להנהלת פורמי תפוז

אלדר

New member
אוקי

מיכל באמת יותר גדולה ממך??? באמת?? לא ידעתי את זה בכלל.......... ויש לה יותר סיכויים?? זה נכון..... מה לעשות......... אותך פחות רואים בפורום... שאני עוד נכנסתי את לא בלטת שם כמעט בכלל... אז החדשים יותר 4 שבועות או 5 שבועות לא ממש מכירים אותך שם....... נכון? שלך אלדר

אלדר

אני בת 14 וחצי . כיתה ט´. אז כן אני יותר קנה ממנה. אבל גם יותר ותיקה. כבר איזה ארבעה חמישה חודשים בפורום. אני לא בידיוק סופרת. וכן היו לי תקופות שלא בלטתי. וכן זה היה כשאתה היית שם. וכן ראיתי שהתחברת למיכל. אז סבבה לכם. גלית שנמצאת במצב קקי עכשיו. אבל לא רוצה לפגוע באפ אחד

אלדר

New member
לא משנה כבר........

קרן בעדך......... אבל אז את יותר קטנה מימנה אז מה??? וכן התחברתי יותר למיכל נכון... גם פגשתי אותה.... אבל אין לזה ממש קשר......... אני מרגיש קרוב אליה מסיבה שונה בכלל ואולי מיכל מבינה אותי ואולי לא........ אבל אין קשר ממשי............ ואת לא במצב קקי בכלל איך אפשר להיות מנהל שמידי פעם לא בולט??? זה נראה לך הגיוני בכלל??? לא ממש............ אולי בגלל זה לא כל כך מכירים אותך שם... למשל בשבועיים שאני הייתי שם לא היה כמעט אחד שלא הכיר אותי....... אבל פרשתי מהסיבות שלי ואולי אני יחזור לשם......... אבל יש לך סיכוי....אם כי קטן אבל סיכוי זה סיכוי!! שלך אלדר

אני מסכימה איתך

עדיף שמי שינהל את הפורום יהיה מישהו מהותיקים יותר שמכירים את כולם ויודעים מה קורה שם וחוץ מזה, חוקרת פרטית מנהלת עוד פורום ואז היא לא תקדיש מספיק תשומת לב לפורום וגם היא לא כל כך מעורבת בפורום -מיכל- חברת פורום על בנות ועל בנים

אלדר

New member
מיכלו´ש התנדבה לזה כבר

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקי??? מסכימה לזה?? גם ותיקה מספיק וגם מכירה את הרוב שם........ שלך אלדר

אתה בנאדם מדהים אתה יודע?

ולא במובן החיובי. אתה בא והלכ טוף ויפה. ומנדב את מיכל ועוד לפני שהיא בכלל התחילה להגיד את הבקשה. שאני ברוב טובי אמרתי לה איך עושים את זה אתה כבר כל כך בטוח שהיא תהיה המנהלת. מי אמר בכלל שנטע רוצה להליף את חוקרת פרטית?! אולי טוב לה ככה?! גלית. המומה

אלדר

New member
מה????????? ??????????

שניה אחת!!!!יקירתי!!!!!! מה??????????????? שניה אחת נוספת! מה??????????????. שת מבולבלת או מה??? כליאורה הכניסה אותי כדי להגיב כאן אז נכנסתי ואמרתי שאני לא חושב שמיכל רוצה בזה.... מיכל נכנסה לאי סי ושאלתי אותה את זה שם ונתתי לה קישור לדף הזה. והיא הגיבה שהיא רוצה בזה!!!! אז מה לא בסדר כבר עשיתי?????. מה???????????????????. לא מבין אותך גלית בכללל..... מה לעשות................. ונטע?? לא מכיר אותה.. אז אולי ואולי לא... אני לא יודע......מה יקרה.... רק שאני בעד מיכלו´ש...... שלך אלדר

נצחית

New member
דעתי!

אם כל הכבוד למיכל אני חושבת שגלית צריכה להיות! היא יותר וותיקה ומכירה את כולם.. (אפילו אם הם לא מכירים אותה) ויש לה מה לתרום המון!!! אבל זו דעתי אבל כולם ידעו מה יקרה בסוף! בייי

יש לכם כבר תאיש הזה! מיכל!

היא גם הסכימה וגם כולם רוצים אותה! מה הבעיה לתת לה תתפקיד? שהיא תהיה לבד אותה רוצים רק אנחנו לא רוצים מישהו מבחוץ! וזה לא בא לפגוע באף אחד! פשוט ככה אנחנו מעדיפים כי זה פורום שלנו שינהל אותו משיהו משלנו!

