בעע קטי רעה!! לא אוהבת יאוי T^T
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #137 ריייייייי ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif שם חמודדדדדד ^.^ אני בדיוק מנסה להוריד את honey & clover אבל אימיול זדוני >.< לא מוריד לייייי
ריייייייי ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif שם חמודדדדדד ^.^ אני בדיוק מנסה להוריד את honey & clover אבל אימיול זדוני >.< לא מוריד לייייי
T t a i New member 10/9/05 #148 הוווו.... זה ייקח קצת זמן באימיול,, אבל אני מקווה שזה ישתלם לך בסוף ^_____^
E Envious New member 10/9/05 #77 OMG *מסתכלת על מיצי ומיקוטו* מה עשיתם לשרשור .. >.> S= בעעע וככה לרכל עליי כשאני לא פה *מצטרפת לבובות של אדו ואל* ;; אני אשים את התמונה הזאת עד שימאס לי .. כלומר, אף פעם
OMG *מסתכלת על מיצי ומיקוטו* מה עשיתם לשרשור .. >.> S= בעעע וככה לרכל עליי כשאני לא פה *מצטרפת לבובות של אדו ואל* ;; אני אשים את התמונה הזאת עד שימאס לי .. כלומר, אף פעם
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #78 אנבייייייייייייייייי ../images/Emo99.gif יא זונעעעעעע >.< איפה היית?? הפסדת יאוי!! וריכלנו על קטי... היה כיף ^.^ עכשיו כעונש אנבי לשים רוי!!
אנבייייייייייייייייי ../images/Emo99.gif יא זונעעעעעע >.< איפה היית?? הפסדת יאוי!! וריכלנו על קטי... היה כיף ^.^ עכשיו כעונש אנבי לשים רוי!!
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #83 האאאאא *______* האאאאאאא *________* עודדדד!! אני לא במחשב עם התמונות שלי ;-; *סניף סניף*
E Envious New member 10/9/05 #84 *מחבקת את מיצי* ... זה פורום נארוטו דמאמט .. טוב.. גם אינויאשה.. היה פורום אינויאשה ^^"
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #86 ../images/Emo99.gif אווו.... אנחנו כלכך מרושעימים ^______________^ *מחבקת אנבי ואת היצר הסדיסטי שבי*
F Freaky Milky 4 Mizi New member 10/9/05 #91 פיכסה?! *________* איך אפשר...להתכל לפרצוף ה-ה-כוסע הזה ולהגיד פיכסה?! *_* *מתה סופית כשאבר כלשהוא נשאר רוטט *
פיכסה?! *________* איך אפשר...להתכל לפרצוף ה-ה-כוסע הזה ולהגיד פיכסה?! *_* *מתה סופית כשאבר כלשהוא נשאר רוטט *