להכיר את חמאס

ג רפאל

New member
אין לי אלא להתקנא בך

אמנם עולמי צר יותר -רק אמריקה ואירופה. אבל לצערי נתקלתי ולא פעם אחת באנטישמיות, גלויה ,מוסווה ,כדרך ביטוי לשוני.כעקיצה,מתוך נימוס.דבר מתוך דבר. [אתה כל כך נחמד -לא להאמין שאתה יהודי....]
ואני מדבר על טווח שנים של למעלה מ50. הרבה לפני 'הישראלי המכוער 'הכיבוש רחמנא ליצלן' ורק במדינות 'תרבות'

אני יכול להבטיחך נאמנה שאני נחמד,מנומס, אדיב, ממש לא מתנשא ולא בריון. - אבל אני יהודי.

ובעניין הישראלים והיהודים - לצערי אתה צודק. רק להציץ בכמה ספרים שאני לא ממליץ עליהם יותר מאשר בבחינת דע את ה אויב. ספרים של זנד עצמון מקובר פינקלשטין שחק לוי ואחרים.ויש כמובן 'ספרות הגויים'.

אנטוליו

New member
על מנת להבין את המציאות הלא פשוטה עבורינו,

אני דווקא כן ממליץ על אתרים של יהודים שמכירים את היהדות מבפנים ומותחים ביקורת עליה..
חלקם אף התנצרו, כגון ישראל שמיר, הנרי מקוב והאח נתנאל. לצערי, כמובן, הם מיד מתויגים
ע"י יהודים שטופי מוח פרנואידים כאנטישמים שונאי עצמם.

זה שהם מתויגים כאנטישמים

בהנחה שהשניים האחרים שהזכרת נוהגים כישראל שמיר וכמוך זה לא בגלל שהתנצרו. שמעת פעם על האב ד"ר דוד נויהאוז? האיש, כוהן ישועי, הוא יהודי שהתנצר. הוא לא היה מעלה בדעתו להעלות את ההאשמות שתא המעלה השכם והערב כלפי היהודים.
התעמולה שאתה מפיץ מוכרת היטב. גם השקרים שאינך יכול להגן עליהם, וכשאתה נשאל עליהם שוב ושוב אתה בוחר פשוט להפיץ שקרים חדשים. פעם זה פאולוס שנקם ברומאים על חורבן בית המקדש (נחרב לפחות 3 שנים אחרי מותו) באמצעות הפצת הנצרות שהחלישה אותם מול אויביהם.פעם זה ההסטוריון הסקוטי הנודע אדם סמית' (אתה יודע כבר מיהו אדם סמית', דיסידנט?) שחפר בממילא ומצא שם את קרבנותיהם של היהודים שטבחו בהם בכיבוש הפרסי של 614 לספירה (היהודים אכן טבחו בנוצרים באותו כיבוש- אבל זו היתה תגובה לרדיפות נגדם על ידי הנוצרים עד אז. אמנם היהודים לא היו צדיקים גדולים לפי הסטנדרטים של ימינו אבל אף אחד באותה תקופה לא היה). פעם זה היטלר היהודי שהשמיד את יהודות אירופה כדי להצדיק את הקמת מדינת ישראל. יש לך הרבה סיפורים.
אבל אעלה טיעון אד הומינם נגדך. לא נולדת בארץ, וכמוך גם לא ישראל שמיר. שניכם ניצלתם פריבילגיה המיועדת ליהודים, חוק השבות, כדי להתאזרח פה. אתה לא סבור שזו צביעות מצידך?

אנטוליו

New member
כן, יש באמתחתי הרבה סיפורים מופלאים שטרם שמעת

זה שלא נולדתי בארץ לא מוריד בערכי ואולי אף להיפך - לא עברתי כאן שטיפת מוח ממסדית
שעוברים ילידי הארץ ואשר מטפחת התנשאות ופרנויה כלפי כל מי שחושב אחרת. אני ממליץ לך
ולשאר באי הפורום לצפות בסרטו של שונא עצמו יואב שמיר "השמצה":
http://wideeyecinema.com/?p=7208

אני סבור שלא שמת לב למשהו:

לא טענתישזה שלא נולדת בארץ מוריד מערכך, או ששטיפת המח הממסדית הרוסית שעברת נחותה, חס ושלום, מזו הישראלית.
טענתי שבתור מי שניצל פריבליגיה השמורה ליהודים בלבד התנהגותך האנטישמית הינה צביעות ממדרגה ראשונה. אתה סבור שהיהודים רעים? החזר את מענק הקליטה שקיבלת בזכות יהדותך, ותר על אזרחותך הישראלית שקיבלת בזכות יהדותך וחזור לרוסיה.

