להנהלת פורמי תפוז

להנהלת פורמי תפוז

האם שקלתם פעם להתייעץ עם חברי הפורומים בקשר לחילופי מנהל בפורום?! כי אם תחשבו על זה תיראו שזה רעיון טוב לדוגמא בפורום שלנו "על בנות ועל בנים" החלפתם לא מזמן מנהל למנהלת חדשה אך כבר הרבה זמן שאנו פונים בחילופי מנהל אבל שהיה אחד משלנו שמכיר את כולם שיודע מה קורה כבר הרבה זמן! השאלות שלי אליכם הן: 1.האם תוכלו לקחת בחשבון מנהל אשר היה חבר פורום?! דוגמאות אפשריות-ניצחית-קרן פליקרמן-יניב הדרומית-מיכל ועוד... 2.מדוע אינכם מתייעצים על שינויים בפורום מסויים אם החברים?! אחרי הכל בזכותם הפורום נשאר וקיים הם אלו שמבלים שם את זמנם לא?! תודה רבה מקווה שתתייחסו לפנייה שלי בכבוד- ליאורה חברה פורום על בנות ועל בנים... משהו כמו 3 חודשים כבר...

Nookie^^

New member
you go girl !

תני להם

אלדר

New member
איו בכלל סיכוי לזה.........

קרן לא תרצה בזה בכללל זה יכול להיות רעיון.... אבל זה גם לא טוב...ממש אני עזבתי את הפורום הנ´ל לפני שבוע וקצת...... אבל אני יודע מה הלך שם..... היו מקרים ממש מגעילים..... שצריך לדכע ממש אבל ממש מהר........ ויש עוד כמה.... אורן שפרש לפני זמן מה היה יכול להיות מנהל טופ! ויש אל המלאך מגן החטאים שרצה את הכבוד........... ויש עוד כמה................. זה יכול להיות ממש נחמד!! אבל תשימו בן נוער שם!!!!!!!! שלכם אלדר! נ.ב. אתם צריכים לשנות את המנהל כבר!!!!!!

אלדר

New member
אני לא בטוח ממש בקשר לזה

תומר לא רוצה ממש....... ומיכל? שאלת אותה?? ועוד משהו אחד....... אני מוכן לזה..... אם אני יחזור בשמחה.. אבל משהו אחר אני אומר ככה: זו אחריות גדולה מאוד..................אז יש כאלה שלא רוצים בזה... שלך אלדר!

מסכימה בכלליות.

אבל ככה... ניצחית דיי פרשה. ופליקר בצבא דרומית- בסבבה. ואגב.. גם אני הגשתי בקשה ואני בהליכים!!!!!! גלית

אלדר

New member
ברור כאילו.........

ניצחית פרשה זה היה ברור....... היא כבר רצתה בזה כמה זמן לפי מה שהיא אמרה.... ופליקר בצבא?? באמת? אוי....... דרומית? את בטוחה שהיא רוצה בזה?? שאלת אותה לגבי זה??? ואם לא אז מי כן???? וגלית כל הכבוד צריך לשנות את זה כבר!!! מישהו שיהיה קרוב לשורדי הפורום...... מישהו שיודע מה קורה שם ומגיב....... שלך אלדר שפרש כבר משם

אני במת לא יודעת אם הדרומית רוצה

אין לי מושג. וכמו שאמרתי אני מאוד ישמח ורוצה לנהל את הפורום. לשפר אותו קצת. ואני בהליכים כל שהם כמו שאמרתי.. גלית

ועוד משהו חשוב בעיקר להנהלה

תיראו.. חוקרת פרטית היא גם חדשה.. וגם חוצמזה היא לא נותנת על עצמה שום פרטים. לא אייסיק לא גיל שם .. תחביבים.. כלום! וזה קשה לבטוח ולהאמין במנהל שהוא כזה מיסתורי. זה זכותה אבל זה לא טוף לפורום. גלית

אלדר

New member
מיכל רוצה בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא אמרה שהיא רוצה להיות מנהלת הפורום!!!!!! שלך אלדר

אלדר

New member
באמת??כמוך כמוני

רק שאני יחזור אם ישתנה שם משהו אחד.. אין לי בעיה האחריות הזו.... ולהיות מנהל... למרות שיהיו כמה נגד זה...... אני מוכן....... זה יכול להיות משהו משהו......... איזה הליכים את בכלל??? לא הבנתי ממש את הכוונה שלך בזה שלך אלדר!

הדרומית

New member
דווקא לא אכפת לי...

האמת? אני די רוצה להיות מנהלת הפורום, ואם אתם אומרים שזה מתאים לי, אז תודה
תנסו לעשות להם שם משהו בתפוז, אישית, אני לא חושבת שהחוקרת הפרטית מתאימה לנהל את הפורום הזה, אני אישית בקושי מכירה אותה ולא שמעתי עלייה בחיים.. זה נשמע לא טוב שמישהי לא מוכרת פתאום נכנסת לפורום בלי להכיר את הנפשות הפועלות ומתחילה לנהל אותו... חבל... Mיכללללללל

יש!!!!!!!! מיכל תנהל תפורום שלנו! ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

כולם
על חשבוני!!!!!!! מיכל מכירה תא כולם ועוזרת לכולם לדעתי היא הכי טובה! מיכל תרארי להם איזה מנהלת טובה את!!!!!!!!

אלדר

New member
אוי......

תפסיקי להיות כזו עצובה..... העיקר שיהיה מנהלת אחרת יכולה לעזור ממש לכולם! ואף אחד לא יהיה ב"לא נוח" שם.. זה העיקר.. את או מיכל? יש כל כך הרבה הבדל??? באמת זה כל כך משנה??? זה לא ממש חשוב העיקר מנהל חדש!! שהוא לא חוקרת פרטית נכון?!?!?! שלך אלדר

אלדר

New member
נכון!!!!!

אבל לא רק זה....... מיכלו´ש.............. את יכולה להצליח.......... רק תקבלי את זה...... מקווה מאוד!!!! מחזיק לך אצבעות חזק ממש!!!! (טופ לא ממש יש לי פצע באחת מהן שזה ממש כואב) ועוד דבר אחד....... קדימה מיכל!!!!!!!!!! שלך אלדר

אלדר..

אוקיי אטוקייי מיכל רוצה בזה. מאיפה לי לדעת?! בכל מיקרה הליכים זה אומר שכבר לפני איזה חודש הגשתי את הבקשה לניהול הפורום. ועכשיו אני בקשר אימיילי עם נטע שאחראית על הפורומים. אני מכחה למייל ממנה. גלית

אלדר

New member
גלית יופי!!!!

אז יש סיכוי שתיהי מנהלת של הפורום????. יש!!!!!!!!! אז אפשר לחזור אחרי זה בערך................ שלך אלדר

אלדר

אני מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה לנהל א הפורום. אבל לא יודעת. מיכל עכשיו התעוררה ואומרת שהיא גם רוצה. והיא יותר גדולה ממני. ככה שיש לה יותר סיכויים. אבל אני ימשיך לנסות. וMיכליייי הכל בחברות אוקיי? גלית

למעלה