אלדר

New member
יש להם...וזה מתקדם כבר.......

למי שרוצה לדעת.... כבר מיכל מדברת אם מי שזה לא יהיה במייל....... שלכם אלדר

הדרומית

New member
תראו...

אנשים אני מבינה אתכם אם אתם לא תומכים בי, מה שכן הצעתי בקשה וגליתוש, אני ממש לא מתכוונת להתחרות איתך על המקום של המנהלת כי זאת לא הכוונה שלי. ממש ממש לא.

גם אני לא

באמת שלא רק חבלך שיש אנשים שחושבים שכן. אני באמת חושבת ששנינו מתאימות ואני מאחלת לך שאם וכשתיבחרי אז יהיה לך כייף לנהל את הפורום. ואני בהחלט תומכת בך. אבל מה לעשות יש לי גם "מאבק " קטן משל עצמיי. לא התכוונתי להתחרות איתך! אני בעדך! ומקווה שגם את בעדי. הפכתם את זה ליותר מדי ממה שזה היה ואני מצטערת שזה קרה. גלית

תומר תן לי להגיד לך משהו.

אם זיכרוני איננו מוטע האותי. ואני באמת מצטערת אם כן. מיכל גם הייתה בשת"ל. ואני כבר הבעתי את מה שהרגשתי- זאת הייתה הצטרפות על סמך הרגשה רגעית . ובאמת שכבר אמרתי הרבה פעמים שזה היה טיפשי להצטרף. ובאמת באמת שאין לי שום דבר נגדך. אבל שיהיה . תחשוב מה שאתה רוצה. אוקיי?

בלי משחקים!

אחרי שירדת עלי רצח בICQ ויניב אמר לך ש"תבלמי פיך" אז בלי משחקים של צדיקה טוב? כי ירדת עלי רצח ורק הראת שאת באמת בגיל 14 ואת לא מתאימה לפרוום הזה צר לי אבל מיכל כן! מיכל הבעיה חרטה אמיתית לא כמוך שישר ירדת! אבל זה לא המקום לריב עליו! חוץ מזה שמת אותי על איגנור בICQ וחגגת על זה בפורום שלנו! את ילדותית מדי צר לי! בכל אופן זה לא המקום לריב הזה הנה ממך תחדלי בזה!

אלדר

New member
זה כבר עבר !!!!

גלית....... הם רבו על זה ועכשיו שוב השלימו... ותומר לא ממש מפריע מה מיכל עשתה פעם.... זה כבר היה בעבר שלהם!!!!!!!!!!!!!! שלך אלדר

../images/Emo13.gif

גדולה גדולה. אין מה להגיד. תודה. גלית. שעדיין לא בטוחה בכלום!!!!! גרררררררררררררררררררררררר

Flickerman

New member
דעתי היא:

שמעתי היה קטע עם המנהלת החדשה. אני רוצה להתייחס אל זה, תוך בקשה שאף אחד לא יפגע. האמת? אני לא ממש תומך במינוי. זה לא מריח טוב... כלומר, אם היא רוצה להכיר אותנו, סבבה, אבל מנהל הפורום הוא ח-י-י-ב להיות זה שמתמצה בקשרי הפורום העדינים, ויודע למי יש סכסוך עם מי, ואיך כל אחד מתנהג. במקרים האלה, מיכל, אמילי, וגלית הן מתאימות לדעתי. (קיטי כבר לא ממש כי היא "פספסה" חומר חדש). אני הייתי מסכים בשימחה אבל בגלל הצבא אין לי שפע של זמן... וחוץ מזה, ממש לא בא לי שתפוז יחקרו אותי... מה זה?? פורום חברתי או משטרת העינויים?? מה שאני אומר זה, שלא יכול להיות שיצניחו מנהל פורום מבחוץ. מנהל פורום חייב להיות אחד כזה שצמך מ-למטה עד שהוא הגיע למעמד שמוסכם על רוב חברי הפורום... תראו. זה כמו לקחת אחת ששירת ביחידת מחשבים, ולהציב אותו בחטיבת גבעתי. מבינים מה אני אומר? הוא לא מכיר את השטח, והוא לא יכול ללמוד את זה במהלך הזמן... כלומר הוא כן יכול אבל תוך עשיית טעויות ואי הבנת החומר שלפניו!

למעלה