להכיר את היישיות שלי?

my_dreams

New member
להכיר את היישיות שלי?

רציתי לשאול אם יש דרך שבה אני יכולה להתחבר ליישיות שמלוות אותי מאז שאני קטנה? הייתי באמת רוצה להגיע למצב שבו אני יכולה לפחות להיות בטוחה שמקורן הוא בטוב, וגם למסקנה הזאת היא לי קשה חהגיע- מאז שאני קטנה אני מרגישה בהם, אבל עד לפני חודש בערך הם היוו עלי איום נורא גדול, איום שאני מניחה שאני יצרתי לעצמי.... בכל אופן, אני אשמח אם תכתבו לי משהו שאתם יודעים או שחוויתם או ששמעתם על יישויות כלשהן! תודה! הדס

gil_teva

New member
הכל משחק

אין ישויות רעות או ישויות טובות. כולנו ישויות חסרות כוח אפסיות. קרישנה (אלוהים) שם אותנו בגופים שונים עם מחשבות שונות, אהבות ושנאות. כך הוא מכין את ההצגה הגדולה. בטעות את חושבת שמישהי היא הבת שלך. במציאות אף אחת לא יכולה להיות אמא של אף אחת, כיון שרק אלוהים הוא האמא של כולנו. בטעות מישהו חושב שיש לו אח, במציאות כולנו מיליוני אחים כיון שיש לנו אמא אחת. בטעות אנחנו חושבים שאנחנו יהודים, ושחלק מאיתנו הם ערבים. במציאות אין דבר כזה. לגבי התקשרות עם ישויות. יש אנשים עם כוחות טלפתים וגם את יכולה לפתח בקלות כוחות כאלה. בשביל לתקשר עם מישהו צריך פשוט לחשוב עליו או להתרכז בו. לפעמים חפץ ממנו עוזר, כמו בגד או תמונה שלו. אבל מכיון שמקור כל האנשים הוא באלוהים, אפשר ע"י התקשרות לאלוהים להגיע לכל אחד אחר. התמונה של אלוהים היא מדיום טוב להתקשרות איתו. גם פסל טוב. אני מצרף תמונה שאת יכולה להדפיס ולתקשר איתה עם כל אחד בקלות. פשוט תדברי והוא יענה. רק כדי שלא תתבלבלי אלוהים הוא זה עם החליל מכסף. זאת שלידו היא דמותך הרוחנית.

slash24

New member
הישויות שלך!

את יכולה להתחבר לישויות שלך דרך מדיטציה, ע"י כניסה למצב מדיטטיבי ופשוט לקרוא להם בכוח המחשבה. אם הם באמת היישויות שלך, הן אמורות לעזור לך ולאהוב אותך. כשהם מתקשרים איתך, את אמורה להרגיש נוכחות עדינה ולא איזה כוח רשע שמנסה להשתלט עלייך תקראי ספרים בנושא של תיקשור, זה ייתן לך המון ידע!!!! בתגובה הראשונה שכתבו לך, כתב את זה מישהו שמאמין בבודהיזם, וזה ממש לא עובד ככה, הוא ממש כתב לך מלא שטויות וקשקושים!!! אני מציע לך לקרוא הרבה על תקשור, ואז תראי באמת מה זה תקראי ספרים של סת ואורין, בטח שמעת עליו אם יש לך עוד שאלות, תפני אליי באי מייל שמחתי לעזור לך, ביי, אורי.

gil_teva

New member
היי אורי

עם הדמיון שלך או של מישהו אחר אני לא יכול להתווכח.

slash24

New member
הדמיון שלי

גיל רק שתדע, אני לא מדמיין כי קראתי את כל מה שאני יודע בספרים אני לא ממציא שום דבר ואני לא מגלה את אמריקה הכל כתוב בספרים, של סת ואורין ועוד כל מיני

gil_teva

New member
ספרים שמשקרים

יש הרבה מאוד ספרים שמשקרים. ספרים שלא משקרים תמצא כאן: http://www.harekrishnatemple.com/free_yoga_book.shtml

למעלה