשנוא בנאדם בגלל סיבה שהוא נמשך לגברים? לשנוא אותו!??! זה מטופש!!!!!!!!!! אפשר לשנוא גם אותך ואותי על שאנחנו נמשכים לנשים! למה לשנוא, מה זה עשה לך רע? זה פגע בך שהם הולכים לצאת, גבר וגבר? "הומופוב" זה ביטוי מטופש. אתה לא באמת מפחד מהומואים, זה תירוץ כדי לשנוא אותם. אין מה לפחד מהם - הם בני אדם, ולא נראה לי שחווית איזו טראומה הומואית למיניה... שי, דין, עידן אריומיסמי, וכל הומו אחר בפורום הזה או בארץ הזאת - הם לא שונים ממך וממני, וזה בכלל מגוחך שאני צריך לכתוב את זה כאילו הם שונים מאיתנו במשהו... אתה לא חושב?? אתה לא באמת מפחד מהומואים, שוב, זאת סתם סיבה לשנוא מישהו שהוא "מוזר", או "שונה" ממך. אם אתה שואל אותי - זה לא פחות גרוע מלהיות נאצי. הנאצים שנאו יהודים... ללא שום סיבה. היהודים לא עשו להם משהו רע. הם פשוט היו יהודים "גזע נחות" ולכן שנאו אותם - אותנו!!! ועד היום הרבה שונאים. אני בא מבית שגם חינך אותי לדחות את ההומואים וכו', אבל אז לא באמת חשבתי על זה מתוך עצמי.. ואז חשבתי... "לשנוא אותם?! על מה?! הם אנשים נפלאים!!! הם כמוני, ואם הם רוצים להנות - שיהנו!!!" אני לא חושב שאתה בנאדם טיפש וגם לא בנאדם רע, אתה פשוט קצת מושפע מהחברה הסובבת אותנו - גם אני מושפע בהרבה דברים וזה בסדר - אבל החוכמה זה לשמוע, להקשיב, לחשוב, להבין, ולתקן.

אני בטוח שתמצא את המקום שלך בפורום, אוהבים אותך