להכיר באוטובוס

star2o

New member
להכיר באוטובוס

היום באוטובוס, וזה קורה לי די הרבה שעולות מלא נשים יפות, ודי מגרות ואחת מהן התיישבה לידי בערך בת32 עם חצאית מיני.... וחולצה בצבע וורוד.., והרגשתי שאני מה זה נהנית ממנה.... הרגשתי את חום גופה... לידי, ורציתי לדבר איתה...ולהכיר אבל לא היה לי אומץ, וחוץ מזה אולי היא סטרייטית?... זה די מתסכל אתן לא חושבות?

פאמקי

New member
מאוד מתסכל...

לחשוב על כמה הזדמנויות פספסנו, כי לא היינו בטוחות אם היא מ"שלנו" או לא וההזדמנויות שהתפוגגו בשל כך...

star2o

New member
צודקת

זה באמת די עצוב ומעצבן....אולי בפעם הבאה...אצליח!

livnat88

New member
הדחקה

תחשבי שאת מדחיקה דברים המון שנים זה קשה פתאום לצאת בהצהרות ביחוד בסטטוס שאני נמצאת קל להדחיק קשה לעמוד מול האמת ולהגיד אני כזו. לקח לי בערך 12 שנים ועדיין לא פשוט לי להגיד לכל אחד/ת על כך

תלבושת אחידה!!!!!

אולי כל הלסביות בארץ צריכות ללבוש תלבושת אחידה, כדי שנוכל לזהות אחת את השנייה וכך יהיה הרבה יותר קל ונוח להתחיל...

star2o

New member
רעיון נחמד...

באמת...איך אפשר לזהות מישהי עם היא לסבית או לא?

פאמקי

New member
מהרהורי ליבי דיברתי, יקירתי.

גם אני עדיין לא מנסה. זה כוחו של דיכוי.

oshkoshi

New member
לי אמרו

שאני נראית כמו לסבית ונשמעת כמו לסבית (איך בדיוק הם נשמעות?) אז אני מציעה שכולן יראו וישמעו כמוני ואז יהיה לנו יותר קל

star2o

New member
לי קרה

שאם אני בשיחה אם אנשים ואומרת שאני לא אוהבת גברים אני מרגישה את הכעס והאלימות שלהם.. וגם את הקינאה..ואני חושבת שגברים מקנאים אם הם רואים אישה שאוהבת אישה..

star2o

New member
הייתי מסכימה

שמישהי תיזום ותתחיל איתי, אנחנו חברה קצת.. שמרנית אבל בהחלט לא הייתי נירתעת עם מישהי בכל מקום היתה מתחילה איתי!

star2o

New member
לעמוד מול האמת

זה באמת קשה לעמוד מול האמת....אבל את האמת הזאת ידעתי כבר מגיל 12 כשהתאהבתי במורה שלי להתעמלות ונימשכתי אליה וכתבתי לה מכתב אהבה..!תמיד ידעתי שאני נימשכת לבנות!

luka on1

New member
קל לדבר

את הולכת ברחוב פוגשת מישהי :"נעים מאוד אני לסבית גיליתי לא מזמן בא לך ליזרום איתי הביתה, אופס שחכתי אני נשואה + אולי אצלך בדירה... מה את גם נשואה/ או חבל את לא בעניין/ אה את תפוסה.." איזה עוד תסריט עולה לך בראש זה לא פשוט להוציא, זה עוד יותר קשה למי להגיד ועים מי לדבר. מה לפגוש מישהי וישר לספר לה אולי זה ירתיע אותה והיא לא תספיק בכלל להכיר אותי. אולי היא תשבה את ליבי ויותר אני לא אראה אותה. מה? מה? הדילמות האלה מתרוצצות להם בראש ולא נותנות מנוחה. את לא יודעת מה לאמר בפגישה ראשונה במבט ראשון. האמת! כמב קשה שתהיה או לשקר ואח"כ להתמודד עם ההשלכות. (אם היא אוהבת אותי היא תבין) זה לא עובד ככה. מה עושים????? תסביכים

כי להתחיל= לזרום לסקס?

לא מבינה מה הבעיה. למה אתלך להתחיל עם מישהי פירושו להיפגש מייד לסקס. מה קרה להתחלות הקלילות, היומיומיות? מה קרה ל"בא לך לשבת לקפה?"? מה קרה לסתם לפתוח בשיחה, לחייך, ולראות אם היא מגיבה אליך? למה הכל חייב להיות או באגרסיביות או לא בכלל? ראבק. אם הייתי רווקה ומישהי הייתה פונה אלי באוטובוס (או בכל מפגש ראשוני) ומציעה לזרום אליה לדירה- הייתי חותכת במקום. לגבי לא בעניין/תפוסה וכו'- תתפלאו! גם סטרייט שמתחיל עם בחורה עלול להיתקל בתגובה הזאת. וגם אני כשהתחלתי עם בחורות נתקלתי בכאלו שלא היו בעניין או היו תפוסות. לא חייבת להיות סטרייטית כדי לא להיות בעניין. יכולה להיות פשוט מישהי עם טעם שונה. וזה מאוד הגיוני להתחיל עם מישהי ושהיא לא תהיה בעניין, מכל מני סיבות. קודם תנסי, תראי אם בכלל יש תקשורת. אחר כך כבר תבינו אם יש עניין מעבר לזה.

למעלה