להפרד כן או לא ?

גל1 האחת

New member
אתה חי על ../images/Emo59.gif מתקתקת

אי אפשר לנהל 2 מערכות יחסים במקביל לאורך זמן בסוף כולם יפגעו מכך וזה יהיה על המצפון שלך ..

ממש הקוזאק הניגזל....

נו, באמת, אתה לא עוזב את אישתך כי היא בשום אופן לא מסכימה? מה אתה, תולעת? אין לך רצונות משלך שמפעילים אותך? תפסיק להאשים אותה ואת הילדים בכך שאתה לא עוזב, תאמין לי שהם יסתדרו יותר טוב בלעדיך, אולי יקח להם קצת זמן אבל יסתדרו, תהיה סמוך ובטוח... חוץ מזה אתה ממש לא חייב ל"עזוב" יש הרבה דרכים יפות להיפרד מבת הזוג ולהמשיך להיות אבא נוכח ומתפקד (תשאל את הקיסר). הבעיה שלך היא לא האישה ולא הילדים ואפילו לא המאהבת אלא זה שאתה לא יודע מה אתה רוצה מהחיים של עצמך. כשתדע את זה תוכל לבחור דרך, להתמיד בה ולא לתת לזוטות כמו אישה או מאהבת (או אפילו ילדים) להפריע לך בדרכך.

נונה17

New member
תסביר לי משהו כי בחיי שאני לא מבינה

לפני 9 שנים התחלת לצאת עם מישהי שאתה אוהב ובאותו זמן התחתנת עם מישהי אחרת שאתה לא אוהב? מה הקטע? למה עשית את זה? למה התחתנת עם אשתך?

nowonder

New member
קראתי את כל מה שכתבת

וניסיתי, באמת שניסיתי למצוא איזו נקודה שתאפשר לי לאפשר לך להנות מהספק. לא מצאתי. אתה פוגע באישתך. בילדים החמודים שלך. ובאישה האחרת (שלא הצלחתי להבין אם אתה כבר מזיין אותה או לא). אתה מתעטף בגלימת המסכן: "קשה לי להחליט", ובגלימת הצדיק: "סיפרתי לה הכל" כי ככה אתה יכול להעביר את האחריות למישהו אחר, במקום לקחת אחריות בעצמך. ומתחת לגלימות האלו, אתה פשוט מוג לב ואנוכי. מגיע לאישתך וגם לאישה האחרת מישהו טוב יותר. אני מקווה שלאישתך יהיה אומץ לעזוב אותך.

גל1 האחת

New member
מה שבטוח

שם אשתך וגם החברה שלך מטומטמות! לחיות עם גבר בידיעה שיש לו עוד אישה במקביל ? איפה זה רשום רק תראה לי איפה זה כתוב ? ועוד אתה בהתלבטות ? אם הם חכמות שיזרקו אותך

feralcat

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא ארשום שאת צודקת כדי שלנוספים לא תהיה תחושה של צפיפות...

גל1 האחת

New member
../images/Emo18.gif

בסוף זה מה שיהיה שתיהן יבעטו בו - ואז לא תהיה לו שום התלבטות

בננית 10

New member
בא תחשוב דקה...

נגיד התגרשת. אוקי? נו מה יש לך עכשיו? חיים יותר יפים? הלו תתעורר אתה נמצא בתוך החיים הכי יפים שלך ואתה לא שם לב אליהם. יש לך אישה מקסימה חי איתה בלי מריבות, יש לך ילדים תודה לקל. רק האהבה זה מה שלא ככ מוצא חן בעיניך? דבר על זה.. צא איתה למסעדות, טיולים, תדברו יותר, תקנה לה דברים. על ידי נתינה נגרמת אהבה. הלוואי שהיו עוד אנשים חיים חיים כמוך, הדשא של השני לא יותר ירוק אלא ממש רקוב.

תשובה בשליפה ? תמצא מישהי דיסקרטית.

אבל לא הבנתי מה אישתך אומרת על הענין ? איך היא מסתדרת עם זה שאין ביניכם סקס ? היא לא מתלוננת ?

Elinori20

New member
אל תיפרד.

תישאר איתה מבחינת ילדים ומבחינה כלכלית, אבל תדבר איתה, תנסו ייעוץ ואם זה לא יעזור תבקש יחסים פתוחים. בהצלחה

למעלה