להעלב או לא להעלב...

מייקי31

New member
קשת בענן...

אחלה שם אני חושבת רוצה ביקורת? א. תחליפי תמונה, תני לאנשים ראות את פנייך\ במיוחד את עינייך אולי גם חיוך. אלפי אנשים גודשים את האתר, המקום מוצף בנשים יפות חכמות מתוקות שנונות מקסימות, למה לפנות לאחת שלא רואים את הפנים שלה??? ב. מצא חן בעינייך הבחור, למה במועדפים?, שלחי לו הודעה / קריצה תעזי, היי אמיצה, אולי יענה אולי לא, לפחות ניסית ג. תעטי על עצמך שריון ואל, אבל אל תעלבי מהתעלמות או מדחייה של בחור כזה או אחר לא יכול להיות מצב שבעולם שלא תעשי את זה לבחור? תחשבי הפוך כל אחד שמתחיל איתך או פונה אלייך את עושה לו את זה??? ממש לא, וטוב שכך. בהצלחה (הולכת לבחון את התמונות שלי...) מיכל

rabbitm

New member
להעלב? ממי?

קשת יקרה, גם אני רשומה באתרי הכרויות ואין ספק שחלק מצאו חן בעיני וחלק לא. לחק שלחתי פנייה ולא קיבלתי תשובה - גם לא זן תשובה.. מודה שבאיזהשהו מקום זה פוגע באגו אבל - צריך להסתכל על זה בהומור ולא להתרגש אם לא עונים לך.. שיהיה לך בהצלחה!

גלית35

New member
להעלב מה פתאום? ממה בדיוק?../images/Emo20.gif

את לא צריכה 55 גברים את צריכה אחד!! ואולי ב5 ימים הבאים הוא יציץ בן כל אלו.... וחוץ מזה מסכימה עם פוסי תנסי תמונה אחרת... גם לי כבר אמרו שאני לא פוטוגנית ועוד אחת מכאן חברה

קודם כל לא להעלב...../images/Emo7.gif

שנית... תני לי לתת לך טיפים מניסיוני העשיר באתרי הכרויות (חחחחחחחחחחח): 1. זה שאף אחד לא הוסיף אותך למועדפים שלו זה לא אומר כלום. אני אישית יודעת שקיימת האופציה הזו של "מועדפים" אבל אני בכלל לא משתמשת בה... אם יש מישהו שמוצא חן בעיני אני פונה אליו. חוזר - סבבה. לא חוזר - לא צריך. אם אני לא משתמשת ב"מועדפים" אז אולי עוד אנשים לא משתמשים בה גם... 2. אם הבחור לא חזר אלייך עדיין זה לאו דווקא אומר שלא מצאת חן בעיניו - אם זה אתר שצריך בו מנוי (כמו קופידון למשל) אז פשוט יכול להיות שהוא לא מנוי ואז הוא לא יכול לחזור אלייך... 3. בקשר לתמונה - אולי בגלל משקפי השמש? אני יודעת שאם פונים אליי אנשים עם תמונה שבה הם עם משקפי שמש אז אני קצת מתבאסת כי ככה אי אפשר לראות את הפנים טוב.... אז לכי תדעי. ודבר אחרון - אל תעלבי, את לא צריכה להעלב מאף אחד. תאהבי את עצמך והעולם יאהב אותך בחזרה. מקווה שעזרתי קצת

טוב...אני רואה שהרבה אנשים

בדיעה שלי בקשר למועדפים... יש לי תכונה כזו שאני מגיבה להודעה כל שהיא בפורום ורק אז מתחילה לקרוא את התגובות של כולם בשרשור...אז לא ראיתי שהיו הרבה תגובות דומות לשלי. את רואה!!! אין לך ממה להעלב!!!!!!!!!!!!!!!!! אז - חיוך בבקשה

ממש... אבל ממש. לא להעלב

ולא לקחת ללב. זה לא אומר כלום. אני מקבלת באתרי היכרויות פניות רבות, ביום אחד צופים בכרטיס שלי עשרות אנשים, בלי הגזמה. אני נראית די טוב בתמונה ששמתי (חייבת לציין שבמציאות אני יותר נמוכה ממה שאני נראית בתמונה כי התמונה ממש לא ממחישה עד כמה אני נמוכה). שמתי במועדפים שלי כמה בחורים שממש נראים לי ופניתי כבר לכמה בחורים שממש עשו לי את זה. אבל אני לא מופיע אצל אף אחד במועדפים. לא יודעת למה זה קשור ומה זה אומר ואני לא מנסה לנתח את זה יותר מדי. בשבילי, אתרי היכרויות היא עוד דרך להכיר בחורים.

למעלה