נתון ריבוע , איך תבנו (עם מחוגה וסרגל) ריבוע חדש ששיטחו כפול מהריבוע הנתון ?
ה הפרבולה1 Well-known member 6/10/25 #1 נתון ריבוע , איך תבנו (עם מחוגה וסרגל) ריבוע חדש ששיטחו כפול מהריבוע הנתון ? נערך לאחרונה ב: 7/10/25
L Lucifer LightBringer Well-known member 7/10/25 #2 יש את האלכסון של הריבוע בעל אורך של שורש 2 (את הקו הזה אפשר לקבל באמצעות הסרגל), את שאר הצלעות דרושה המחוגה.... אני זוכר שבתיכון היה לי מחוגה... לאן היא נעלמה, מה זה פה?
יש את האלכסון של הריבוע בעל אורך של שורש 2 (את הקו הזה אפשר לקבל באמצעות הסרגל), את שאר הצלעות דרושה המחוגה.... אני זוכר שבתיכון היה לי מחוגה... לאן היא נעלמה, מה זה פה?
ה הפרבולה1 Well-known member 7/10/25 #3 נכתב ע"י Lucifer LightBringer: יש את האלכסון של הריבוע בעל אורך של שורש 2 (את הקו הזה אפשר לקבל באמצעות הסרגל), את שאר הצלעות דרושה המחוגה.... אני זוכר שבתיכון היה לי מחוגה... לאן היא נעלמה, מה זה פה? לחץ כדי להרחיב... נכון
נכתב ע"י Lucifer LightBringer: יש את האלכסון של הריבוע בעל אורך של שורש 2 (את הקו הזה אפשר לקבל באמצעות הסרגל), את שאר הצלעות דרושה המחוגה.... אני זוכר שבתיכון היה לי מחוגה... לאן היא נעלמה, מה זה פה? לחץ כדי להרחיב... נכון