להלהלה.

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifאני אחכה שהיא תעלה אותו../images/Emo13.gif

היא בכל מקרה מעדכנת כל יומיים

DafnOosh1

New member
כל יום ../images/Emo3.gif.

והקצב שהיא מחליפה עיצובים משגע אותי -___- אני לא מספיקה להתרגל לאחד וכבר יש עוד אחד!
אבל אני לא קשורה- תתעלמו ממני.

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifטחח מבינה אותך../images/Emo3.gif

גם על זה שאת לא עומדת בקצב שלה וגם על זה שאת לא קשורה...

edenick

New member
אני חושבת

שההצללה של השיער לא מתאימה לגודל של הראש... וה Good Girl צריך להיות גם באלכסון, כמו הבייס.

תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

לא הצלחתי להצליל את השיער, גם לדעתי הוא לא נראה טוב. יש לך רעיון איך לשנות את ההצלה? וה"גוד גרל".. היה קל יותר לכתוב אותו ישר, אז התעצלתי. יכול להיות שזה עקום גם על החולצה

edenick

New member
קבוצות...

גדולות כאלה. זה בייס גדול אז זה קשה... אממ בערך ככה(סתכלי רק על שיער של הבת, נתקלתי באותה בעיה בשיער של הבן...
)

אל תשני ת'הצללה של השער!../images/Emo96.gif

הוא ישה ככה, אבהתי מאוד את השער, אבל כמו שעדן(אהמ אהמ, לא עדי) אמרה, זה ניראה לא שייך לבייס, כאילו זו פאה.

תודה גם לך על התגובה ../images/Emo13.gif

אני כבר מבולבלת, מה לא בסדר בשיער, ההצללה או הצורה? (את הצורה דווקא אהבתי..)

אוייש, אני ממש מצטערת

חשבתי שזה משורשר אלי.. אפשר למחוק את זה בבקה? בבקשה? פאדיחות..

שוב, סליחה

אפשר למחוק את שתי ההודעות האחרונות שלי? ראיתי שיש עוד דולי אז חשבתי שזה משורשר לדולי של עדן ולא לשלי. רק אח"כ קראתי את התוכן..

hadasusha

New member
מדהימההההה

אהבתי את זה דווקא שההצללות לא כ"כ ריאליסטיות! זה מהמם........ בגלל שה good girl ישר כזה אז הוא נראה טיפה לא שייך כאילו מישו הדביק אותו על הדולי בלי קשר. תעקמי אותו באלכסון כמו החזה. לדעתי יהיה יותר טוב אם תעשי יותר צל על הראש מהשיער אחרי הכל זה בייס גדול ועובי של פיקסל אחד לא מספיק. אם בבייס קטן את עושה פיקסל אחד תחשבי מה היחס בבייס יותר גדול. הגודל משנה! ושוב: מדהימהההההההההה את מוכשרת פחד......

תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

אני אתקן מחר, יש לי מבחן ענק היסטוריה
אני גם אגיב לכולן מחר, מקסימום - מחרתיים.

c ויטמין

New member
כוסי מהמם שווה!!

תצלילי מתחת לג'ינס ולשיער ואת החולצה על הגינס... מוכשריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מהמם!!
מאוהב|

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifמהממת../images/Emo99.gif

לדעתי הביל צריך להיות כהה, בשיער. הגרביונים לא נראים מוצללים. החולצה מהממת!!

xxgatxx

New member
../images/Emo134.gifתודה

אני לא בטוחה אם השביל צריך להיות כהה או לא. אני אתקן אותו, ואני אשנה את הפלטה של הגרביון כי הוא באמת נראה לא מוצלל.

למעלה