להעלב או לא להעלב...

להעלב או לא להעלב...

"בתוך הנפש יושבת מועקה", ומעשה שהיה כך היה: נרשמתי לאתר הכרויות, מותר לציין שזו כבר התחלה של התקדמות לעבר משהו מבחינתי. אפילו שמתי תמונה, לא הייתי פלצנית מדי, אבל גם לא חנונית, הכי כנה ואמיתית שיכולתי להיות. עשיתי חיפוש ומצאתי מישויים שמצאו חן בעיני, שמתי אותם במועדפים, אחד ממש עשה לי את זה, ולכן עשיתי את הדבר ממנו אני פוחדת יותר מכל (בשלב הראשוני), ופניתי אליו. עוד לא שמעתי ממנו, אבל נגיד. אז ממה נעלבתי שאלתם? או! יש אפשרות לראות כמה אנשים שמו אותי במועדפים שלהם - בכרטיס שלי צפו 55 אנשים בחמישה ימים, שזה לא רע, אולי - אבל אף לא אחד שם אותי במועדפים שלו. אז נעלבתי. אני ושבת שאני אחלה בחורה, באמת, אני לא מכוערת, שמנה אבל לא ענקית, אני מטופחת ומודעת לעצמי, יש לי חוש הומר מגניב (וזה אמרו לי אחרים, לא אני), ובכלל אני באמת חושבת שאני אחלה, אז איך זה? אני לא מצטלמת טוב, אז שמתי תמונה הכי טובה שיכולתי, הנה תראו, יכול להיות שהתמונה שלי לא טובה לצורך העניין? אני עובדת על זה... נשבעת. הצטלמתי שוב השבוע, ותמונה תעלה, אבל עדיין רצה לי בלב השאלה: אני באמת כזאת לא אטרקטיבית (ולא רק חיצונית)? מקווה שזו סתם תחושה שלי, ואולי לא כולם משתמשים באופציית המועדפים, לא הייתי רוצה לדעת שמתוך 55 האנשים שצפו בכרטיס שלי אף אחד לא מצא אותי מעניינת עד כדי פניה. אז מה? זו רק אני?

../images/Emo13.gif

וואאייי.. את מזכירה לי משהו, אצלי במועדפים יש שני כרטיסים של נשים. ואותי למשל רק אחת שמה במועדפים, את יודעת כמה שזה בכלל לא משנה? סתם עוד קטגוריה ותו לא
בשביל זה להעלב? חושב שאין פה מה להעלב. ולגביי התמונה- אני אישית מעדיף תמונה שבה אפשר לראות עיניים.... כל אחד בוחר מה שמתאים לו. בהצלחה.

ועוד משהו

אני מסתכל על כמות נכבדה של כרטיסים , אז מה? את יודעת כמה מציצים לי לכרטיס? ולא שולחים לי כלום? אזמה? חוץ מזה, אם מישהי תמצא חן בעיניי אני לא אוסיף אותה למועדפים אלא אשלח לה פניה. לא יותר טוב?

ממש לא...

אין מה להיעלב פה. אני גם רשומה באתרי היכרויות ומעולם לא שמתי אף אחד במועדפים. למה? כי זה ניראה לי סתם מיותר. הרי אם מישהו מוצא חן בעיני אז או שאני פונה אליו או שהוא ראה שהסתכלתי בכרטיס שלו והוא פונה אלי. עצתי לך, קחי את כל עניין אתרי היכרויות בכייף ואל תיעלבי משום דבר, תמשיכי לקוות שאולי שם תכירי מישהו, וגם אם זה לא יקרה אז לא.

../images/Emo13.gifהכי לא להעלב!

אפע'ם לא הבנתי את הענין הזה של "מועדפים" ובטח שלא צרפתי איש לקטגוריה הזאת. זה שמישו מוסיף אותי למועדפים לא מעיד עלי או עליו שומדבר. אם מצאתי חן בעיני זה שקרא את הכרטיס שלי הרי אני מצפה שישלח לי מסר ולא יוסיף אותי לשומקום. זה לא נותן כלום... בקיצר, קישטה למועקה שלך... אין על מה
בהצלחה! יופי. הכי מועדפת על עצמי..

המועדפים זה בשביל

שאם למשל אני ארצה לדעת מה קורה עם אדם מסויים אז במקום לחפש אותו שוב- אני פשוט פותח את המועדפים שלי . זה כל העניין.

ת י א ה

New member
ממש לא להעלב ../images/Emo140.gif

מאות צפיות בכרטיס שלי, פניות למכביר, עשרות ששמו אותי במועדפים רובם מכוערים, זקנים וכאלו שכותבים עם שגיאות כתיב. יותר טוב
הרבה יותר מעליב
וביננו, מה יש לך להעלב ? את יכולה להעלב רק מאנשים שאכפת לך מהם, שאת מכירה אותם.

סבלנות אחותי

אנשים מבלים שבועות וחודשים וגם יותר באתרים האלו.... להעלב בכל מקרה אין לך ממה. נסי להביט רגע בתמונה של מישהו שלא מוצא חן בעינייך ולשאול את עצמך אם לדעתך הוא אמור להעלב מזה שהוא לא הטעם שלך... לגמרי לא... קחי בחשבון שככל שהתמונה שלך תחשוף יותר ממך, מהאישיות שלך, כך יהיה קל יותר לאחרים לדעת אם את מוצאת חן בעיניהם בכלל או לא... אני לא מדברת על רמת יופי כי זה בעיניי המתבונן אבל תני לראות הבעה, תני לראות חיוך תני קצת עיניים... אני יכולה להגיד לך שבתור בחורה, הייתי משאירה מקום אחד לפני אחרון תמונה של גבר שלא רואים בה כלום בתכל'ס... (מקום אחרון זה ללא תמונה) וסבלנות סבלנות סבלנות ועוד משהו לא כל מי שנכנס לאתר הכרויות יוצא משם עם אישה/בעל.... זו בסך הכל עוד דרך לנסות...אל תשימי את כל כספך על ההימור הזה, כי איו ערבויות :) בהצלחה

אחותי, ממש אין ממה להיעלב!!!

