להלהלה ^.^

*-_-

*נפילה~!* בוםםםם!!! ^.^ מוחעחעהעהעהע XP אני הלכתי לי לישון XPPP יש לי יום מלא בישים מחר ^.^ אני צריכה להדפיס לחברים שלי (הומואים שלא יודעים על זה עדיין *.*) תמונות יאוי כדי שיחתפו את שוק חייהם ^___________________^ לילה טוףףףף חלומות רטוביים ^__________________^
ולא לשכוח שמיקוטע ליצרוב לי

אוווו יעל ניצ'ה!!! *0*

את המגיבה מספר 100!!!!
*מביאה ליעל צמת אדו מתנה* ^__________________^ בעעעע רררוווווווווויייייי

יעל צאן

New member
אאוווו 100 תגובות ^^...חיחי

המטרה הבאה 150 תגובות!! אאאהההה ואני אני אוהבת את שאד מבטא את השם אל!!....זה אאאאלההה....חחחח

אווו הפרק הראשון? XDDD

"אד: בפעם הבאה שאתה שוקע אני משאיר אותך שם!~ >.< אל: אבל.. אד:...NO BUT! >.> *בועט במה שאמור להיות הבטן של אל* *הרי חול נופלים עליו XDDD* אד מתחת לדיונה הקטנה *.*: ארוווו..... *מרדף* אד: ארו תעצור!! >.< אל: אני לא אעצור!!
אד: אז תפסיק לרוץ!!!
אל: אני לא אפסיק!! אד: תבחר משהו!! >.< אל בפאניקה: אני לא יודע במה להחליטט!!! OO" XDDDD אני די טובה בזה....אני צריכה להיות העוזרת של גיא XD

SasuNaru

New member
X3

אדו: *מתנשף* למה לא עצרת?! אל: לא נראה לי שמישהו היה עוצר במצב הזה T.T

יעל צאן

New member
XDDבצער רב אני נאלצת לעזוב אתכן^^

כי אמא צריכה לישוןןןןן
....ואני מפריעה לה...עם הקשות המקלדת....איףףףף!!....מיצי את פה גם מחר, נכוע?....בכל מקרה אני יבוא^^....חחחח ....נחמד פה^0^

SasuNaru

New member
ואת צריכה לחכות לפינת השונן-איי D;

כי שמה אפשר להפציץ בתמונות ולאף אחד לא אכפת D; אלה אם כן זה יאוי T.T ואז צועקים עלי >:

לאן אני אמורה ללכת? TT

לילה טוף יעל צ'ו ^0^ חלומות מלאים יאוי שקשורים במקרה לבישי מחוספס בשם רוי

Omega Dark

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif

ואיך זה שכל מי שאמר ברוכה הבאה פתחו לו פה "מיני-שרשור"???

אוווו נפתח גם לך!! ^.^

המ...נפתח גם לך...איפה שמעתי את זה...OO" אתה בן?? קאוואיייייייי ^________________^ ראית פול מטאל??

Omega Dark

New member
כן אני בן <_< ואני עכשו מוריד את

את הסדרה הזאת שכולם מדברים....חוץ מנארוטו..

lily kane

New member
ניאו^0^

ברוכה הבאה לפורם חיבוקי^^ אני לילי קיין כאן וגם בהיידפארק אני הייתי אורצמארו בכנס ואני מאסטר חיבוק נו גאטיסו אה וגם אנסתי את שרון וזה זכה בפרס האונס הראלסיטי בעולםXD

למעלה