להצטרף לקבוצה

ITAMAR2012

New member

RUmissME

New member
"לא את כולם אני שונא"?

זאת ההומופוביה הכי גרועה שיש, אתה ממש בן אדם חשוך!

BocaJunior

New member
אני חושב שלא נסתמך עליו שיגיע למפגש חחחח

שלא יקבל התקף אסתמה או משהו כזה חחח לא שניתן לו להרגיש רצוי אתה יודע חחח

ITAMAR2012

New member
??

חשוך??
כולה אמרתי שאני למתחבר עליים אבל אפשר להסתדר איתם

BocaJunior

New member
זה בסדר להיות הומופוב?לא את כולם שונאים?

אז זה בסדר להיות נאצי אנטישמי שונא ישראל לא תמיד את כולם שונאים אבל העיקר ששונאים את השונה נכון?

ITAMAR2012

New member
אני לא שונא רק דעה חשיבה לא הכוונתי

עם פגעתי במשהו ממש אני מצטער לא הכוונת רק רציתי להגיד את דעתי כי שאלו איתי עם אני הומו לא צריך להרוג אותי כולה אמרת את הדעה שלי בקשר להומוים אני מסתדר איתם אבל לא יותר מזה..

BocaJunior

New member
אחי אתה משנה גרסאות כמו סוחר סמים

האמת שהדעה שלך כבר לא מעניינת אותי

BocaJunior

New member
אנחנו לא דוגלים בשנאה

שנאה זה מקום לפחד, לפרמיטיביות ולטיפשות

BocaJunior

New member
אז אין לך מקום בפורום, נכון שזה פורום של

מעריצים או משהו כזה אבל הומופוב זה לא רק פחד מהומאים, זה גם שנאה וזה מעורר שנאה ועם כל הכבוד לאוונסנס ,הרוב פה באים מהקהילה הגאה וחבל שאתה בור ועם הארץ , וכן אין לי בושה להגיד לך את זה "אני לא הומו אני הומופוב (שונא הומוים) " הומופוב זה פחד מהומאים לא שנאה מהומאים, אתה אפילו לא מבין את הפוביה שיש לך , אז תראה איזה רדוד ועלוב זה אני לא שונא אותך על ההחלטה שלך לשנאות הומאים אני גם לא שונא את הנאצים על זה שהם החליטו שהם שונאים יהודים ככה סתם זה פשוט עצוב שיש יהודים ששונאים מישהו ששונה מהם אחרי אלפי שנות שנאה כלפיהם בגלל שהיו שונים זה נורא עצוב. מה שכן אני לא אתן לך להרגיש בבית במקום הזה, אני לא אתייחס אליך בכבוד שאני נותן פה לכולם. אתה מצידי לא שייך לקהילת אוונסנס בישראל

BocaJunior

New member
אה ואתה חושב שסליחה יכולה לשנות את המחשבה

המעוות של בן אדם ששונא אנשים סתם ככה? אז אני אהיה נאצי ואשנא יהודים, אבל אני רק אשנא אותם בלי לרצוח אותם בגלל שהם שונים ממני אתה חושב שזה שהוא ביקש סליחה הוא עדין לא חושב ככה? הוא בסביבות גיל ה 21 חבל שהוא מתנהג כמו ילד קטן יש גבול לחופש הביטוי לא צריך לבוא עם חזה נפוח ולהגיד " אני לא דתי ולא הומו, אני בכלל שונא הומאים" אילון אם היית במקומי , בספק היית חושב ככה האמת שלא ממש אכפת לי מהבחור ההוא אני לא בא לשנות לאף אחד את הדעה, אני מה שכן אני לא אתן יד לשנאה ואם אני רצטרך להגן על אחרים כמוני אז אני אעשה את זה אילון אני עדין אוהב אותך אל דאגה

1ThEoNe

New member
חח שי שמע

אתה בעצם אומר די לשנאה אבל תראה איך התנפלת עליו.. אני בטוח שמה שהוא אמר נבע בחוסר מודעות אז לא צריך להשתולל רק להסביר כמו שאפרת עשתה והנה עובדה שהוא ביקש סליחה אפילו כמה פעמים אז יאלה בקטנה החיים קצרים מידי בשביל עצבים

BocaJunior

New member
אני ממש לא שונא, אני כועס

ואני לא כועס שהוא חושב ככה אני כועס שהוא בא עם חזה נפוח ומנסה להרשים שהוא אומר את זה ועוד בפורום שחצי ממנו גאה ועוד בפורום של אנשים ותיקים שזה כמו הבית שלהם רשמתי למעלה שאני ממש לא מאמין בשנאה,אם אני אשנא אנשים שלא חושבים כמוני אז אני יהפוך להיות בדיוק כמוהם

Kolfild

New member
צור אומר את דברו!!!

איתמר היקר. שמע עצה חכמה מאדם זקן (בן 19): לעולם, לעולם, לעולם, לעולם.. לעולם!! לעולם אל תשנא בן אדם, בגלל שום סיבה. ככה יהיה לך טוב יותר. אני לא מדבר על אנשים כמו היטלר, שבאשמתם נרצחו 6 מיליון איש. אל תשנא אנשים שלא עשו לך משהו רע, או שלא עשו רע לאף אחד אחר, או במילים אחרות אל תשנא בנאדם על רקע דת, גזע, מין, נטייה מינית, דעה, מחשבה, וכו'!! זה ברברי, זה לא אלגנטי, וזה פוגע ומעליב ובאותה מידה אפשר לשנוא אותך - וגם אותי - על לא עוול בכפנו!! למה לשנוא בנאדם בגלל סיבה שהוא נמשך לגברים? לשנוא אותו!??! זה מטופש!!!!!!!!!! אפשר לשנוא גם אותך ואותי על שאנחנו נמשכים לנשים! למה לשנוא, מה זה עשה לך רע? זה פגע בך שהם הולכים לצאת, גבר וגבר? "הומופוב" זה ביטוי מטופש. אתה לא באמת מפחד מהומואים, זה תירוץ כדי לשנוא אותם. אין מה לפחד מהם - הם בני אדם, ולא נראה לי שחווית איזו טראומה הומואית למיניה... שי, דין, עידן אריומיסמי, וכל הומו אחר בפורום הזה או בארץ הזאת - הם לא שונים ממך וממני, וזה בכלל מגוחך שאני צריך לכתוב את זה כאילו הם שונים מאיתנו במשהו... אתה לא חושב?? אתה לא באמת מפחד מהומואים, שוב, זאת סתם סיבה לשנוא מישהו שהוא "מוזר", או "שונה" ממך. אם אתה שואל אותי - זה לא פחות גרוע מלהיות נאצי. הנאצים שנאו יהודים... ללא שום סיבה. היהודים לא עשו להם משהו רע. הם פשוט היו יהודים "גזע נחות" ולכן שנאו אותם - אותנו!!! ועד היום הרבה שונאים. אני בא מבית שגם חינך אותי לדחות את ההומואים וכו', אבל אז לא באמת חשבתי על זה מתוך עצמי.. ואז חשבתי... "לשנוא אותם?! על מה?! הם אנשים נפלאים!!! הם כמוני, ואם הם רוצים להנות - שיהנו!!!" אני לא חושב שאתה בנאדם טיפש וגם לא בנאדם רע, אתה פשוט קצת מושפע מהחברה הסובבת אותנו - גם אני מושפע בהרבה דברים וזה בסדר - אבל החוכמה זה לשמוע, להקשיב, לחשוב, להבין, ולתקן. :) אני בטוח שתמצא את המקום שלך בפורום, אוהבים אותך

למעלה