להלהלה.

hadasusha

New member
../images/Emo46.gifזה לא מכוער....

ואת מוכשריה גדולה! די לזילזול! זה מדהים..... וצריכים לתלות אותך על כישרוניות יתר! השיער מדהים! ובכלל הכל מדהים...... רררררררר

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif מדהים.../images/Emo99.gif

-השביל בשיער ישר מדי. -בנעל הימנית, השרוכים לא מוצללים, וצריך לצמצמם את השטח בו נמצא האור הכי בהיר. שיהיה יותר במרכז, ופחות "פרוש" כזה. הבנת? -לעגל את הסוף [מלמעלה] של הנעליים. הן מתחילות מאוד ישר. הן צריכות להצליל על הגרביון, לא? - אין את הבליטה הזו של האצבעות בנעל ימין [הפונה], כמו שעשית בנעל שמאל. -מותי?
טכניקות ההצללה שלך מאוד ריאליסטיות. יפהפיות פשוט.
מוכשרת כל כך. אל תזלזלי ביצירות היפות שלך. בבקשה.

hadasusha

New member
הגבתי בקודם....

אבל שוב.......... זה מדהים, מהמם! מוכשריה! תצלילי על הגוף! השיער מדהיםםםםםםם

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifמדהימה../images/Emo99.gif

תצלילי יותר מתחת לחזה. בשיער, תבהירי את הקו של הקבוצות קצת בקטע שבו הוא צמוד לגוונים הבהירים ביותר... מקווה שהבנת

תפוזונע-נקודה זה כוסי (.)

אוף שלחתי 5 פעמים! בייס של חמצמצה לא מרוצה מהשער והנעליים!

hadasusha

New member
לה לה הל

שכחת פיקסלים בנעל... ההצללה בנעל לא טובה כל כך... עשית את הנעל שטוחה והחותלת עליה וזה לא יתכן. הסברתי כבר למישי למעלה. תחפשי את ההסבר. הכפלים בחותלות קצת מוגזמים. החצאית כוסיט ביותר..... בשיער את עשית אור גם מאחורי הראש (ליד העורף) צריך להיות שם יותר כהה כיי לשם לא מגיע אור. הפלטה של השיער לא כ"כ טובה. לא הצללת שיער על הראש. הכפלים בחולצה לא כ"כ נכונים אבל גם אני לוידת לעשות כפלים אז....... חמודה ביותר! מקווה שלא נעלבת.... הדס

כן...../images/Emo99.gif

החותלה (XDD) התכלת לא מונחת בצורה הגיונית על הרגל, היא צריכה להשפך יותר... האיפור נורא מפריע לי, תאפרי את עצמך בצללית ותראי איך זה נראה, אצלך זה מן קו כזה ורוד לא קשור ומעליו לבן... (מר\קווה שלא נפגעת
) הברק בשער יותר מדי מבריק, תכהי אותי טיפטיפה החותלות והשיער לא מצלילים על הגוף. העיגולים בחצאית והשרוכים הצהובים בחותלות מוצללים??... זהו:)

2ofir

New member
סיימתי את שלושת הדולי לתחרות מיס פו

מיס פורום דוליז תגובה למגיבה

למעלה