>>; בואהאהאהאה
L lily kane New member 10/9/05 #157 למה את נראת כל כך עצובה *i am not that ugly you know* חובקת את כל העולם וטועה למה אנשים אומרים פלאפי המצלמה הרי אצלי...*
למה את נראת כל כך עצובה *i am not that ugly you know* חובקת את כל העולם וטועה למה אנשים אומרים פלאפי המצלמה הרי אצלי...*
S SasuNaru New member 10/9/05 #158 פלאפי זה הארנב בחתימה שלה D= ואני לא עצובה אני רק מדגישה את ההודעה בכך שאני מוסיפה הודעה אחריה D=
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #139 אווווווו ../images/Emo99.gif יו אר חמודה ^______________^ אבל רק אני אונסת את מיקוטע!! >.< במקרה היא לא הגיע למפגש [פרצוףכועס>.>]
אווווווו ../images/Emo99.gif יו אר חמודה ^______________^ אבל רק אני אונסת את מיקוטע!! >.< במקרה היא לא הגיע למפגש [פרצוףכועס>.>]
S SasuNaru New member 10/9/05 #152 זה בסדר המון אנשים אנסו אותי ../images/Emo3.gif בעע מפגש הבא אני על בטוח באה!!ומשהו הכי לא הוגן...אחותי הגדולה פגשה באקי ואנבי ואני לא!! ;-; בעעע *אונסת אדו*
זה בסדר המון אנשים אנסו אותי ../images/Emo3.gif בעע מפגש הבא אני על בטוח באה!!ומשהו הכי לא הוגן...אחותי הגדולה פגשה באקי ואנבי ואני לא!! ;-; בעעע *אונסת אדו*
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #141 תודעעעעע ^0^ וואיייי יש פה בניייייםםםםםם איזה כיף ^______________________^ *אונסת אשקלוני* בעעע אחלה ניק ^^ רק אני שמה לב שאין פה הרבה אדומים? *שורקת בתמימות*
תודעעעעע ^0^ וואיייי יש פה בניייייםםםםםם איזה כיף ^______________________^ *אונסת אשקלוני* בעעע אחלה ניק ^^ רק אני שמה לב שאין פה הרבה אדומים? *שורקת בתמימות*
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #145 אואווווו כמה נמד ^.^ אני? פורום אינויאשה? איפה אתה חי?!
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #147 בו!~~ ../images/Emo2.gif החתימה שלי?? O.O אך אבוי...רק במקרה יצאתי לי לאוויר הצח בעזריאלי ושחכתי לקחת נעליים!!
בו!~~ ../images/Emo2.gif החתימה שלי?? O.O אך אבוי...רק במקרה יצאתי לי לאוויר הצח בעזריאלי ושחכתי לקחת נעליים!!
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #150 Damit! >.< איזה כבוד ^.^ גם כחולים וגם אדומים עונים לי ^_________^~~ ראית פול מטאל?
S SasuNaru New member 10/9/05 #154 חן-צ'אן ראה פול פטאל D= הוא זה שסיפר לי ספויילרים =^^= ושאם הוא משיג את הסרט הוא מביא לי TwT
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #155 אאוווווו ^.^ ../images/Emo99.gif בעעע אנחנו צריכות לפתוח פורום *___________* כל כך הרבה פולמטאיסטים זה דרוש!!!
אאוווווו ^.^ ../images/Emo99.gif בעעע אנחנו צריכות לפתוח פורום *___________* כל כך הרבה פולמטאיסטים זה דרוש!!!
G Galmon New member 10/9/05 #142 ברוכה הבאה!~ ^_____^ וואוו.... שירשור ארוך.... הרבה שונאן איי.... 3; ברוכה הבאה ניא~