אנטוליו

New member
יש לך כמה טעויות לגבי.

בתור בעל דעה עצמית (דבר נדיר אצל בני אדם) מעולם לא הושפעתי משטיפת מוח סובייטית,
אלא אף להיפך. ברם, בברה"מ בכל זאת אף פעם לא חינכו להתנשאות, גזענות ופחד מפני
הלא יהודים, כמו שמחנכים פה. (רואים זאת כאן בהרבה אנשים, כולל כבודו). אגב, בקשר
לזה: האם ציפית כבר בסרט "השמצה" של יואב שמיר שהמלצתי עליו. זה היה עוזר לך להבין את
עצמך ואת הפרנויה שלך ושל דומיך.
דבר שני שאתה טועה בו הוא שאני כביכול ניצלתי פריווילגיה השמורה ליהודים כשרים כמוך
וקיבלתי מענק קליטה נדיב. עליתי לכאן דווקא משוודיה ושם אכן קיבלתי עזרה נדיבה,
אך בתמימותי (הייתי צעיר בלתי מנוסה) ביקשתי לבוא לכאן בתור יהודי שסבל מאנטישמיות.
מאז זרמו הרבה מים כעורים בירקון ואני למדתי כאן די הרבה על הסיבות לאנטישמיות. אנשים
כמוך מפילים הכל על הגויים האנטישמים ומאשימים אותם בכל הצרות שהיו לנו. לצערי, כך אכן
חושב מרבית העם ולכן הצרות שלנו כנראה ימשיכו גם להבא. אני, לעומת זאת, עם עוד כמה יהודים
שהצליחו לשמור על עצמאות חשיבה, כמו שמיר, שחק ומקוב, אומרים שאנו עם שלא כולו תכלת
וכל עוד נמשיך להתנשא ולבוז ללא יהודים בלי לתקן את דרכינו - נמשיך לסבול ולגרום סבל לזולת.
אתה כמובן במחי יד ובזלזול דוחה את כל ביקורת על היהדות ומכנה אותה "אנטישמיות". האם
יש לך התבונה להבין שבכך אתה גורם לשנאת חינם הדדית ובכך אתה דופק את עמך? לצערי, אני חושב שלא.

הטעויות לגבייך

הן כמובן שלך עצמך. מוזר שאם אכן גדלת בשבדיה כמו שאתה טוכן עכשיו לא הבאת אף פעם מאמר בשבדית אבל מאמרים ברוסית דווקא הבאת בשפע. מה, חסרים אנטישמים (סליחה, אנשים בעלי דעה עצמאית) בשבדיה שיכולים לכתוב מאמרים בסטנדרטים המקובלים עלייך ועל ישראל שמיר?
בקשר לסרט שהמלצת עליו, מצטער. כפי שכבר כתבתי לך לא אתעמק במקורות נוספים שאתה מביא לפני שתהיה מוכן להגן על הקודמים.

ג רפאל

New member
הם ואחרים באמת יהודים שונאי-עצמם אומללים

מתוסבכים וחולניים.גם לפי תיוג של גויים גמורים..
לצערנו הרב הם לא מסיקים את המסקנה המתבקשת ולא הולכים בדרכו של אוטו ויינינגר.

אנטוליו

New member
היהודים שאתה מכנה "שונאי עצמם"

אלה הם עבורי יהודים מעטים בעלי מצפון, יושרה ואומץ לצאת נגד המיינסטרים הממסדי הקונפורמיסטי
שאני מבין שאתה שייך לו. כמובן הם מיד מוכרזים ע"י אנשים כמוך כ"אומללים מתוסבכים וחולניים", אלא מה?
בזמנו גם בברה"מ כל מי ביקש לעלות לארץ נחשב לחולה נפש ונסגר במוסד פסיכיאטרי לפי אותו ההיגיון..

ג רפאל

New member
'היהודים' האלה רואים עצמם כנביאים מטיפים-בשער

וכאונגרד ורוצים שכל 'המיינסטרים' ילך בעקבותיהם.

על מנת להינתק מיהדותם \ישראליותם הלא-רצויה בעיניהם עליהם ללכת מיד בדרכו של אוטו ויינינגר ולפתור לעצמם [ולנו] את בעיותיהם הנפשיות.

קנו לי את הספר השבוע

זה הספר הבא בקנה אצלי על המדף. שמעתי ביקורות טובות ומחכה כבר להתפנות אליו.

למעלה