להכיר באוטובוס

sharon or

New member
אני לא חושבת

שיש טעם ללכת מסביב ... אם את גאה בעצמך ואין מה שעלול לעכב אותך אז למה?? זכותך לא לעשות שימוש...ביננו...מבטיחה לך שכן היית עושה שימוש במספר אני מאמינה בבטחון מלא..מבלי להיות בוטה. אבל תחשבי על זה..את רואה מישהי שמוצאת חן בענייך , סיכוי סביר שלא תפגשי בה לעולם..אז למה לתת לה ללכת מבלי לתת לזה סיכוי ולו הכי קטן. לדעתי צריך לנסות. ככה אני הייתי נוהגת..האמת שעשיתי זאת פעם אחת שהצליחה. את יכולה לחשוב על דרך אחרת? מה דעתך על .. סליחה ..מה השעה בבקשה? ואז היא תוציא פלא ולא תוכלי להחמיא לה על השעון המקסים..כי מי מסתובב עם שעון היום? או ש..תחמיאי לה על המיני<??!@#$%^&*)(_+ לא נראה לי..פשוט לומר לה את כל מה שכתבתי במסר הקודם. אבל אנדיאנית...את סבבה לגמרי.

star2o

New member
מקווה שאלמד...

מהעצות שאתן נותנות לי! ואני מזל דגים...אנחנו עמוק בסערות וברגשות ובים...!בים האהבות והאכזבות...

ענת812

New member
ונחזור לנושא המרכזי

פעם מישהי ראתה אותי באוטובוס והשיגה את המספר שלי והתקשרה אליי למרות שלא הייתי בקטע אז אבל הסתובבתי עם חיוך חודשיים זה כיף לדעת שמישהי עשתה מאמצים כדי להגיע אליי ובנימה אופטימית זו..אם את כאן(אין לי מושג אפילו איך קוראים לה...) אז תתקשרי שוב!!

star2o

New member
אני כאן...

ענת שלום, אני כאן....ומקשיבה לך...ורוצה להתקשר שוב... אבל אין לי את מס' הטלפון שלך....!

ענת812

New member
וואלה...

סבבה.. אמרתי לך באותה שיחה איפה אני גרה את זוכרת?? או באיזה יום זה היה?? אם זו את ואם לא את יותר מממוזמנת לדבר איתי

star2o

New member
היה לי טלפון

באיזה יום, אבל את לא אמרת לי איפה את גרה! ואני לא בטוחה שזו את היית...! בכל מיקרה אני מהצפון.ורוצה בערב ללכת לטיילת ליד הים..ןלחשוב על אהבות ניכזבות! אולי יצא לי מהים דג זהב וימלא את משאלותיי!....הלוואי אני אוהבת להיות ליד הים!

בתשחר

New member
לא מבינה....

למה ללכת כ"כ רחוק כשאני כבר פה בסביבה... בנות עזבו אוטובוס, מונית, בריכה, ספא, ים וכו' יש את הפורום!

star2o

New member
בתשחר..נעים לדעת

שיש פורום ששם לפחות אפשר לשפוך...את הלב, ולקבל קצת עידוד..,מספיק שאין לי אהבה וזה מעצבן...ואני לפעמים מרגישה לא שייכת לשום מקום..שהוא ולא יודעת מה לעשות כאילו כל הדרכים מובילות לאהבה ...אבל הדרך קשה אליה...!

אוססונה

New member
להכיר בכל מקום, אותה בעיה.

סתם ברחוב, סתם בים, סתם ברכבת, ובכל מקום אחר, אותה "בעיה" נשארת. תמיד קיים החשש, אולי היא אינה "כמוני"??. אני פטורה מזה, תודה לאל. הראשונה שלי, היא גם האחרונה (לעת עתה), כפי שאני הראשונה שלה, למעלה מחמש שנים. אבל, אני "משחקת" עם עצמי לפעמים, אם האישה אשר מולי, היא "לסבית" או לא, "ספורט" אישי שאין לו כל משמעות. האמת, הרבה פעמים נשים התחילו אתי, ואמרתי להן, אני "סטרייטית" שקרתי במצח נחושה. אבל, עם חיוך נלווה ומעודד, שלא תפסקנה להתחיל ולחפש. הבעיה, קיימת ותמשיך להתקיים, במיוחד בינינו. משום שאנחנו "גזרנו" על עצמנו, או שכך נולדנו, לבחור את בנות מינינו. נא, לא להתייאש. נראה לי, כי רבות הן הנשים "הסטרייטיות", אשר מחפשות אותנו "הלסביות" המוצהרות. לא יודעת למה, אבל זו תחושת בטן. כך גם זוגתי חושבת. מה אתן חושבות??

star2o

New member
הבעייה של להכיר

באמת לא קלה,וזה נכון שיש חשש מסויים מדחייה.... אם אגש למישהי לא נכונה וסטרייטית..אבל גם לא ניראה לי שהיה לי אומץ להתחיל אם מישהי בכלל! אבל את צודקת במה שאת אומרת לגבי זה שרוב הנשים "הסטריטיות הן באמת מחפשות חוויות עם נשים לסביות, או איזה הרפתקה חד פעמית ויש מלא נשים נשואות גם! אני מסכימה איתך בהחלט!

אין בעיה

זה לא החשש מדחייה או סטרייטית...... שאני בכל מקום לדוגמה עלה חוף הים, אני פתוחה תמיד לקבל את הסביבה באופי שלי אני אדם מאוד חברותי,,,,, זה לא המטרה להתחיל מרגישים את האנרגיות הקליק בין אנשים או שזה זה או שלא לפחות אצלי זה כך , יש כאלה שתמיד אומרים לי צריך לתת זמן לנסות. כשאני מרגישה קליק מסויים , אני זורמת והרבה פעמיים נוצרות חבריות חדשות סטרייטית/ לסביות ושוב אם הגישה שלך לא בלהתחיל אז אין לך בכלל את תחושת הדחייה.

את צריכה קודם כל

להבין שאת שייכת לעצמך , לחיות באושר עם עצמך ויהיה לך קל להכניס אדם נוסף לתוך ליבך

star2o

New member
שולחת לך

פרח עכשיו קיץ והכל בשדות פורח, שיהיה לך יום שכולו פרחים!

למעלה