אתה לא הראשון שאומר לי שהקטע לא מתקדם לשום מקום, ואני יכול בהחלט להסכים עם האמירה הזאת. אך בכל זאת, הקטע הוא חלק מאלבום. מעין אתנחתא שמעבירה אותנו לחלקו השני של האלבום. אני מבין שאי אפשר להתייחס לקטע באופן הזה כי עוד אין את שאר הקטעים, ולכן אני יכול להסכים עם מה שאתה אומר. אך נסה להתייחס לקטע הזה כקטע מעבר, אולי זה ישנה את הרגשתך. בכל אופן, קשה לי להבין במה אתה מקנא... כמו שם האלבום: I dont know what you see when you look at me נ.ב. בקרוב אעלה לרשת קטע נוסף מהאלבום
אני לא יושב בחיבוק ידיים.... אבל אני גם לא בדיוק.... מלחין... תגיד (או תגידו) רגע... חשבתי על זה היום... כמו שיש קונצ'רטו שאורכו איזה שעה... יש איזה משהו כזה ברוק? יש אמנם אלבומים של שתי רצועות ואלבומי קונספט... אבל אני מדבר על משהו יותר אינסטרומנטלי... מייק אולדפילד.... כאלו! יש עוד?
להקת בלאק מטאל אירופאית (לא זוכר מאיזו ארץ) שהוציאה אלבום שונה לחלוטין מכל בלאק מטאל שקיים. משהו פסיכדלי, אווירתי משהו. האלבום מורכב מרצועה אחת של שעה שלמה, שנעה בין שירה אופראית, גראולים וזמרת ששרה עם קצת סילסולים. עוד מידע באולמיוסיק.
זה יותר מן דום אווירתי ואם אהבת את האלבום הזה, אז תוריד ת'אלבום הקודם שלהם journey to the end of the night , ותנסה גם את הלהקה in the woods שזה אותו סגנון בערך .