להלהלה.

Radio Joe

New member
להלהלה.../images/Emo110.gif

תראו איזה תמנון שקסי יש שם למעלה. שדחם, ולמי שלא קלטת אני יאנה :}. להלהלה. דולי אחת לשרשור, אזכור בייס, לשרשר להודעה הראשית בלבד :}.

Radio Joe

New member
שיריון.

אגב, מיכלי אמרה שאני אואדם גם בכינוי החביב הזה :}.

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifיפייפיה../images/Emo99.gif

ההצללה בשיער ממש מגניבה
השיער מעל המצח נורא מרובע וזה מוזר. כל השאר ממש יפה, תמשיכי אותה!

swindler

New member
איזה יפה ../images/Emo13.gif

השרוולים והשרשרת צריכים להצליל על הגוף. תוסיפי שיער על המצח כי היא נראית טיפה "קירחת"

BiDriL

New member
תוגבה+

-שיער- מזה בשיער
(מסומן באדום.לא קלטתי אותו.הצורה מרובעת. -חולצה- נא להצליל שרוולים וחולצה על הגוף
.דרוש עוד גוון איפור נסגד בהחלט

hadasusha

New member
היא ממש יפה...

רק כמה דברים. - סימנתי לך בערך מאיפה אני חושבת שצריך להתחיל השיער לדעתי. ואני מדגישה ב-ע-ר-ך. כי עכשיו יש לה יותר מדי מצח. - הסוף של הגרביון אכן מעוגל אבל אני חושבת שבגלל איך שהרגל שלה מכופפת הוא צריך להיות באלכסון מטה כזה (כמו בקובץ בערך) ולא בצורה ישרה כזו, כאילו מתקפל עם הרגל. (לא יודעת להסביר
) -הצללה של חולצה על הגוף. היא ממש יפה והחולצה נסגדת. והכפלים בחצצאית יאמי!

hadasusha

New member
חחחחח אני יודעת...

זה היה מאוחר..... אמרתי בערך..... אבל בעיקרון התכוונתי שהיא תוריד את קו השיער... בלע...

Radio Joe

New member
להלהלה :].

שיניתי את הפלטה בשיער [חמצמצה].
הצללתי מתחת לשרשרת ולשרוולים.
הנמכתי את השיער.
הוספתי נעליים, צמיד וגרביון שקוף [שלא ככ נראה שקוף
]. שוב, בייס מפינקיס.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif לאמות../images/Emo99.gif

לא לאמוֹת! לאמוּת! מוגבלות שכמותכן
אהבתי נורא.
נעליים לא מצלילות על הגוף. את הבליטה הזו של האצבעות אין, אבל לא בטוחה שצריך. זה כזה סוג של נעל. מקסימה. ממש אהבתי את השיער.
תעשי גאבות בכחול! מוכשרת. הו, ושכחתי.
מותי
.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתגובה../images/Emo13.gif.

הכפלים בחולצה נורא גסים כאלו, והחולצה צמודה, אני מציעה שתעשי פחות כפלים, ושיהיו בעובי של פיקסל. כי גם החולצה צמודה לה.. אני מציעה שתעשי צורה לכפלים, אחרת זה לא הגיוני.. שיער חמוד.. סך הכל דולי מאוד חמודה!
.

למעלה