יש לי איקס על התמונה TT |איקס| !!;; בעעע הצילווווו TT
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #97 אהההההה *___________* *______________________________________________________* זה...זה...אונססססססס *__________________* |סגידה לפרקים שאדו היה בן 12 ^0^| במיוחד פרק 9 ^0^ או שזה היה פרק 8? לא יודעת אבל אדווו אדיי שלי..בככככהההההההה ;-;
אהההההה *___________* *______________________________________________________* זה...זה...אונססססססס *__________________* |סגידה לפרקים שאדו היה בן 12 ^0^| במיוחד פרק 9 ^0^ או שזה היה פרק 8? לא יודעת אבל אדווו אדיי שלי..בככככהההההההה ;-;
S SasuNaru New member 10/9/05 #102 אדו בכיין בישי!!! כוסעע מדהיםםםשפחתתת המין שלייי!! איצ'יגו שפחת מין מס' אחת שלי *___* לא רגע..נגרום לו ולאדו לעשות יאוי XP ואז אין הפליות
אדו בכיין בישי!!! כוסעע מדהיםםםשפחתתת המין שלייי!! איצ'יגו שפחת מין מס' אחת שלי *___* לא רגע..נגרום לו ולאדו לעשות יאוי XP ואז אין הפליות
S SasuNaru New member 10/9/05 #105 גם.. אבל איצ'יגו סקסי שלי מבליץ'!!!!!!!!1 ג'ינג'י בישי שכמותו *___*
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #108 ג'ינג'ים זה כיף!! ^0^ קחי רופרט ^________^----------------->
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #110 זה...איצ'יגו? ../images/Emo99.gif אוי הוא כל כך.... בליץ' אמרנו? *משפשפת כפות ידיים* ובאנגלית?
S SasuNaru New member 10/9/05 #114 יש *__* בליץ'...איצ'יגו סקסי...אני רוצה לגור בארון שלו!! ;O; ולאנוס אותו שהוא במקלחת..ושהוא בשירותים ו..ו...**********
יש *__* בליץ'...איצ'יגו סקסי...אני רוצה לגור בארון שלו!! ;O; ולאנוס אותו שהוא במקלחת..ושהוא בשירותים ו..ו...**********
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #116 למה לאנוס אותו? כשאפשר לסחור שני בישים לעשות את העבודה?
S SasuNaru New member 10/9/05 #118 *מסתכלת על אדו* כןןן *__* אבל אני עדיין רוצה לאנוס אותו X3 איצ'יגו תעשה לי ילד!!
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #122 in that caice עלי להוציא ציטוט מתוך אחד הפרקים של פול מטאל...אמ...נראה לי 6 ^.^ אל:I wanna feel again your skeen *.* הההה *___________________________________*
in that caice עלי להוציא ציטוט מתוך אחד הפרקים של פול מטאל...אמ...נראה לי 6 ^.^ אל:I wanna feel again your skeen *.* הההה *___________________________________*
S SasuNaru New member 10/9/05 #125 רוצה שאני אומיא ציטוטים מפרקים אחרים? I love Nii-san!!Nii-san loves me too!We love each other, that is our brothers love!
רוצה שאני אומיא ציטוטים מפרקים אחרים? I love Nii-san!!Nii-san loves me too!We love each other, that is our brothers love!
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #128 XDDDDD מההה?? לאלאלאלאלא זה gay obsesun love הם בטח פשוט לא היו מודעים לזה עדיין :X
S SasuNaru New member 10/9/05 #129 ברור שהם מודעים! הוא הרגע סיפר לו על גלוי העריות הנחמד שלו עם אדו D=