להנות מלהיות לבד

exciterit

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

הופרנו מאותה המבחנה....... תיזמון מוצלח של אלוהים.... ולך יקירתי... את שלי אמרתי לך מאחוריי הוילונות כאן... ואני והכשרון הייחודי שלי איתך... נשמח לעזור. וכמו שזה מתפתח לו....מאחוריי כל הוילונות ... נראה לי שהעזרה תהיה קרובה מכפי שציפינו לה... |קריצה ענקית...חמסה....טפו...|

soelistit

New member
זה נשמע כמו

אוי-יוי-יוי כמה אני מסכן ואומלל ועלוב.......
תכל'ס - יש כיף בלהיות לבד - כל עוד הוא מגיע מביחד...... כשאני יודעת שיש שם את המישהו שלי.... אותו אחד שנמצא שם עבורי - הלבד הופך ליוקרתי, לנעים, למלא עשיה וסיפוק, למקסום אנרגיות.... אבלללללללל גם אם אין שם אפחד ספציפי - יחיד ומיוחד - אפשר בהחלט להנות מהלבד - מבלי לעשות חשבון לאפחד.... פשוט להנות מהחוויה שיכולה לבצע בכל רגע נתון את הבחירות שלי - בלי להתחשב בשום גורם מרתיע/מפריע.... וואלה - ממש כך - בלי אפחד על הכוונת, ללא הטרדות או נימוקים או התנצלויות או מחויבויות - בא לי לצאת לרקוד באמצע הלילה? אני שם..... בא לי על אנטריקוט עסיסי באמצע החיים?.... הוא כבר לא שם........ בא לי על סקס סוער?... הוא כבר יהיה שם....... ללא תכנון מוקדם, ללא צורך להעניק, לתת, לפרגן...............חחחחחחחחחח......... אהבתיייייייייייייייייייי
כאילו - באמ'שלכם - עזבו אותי מחיפוש מתמיד אחרי אהבה (עלק) וזוגיות מגבילה ויתרונות במערכת יחסים ומעלות בזויות הסקס - תנו פשוט ל-ח-י-ו-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rinattt

New member
דעתי...

חושבת שאדם צריך לאהוב את ה"לבד" כדי שה"ביחד" האמיתי שלו יגיע, כי אח"כ עלול למצוא את עצמו ב"ביחד" בעייתי ומתפשר. מי שלא סובל את עצמו לבד חייב לעשות בדק בית דחוף. מי שיגיד שהוא "טיפוס של ביחד" הוא צודק כי טיבעו של האדם זה "ביחד" כל אדם הוא אדם שלם יותר, בריא יותר, מאושר יותר עם זוגיות מוצלחת.

לי זה נראה..

שזה להנות מעצמך.. זה לא הלבד וזה גם לא הביחד..אם אתה עם עצמך..לא מסתדר.. בורח..לא רוצה להשאיר בחושך...ולא רוצה לראות באור.. בתוך הלבד כביכול יש מכלול שלם של יחד.. וישנה גם איזשהיא מערכת יחסים שמנהלים אנו עם עצמנו.. והלבד.. בתוכו יש זמן..ואותך..ואותה מערכת יחסים.. בדידות... זה מי שאיבד קשר עם הסובב אותו...

למעלה