המועדפים נועד לסמן אנשים שאנחנו רוצים להיות במעקב אחריהם, במיוחד אם הם הרבה זמן לא נכנסו לאתר... לי יש כבר שנה כרטיס באחד האתרים ומעולם לא שמתי מישהו במועדפים, לא כי לא היה מי שמצא חן בעיניי, סתם כי לא נראה לי נחוץ. מצד שני, אני גם יכולה לספר לך שאנשים שמים אותי במועדפים ובכלל לא פונים אליי. אז מה??

advak

New member
ממש אין לך ממה להעלב

אני רשומה בכמה אתרים ומעולם לא השתמשתי במועדפים, וגם לא ממש הבנתי למה לי להשתמש בהם... שיהיה לך לילה טוב ונעים!

P u s s i c a t

New member
ת'אמת?

בלי להעלב... תמונה נוראית. ולא. זה לא אומר שאת נוראית. כי אי אפשר בכלל לדעת מי את. וגם לא איך את נראית. מדברת רק על התמונה. זוית שלא מראה כלום. משקפי שמש... (אני כמעט לעולם לא יוצרת קשר עם מישהו עם משקפי שמש. העיניים ראי לנשמה... ) בלי חיוך. נראית קצת כועסת אפילו. יכול להיות שאת הבחורה הכי מדהימה בעולם, ויש לך חוש הומור ושמחת חיים מפה ועד סוף העולם. אבל לא רואים את זה בתמונה הזו. נסי משהו עם מבט למצלמה. שרואים עיניים. חיוך, או אור אחר בפנים. שוב. לא מכירה אותך. לא קראתי את הכרטיס שלך (וגם אם כן, אני בכלל מחפשת גבר
) אבל יודעת שאם הייתי רואה כזו תמונה של בחור היה עובר לי "מסר" של "תתרחקו" חסרה לי חביבות בתמונה. משהו חם. ואגב. גם אם את לא מצטלמת טוב - יש אפשרות להשיג צילום מקצועי שלחו לי השבוע משהו על זה דרך אחד האתרים. בסופו של דבר, גם אם את לא מלכת היופי, תמונה חביבה תגרום לבחור לקרוא מה רשמת בכרטיס (נו, טוב, רובם בכולופן) אבל תמונה שמשדרת "תתרחק" תגרום לרוב האנשים להסתכל בה ולסגור את הכרטיס. אגב... אותי שמו במועדפים כמה עשרות... מתוכם פנו אליי אולי 10. (ואני מדברת על למעלה משנתיים) והם "זקנים" או סתם לא מתאימים לקריטריונים שרשומים במפורש. אז מה זה עוזר לי?... מעדיפה שלא "יעדיפו" אותי אלא יםנו אליי... בהצלחה

הפלא ה8

New member
אני מאד אוהבת את הכנות והישירות שלך

את מתנסחת כל כך עדין, לעניין ויפה שממש תענוג לקרוא. מאחלת לך המון אושר!

כל מילה בסלע

ניסחת את זה לעניין ממש (החתולה) ואני מסכימה בקשר לתמונה - את צריכה תמונה אחרת, בלי משקפי שמש

תודה, ואת צודקת...

לא חשבתי על מה משדרת התמונה, שמתי את התמונה היחידה שהיתה לי זמינה. וכשהסתכלתי שוב היום, אחרי מה שהערת - את צודקת במאה אחוז. כנראה שלפעמים צריך עוד עין כדי לרדת לדקויות... תודה
הקשת בענן

גלי 1970

New member
לא מעליב בכלל

אני לא שמה אף אחד במועדפים אצלי,למרות שהרבה שמו אותי במועדפים שלהם. טוב אני גם אף פעם לא פונה למישהו...אז אין לי עניין לשים מישהו במועדפים,מה זה נותן בכלל? עצה קטנה...שימי תמונה ללא משקפי שמש ולא בפרופיל כדי שיראו את הפנים שלך

מעולם לא הוספתי אנשים שלא הכרתי

למועדפים (הכרות קודמת) לעומת זאת אני רואה שמידיי פעם מוסיפים אותי אבל אין לזה שום משמעות מעולם לא דברתי איתם ואין לי מושג מי הם ודווקא אחד מהם חמוד, לי אין אפשרות לפנות אליו

ועוד משהו קטן

לגביי התמונה לדעתי תמונה בלי משקפי שמש הרבה יותר מוצלחת בהצלחה

היי קשתית

הכל עיניין של טעם יקירתי. תחשבי אחרת משהו בערך שך 60,000 מנויים\גולשים\מחפשים, ורק 55 איש עדיין לא פנו אלייך.. קבלי חיבוק ענקי והסירי לבטים וחששות מעלייך, גם לי זה קרה. ההפסד שלו בגדול הרווח אולי שלי. בכלל מעולם לא חשבתי על זה שמיהו יכניס אותי למועדים שלו, זה נראה לי תמוהה לחלוטין, מעדיפה שישלח לי קריצה, או אייקון חייכני ובלבד לא להיות מקוטלגת ל"מועדפת" וירטואלית. ולא, לא כולם משתשמשים באופציה הזו, אני למשל מעולם לא הגעתי לקוביה הזו.

למעלה