להנאתכם

MajorWinters

New member
אכן להנאתנו../images/Emo19.gif

משובח, אם כי קצת דורך במקום.... לא משעמם לרגע, אבל גם לא מתקדם לשום מקום... ובכל זאת, אני מקנא בך... אין לך מושג עד כמה!

תודה לך :)

אתה לא הראשון שאומר לי שהקטע לא מתקדם לשום מקום, ואני יכול בהחלט להסכים עם האמירה הזאת. אך בכל זאת, הקטע הוא חלק מאלבום. מעין אתנחתא שמעבירה אותנו לחלקו השני של האלבום. אני מבין שאי אפשר להתייחס לקטע באופן הזה כי עוד אין את שאר הקטעים, ולכן אני יכול להסכים עם מה שאתה אומר. אך נסה להתייחס לקטע הזה כקטע מעבר, אולי זה ישנה את הרגשתך. בכל אופן, קשה לי להבין במה אתה מקנא... כמו שם האלבום: I dont know what you see when you look at me נ.ב. בקרוב אעלה לרשת קטע נוסף מהאלבום

MajorWinters

New member
למה שהרגשתי תשתנה../images/Emo19.gif

גם ככה אני חושב שהוא טוב מאוד... אתה רוצה שזה ישתנה
מקנא? אני גם רוצה לדעת להלחין וכו'...

זו הייתה רק

המלצה על האופן שבו אפשר/רצוי להתיחס לקטע. בכל מקרה, אני שמח שאתה אוהב אותו :) ואם אתה באמת רוצה להלחין (עם כמה שזה נשמע נדוש), אין דבר העומד בפני הרצון.

MajorWinters

New member
אני יודע, ../images/Emo19.gif

אני לא יושב בחיבוק ידיים.... אבל אני גם לא בדיוק.... מלחין... תגיד (או תגידו) רגע... חשבתי על זה היום... כמו שיש קונצ'רטו שאורכו איזה שעה... יש איזה משהו כזה ברוק? יש אמנם אלבומים של שתי רצועות ואלבומי קונספט... אבל אני מדבר על משהו יותר אינסטרומנטלי... מייק אולדפילד.... כאלו! יש עוד?

RamiSun

New member
יש את אלו....

Yngwie Malmsteen - Concerto Suite for Electric Guitar and Orchestra in E Flat Minor Op. 1 ו... John Patitucci - CONCERTO FOR JAZZ BASS & ORCHESTRA

l o s t

New member
פה :

green carnation - light of day day of darkness לא נראה לי שתתאכזב אפילו שזה לא פרוג רוק .

kurush

New member
יצירה מדהימה

באמת. עוצמתי ומרגש, שילוב של כל כך הרבה סגנונות בו זמנית...

kurush

New member
בבקשה

להקת בלאק מטאל אירופאית (לא זוכר מאיזו ארץ) שהוציאה אלבום שונה לחלוטין מכל בלאק מטאל שקיים. משהו פסיכדלי, אווירתי משהו. האלבום מורכב מרצועה אחת של שעה שלמה, שנעה בין שירה אופראית, גראולים וזמרת ששרה עם קצת סילסולים. עוד מידע באולמיוסיק.

dimfo

New member
ובין לבין דיסטורשין וכל הדבריםהאלו?

כי עם כן אני יוותר.

kurush

New member
יש דיסטורשן

אבל לא כדאי לוותר בגלל זה. תוריד את השיר בקאזה ותשמע אותו או משהו, זה שווה את זה.

l o s t

New member
זה לא כ"כ בלאק ...

זה יותר מן דום אווירתי ואם אהבת את האלבום הזה, אז תוריד ת'אלבום הקודם שלהם journey to the end of the night , ותנסה גם את הלהקה in the woods שזה אותו סגנון בערך .

למעלה