להלהלה.

rainbow2005

New member
יפה מאוד!!../images/Emo13.gif

תצללי מתחת לכל הדברים
שיער
הצללה יפה! תעשי קצת שוונצים פה ושם, ולפי דעתי היא נראית קצת קירחת. במקרה כזה אני תמיד מוציאה קצת שוונים על המצח (הפסים הירוקים בתמונה)
שמלה
החלק העלין- בסדר גמור! החלק התחתון- לא ממש הבנתי את ההצללה שם... אבל זו החלטה שלך...
עגיל ושרשרת
אין לי מה להעיר יפה מאוד!! ותזכרי להצליל מתחת לכלללללללללללל הדברים!!

rainbow2005

New member
כמובן ששחכתי את הקובץ

הנה הוא. ואת לא חייבת לעשות בדיוק שונצים כאלה...

edenick

New member
אפשר לחלוק עליך?../images/Emo3.gif

זאת תסרוקת כזאתי, שאוספים את כל השיער אחורה, אז אולי שוונצים בצדדים, אבל לא על המצח. >< והכל ברוח טובה, כע?

2ofir

New member
תודה

הצללה למעת בשמלה זאת הצללת קפלים ובכוונה אין שוונצים בשום מקום כי זה כזה איך להזביר...מסודר כזה

hadasusha

New member
אני עייפה!

לא הצללת כלום על הגוף. קו השיער במצח גבוה מדי היא נראית כאילו היא מקריחה מה גם שלא הצללת את השיער על הראש. אם הראש שלה הולך באלכסון כם קו השיער על המצח צריך להיות כזה. את עשית אותו כאילו הראש פונה אלינו. ההצללה בשיער- מדהימה!!!!!!! החלק העליון של השמלה פסדר. הייתי מציעה לך לנפח יותר את החלק התחתון. וגם זה לא נרה כ"כ כמו קפלים- זה צפוף מדי כזה... אבל גם אני לא יודעת איך אז......

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif+++

בקשר לשיפור החלק התחתון של השמלה, נראה לי שכדאי לעבות את הקפלים. הם דקים וקטנים שכאלו. דולי מקסימה.

DaRk ShinES

New member
בום צ'אקה לקה לאקה

טוב עבדתי עליה כל החיים בערך. בייס של אווטם פיקסלס בלעדי לחברי EE. המכנס אמור להיות עור לא הלך כמה שניסיתי לשפר
צייר בלבד.

hadasusha

New member
../images/Emo99.gifממש יפה.......

הצללות מדהימות. רק דבר אחד- בשיער הצמה נראית כאילו היא מגיעה מול הפנים. את לא הפרדת בין השיער על הפנים לבין הצמה.... מקווה שהבנת.... מדהים ביותר....... אני סוגדת למושלמות טוטאלית נצחית (וגם מאוחר ואני עייפה אחרי שהגבתי לכווווווווווווולם)

edenick

New member
תגובה בונה.

דבר ראשון, בדולי יש בעיה ענקית של זווית. הדולי באמת יפה(כמו כל הדוליז שלך
), אבל נראה לי שיש כמה שינויים מאוד נחוצים. שיער הצמה השמאלית(שלנו) לא בזווית נכונה בכלל. היא צריכה להיות מאחורי האוזן, כמו הצמה הימנית. חוץ מזה, לא רואים את ההצללה מתחת לשער, על האור. מכנסיים המכנסיים הכי מפריעים לי. הזווית שלהם בכלל לא נכונה, והחוטים האלה צריכים להיות באזור של הפופיק, שמה האמצע. ככה זה נראה כאילו היא לבשה את המכנסיים שלה על הירך, על הצד, ולא על האמצע. סימנתי לך איך זה אמור להיות בערך, סימנתי לך את האמצע... הוספתי לך עוד חלק בצד שלדעתי צריך. נעליים הן קצת עקומות. הן נראות כאילו הן, והרגליים שלה עצמן - עשויות מגומי. מתנפנפות כאלה. הייתי מציאה לך ליישר להם את קווי המתאר. ניסיתי לעשות משהו כזה, את לא חייבת להשתמש. מקווה שעזרתי

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך שאת יכולה להגיב כזו תגובה לאנשה כל כך מוכשרת. אני גאה בעצמי שמצאתי את רוב הדברים עליהם הערת
סיוון, בובה מקסימה, אבל שימי לב להערות.

DaRk ShinES

New member
תודה לכולן

תודה עדן על התגובה
אני לא יודעת אם אני אתקן הכל כי הבייס פשוט ענק שהוא הוציא לי כבר את כל החשק אבל אני אשתדל

hadasusha

New member
שלי....

מקווה שתגיבו
בייס מ-2pixel די השקעתי... קפלים איכסה... נוצרה במקור לאיזו תחרות... לוזוכרת...

xxgatxx

New member
../images/Emo134.gifהיא ממש מותק =]

אהבתי את הדולי מאוד. הייתי מציעה לך להוסיף קצת שוונצים לשיער, ואולי לשנות את הצבע של הנעליים- לורוד לבן [במקוום לבן ורוד] בגלל שהצבע של הגרביון מאוד בהיר ולא שמים כל כך לב אליהן.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif. תומכת. ../images/Emo3.gif

תדגישי את הקווי מתאר [תכהי אותם] של התחרה/מלמלה בסוף השמלה. בפפיונים בשיער - תדגישי את המעבר בין הפרפר הזה, נו שני הלולאות, לאמצע שלו. הבנת? כי זה נראה קצת גושי-מוזר-חסרצורה-כוסיט בלי זה. ההצללה בשיער והוא עצמו נסגד בטירוף. הוא כוסיט במלוא מובן המילה. [ויש הרבה מובן למילה
]. להכהות קווי מתאר בחלק הלבן בשמלה. לא רואים מעברים בשרוולים מהמנופח לצמוד, והציצ נבלע בשאר החולצה, מבינה? זה לא כל כך ברור. אז.. תכהי קווי מתאר
בקפלים בשמלה- את באמת מסוגלת ליותר
את הקו המפריד ביניהם תצלילי כמו קו שמפריד בין קבוצות שיער.
תעשי "קיווצ'וצ'ים" [
איזה מוזר לכתוב את זה.
] בין הקפלים, את מבינה? מלמעלה, מאיפה שיש את החגורה הזו. כמו בבובה של עירית פה למעלה. [בין הבובות הראשונות] את מבינה? אוהבת אותך, ומאוד מצטערת שהרסתי לך את שרשור הבובה עם טעויות השרשור המטומטמות שלי.

BiDriL

New member
היא ממש מותק../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

, תוסיפי ברק בשיער ותעשי את הנעליים כהות יותר-הן נבלעות ברגיונים.

למעלה