כי כיעור זו כן מילה גסה.
M Miss Naama New member 6/3/05 #295 ../images/Emo48.gif שישמור אותי האלוהים !!!11 את הכנפיים את עשית?!!??! [עוד מעט תגובה. כשאתאושש מההלם.]
../images/Emo48.gif שישמור אותי האלוהים !!!11 את הכנפיים את עשית?!!??! [עוד מעט תגובה. כשאתאושש מההלם.]
ח חביבה פלוססס New member 6/3/05 #298 לא :| חחח הכנפיים זה עם הבייס... יש לי אותו שמור על המחש אז אני יודעת
M Miss Naama New member 7/3/05 #308 ../images/Emo48.gif אוקיי. תגובית. צריך לדעתי קו מתאר די כהה יחסית לשאר הצבע בשיער. השביל ישר מדי. הוא נראה קצת גושי, אז אולי תעשי הפרדה בקבוצות? הפלטה בכלל לא נראית לי ממש טובה. זה ממש מקסים. אל תזלזלי בעצמך.
../images/Emo48.gif אוקיי. תגובית. צריך לדעתי קו מתאר די כהה יחסית לשאר הצבע בשיער. השביל ישר מדי. הוא נראה קצת גושי, אז אולי תעשי הפרדה בקבוצות? הפלטה בכלל לא נראית לי ממש טובה. זה ממש מקסים. אל תזלזלי בעצמך.
D DaRk ShinES New member 6/3/05 #297 את הכנפיים לקחת מדולי של באניסטיק לא יכלת לציין זאת? מה גם שלא נראה לי היא מאשרת...
D DaRk ShinES New member 6/3/05 #299 מצטערת אם הכנפיים באו עם הבייס פשוט רק אתמול ראיתי דולי של באניסטיק עם הכנפיים האלו הייתי בטוחה שהיא הכינה. מצטערת שוב באני סטיק לא עולה לי עכשיו אז היה לי אותה על המחשב והיא ענקית אז קיצצתי קצת בשביל ההמחשה
מצטערת אם הכנפיים באו עם הבייס פשוט רק אתמול ראיתי דולי של באניסטיק עם הכנפיים האלו הייתי בטוחה שהיא הכינה. מצטערת שוב באני סטיק לא עולה לי עכשיו אז היה לי אותה על המחשב והיא ענקית אז קיצצתי קצת בשביל ההמחשה
ח חביבה פלוססס New member 7/3/05 #302 XDD יש לנו טלפתיה... יש לך משו לעשות בשנה הקרובה? אנחנו יכולות להופיע בקרקס מדראנו XDD
ח חביבה פלוססס New member 6/3/05 #300 יש לי את הבייס במחשב הוא בא ככה, בכנפיים לבנות/שחורות אין לי מושג מאיזה אתר, את בטוחה שבאני סטיק? שוקל מלא, העפתי חצי מהתמונה כדי שאני אצליח לשלוח רוח טובה, נשבעת
יש לי את הבייס במחשב הוא בא ככה, בכנפיים לבנות/שחורות אין לי מושג מאיזה אתר, את בטוחה שבאני סטיק? שוקל מלא, העפתי חצי מהתמונה כדי שאני אצליח לשלוח רוח טובה, נשבעת
S Stinki Winki New member 7/3/05 #314 ../images/Emo71.gifהוא מפה http://wayuki.curvedspaces.com/index.html
D d0Liz New member 8/3/05 #342 ../images/Emo4.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo4.gif תתחילי להרגע, ועכשיו! }-[ מה אני נראית לך, אה?!?! הכנפיים באות עם הבייס!!! אז תרגיעי ומהר! ותבדקי באתר מצידי! פוסטמה...
../images/Emo4.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo4.gif תתחילי להרגע, ועכשיו! }-[ מה אני נראית לך, אה?!?! הכנפיים באות עם הבייס!!! אז תרגיעי ומהר! ותבדקי באתר מצידי! פוסטמה...
S S p o n g e B o B New member 7/3/05 #309 ../images/Emo109.gifאני גאה בך כל כך../images/Emo70.gif את לא יודעת כמה השפרת היא יצאה לך ממש ממש חמודה צריך להוסיף ברק לחולצה...
../images/Emo109.gifאני גאה בך כל כך../images/Emo70.gif את לא יודעת כמה השפרת היא יצאה לך ממש ממש חמודה צריך להוסיף ברק לחולצה...
B banni and banon New member 7/3/05 #320 ../images/Emo163.gif תודה! ../images/Emo13.gif החלטתי להקשיב לעצה שנתת לי כנסי למסן יש לי שאלה חשובה אליך!
../images/Emo163.gif תודה! ../images/Emo13.gif החלטתי להקשיב לעצה שנתת לי כנסי למסן יש לי שאלה חשובה אליך!