הכוונה לא הובנה כמו שרציתי לא הכוונה לזרום לסקס את זאת שפירשת ישר כנראה שהבעיה איתך מותק אני התכוונתי שלהתחיל לספר על המצב שאני למצאת בו + הכוונה לילדים אם לא בהנת נשואה +
מותק תקראי לבעלך, לא לי. ולהתחיל לספר על מצבך- מה האופציות שלך? או שתעשי את זה בדייט ראשון, או שלא תעשי בכלל. לא אני בחרתי להתחתן ולהביא ילדים ואז לחפש בחוץ.
זה בסך הכל המתח המיני... אחחח חולה על המריבות האלה ואח"כ סקס בטירוף חושים... <טוב ועכשיו למציאות> "מותק" או לא "מותק" בלי עצבים! אנחנו הנשים בוחרות לדבר פה ולשפוך את מה שיש כי אני מאמינה שלא תמיד יש לנו עם מי לדבר או שמישהו בכלל יכול להבין את המצב שאנחנו נימצאות בו ואת ההתמודדות היום יומית שלנו, אנחנו מחפשות איזו הזדהות ובגלל זה אנחנו פה<מי בכלל חושב על סקס?
הייתי שמחה אם היית מתחילה איתי... ברחוב, ואני במקרה ממש לא נשואה.... אני מציעה שנתחיל.. להעיז כדי להכיר אם מישהי ניראית לנו, ברחוב ,או בסיפרייה וניראה מה התגובה..ונספר על זה בפורום מה דעתכן? עכשיו קיץ אולי על שפת הים...או בטיילת...
טוב יש לי חישניים בבטן שאני מזהה לסביות . ישבתי בחוף ולידי משהי חמודה מאוד מבט אחד ועוד אחד..... ואז קמתי ובקשתי שתשמור לי על הדברים בסתם...... וכשחזרתי התחלנו לדבר על......... ללא שום קשר לנושא הלסבי , המשכנו את היום למקום אחר ואז ארוחת ערב במסעדה ......והינה התחיל לו קשר. ואם היא סטריטית אז !!!!! יש קליק אז גם חברות חדשה לא שווה פחות