להישאר בסטייל

anatjacobson

New member
להישאר בסטייל

אני רוצה להישאר בסטייל ולהמשיך להיות אופנתית, אבל עם זאת לא לחשוף יותר מדי בלבוש שלי, כיוון שאני סובלת ממחלת עור המגלה עצמה בנגעים אדומים ומכוערים על העור. למישהי יש הצעות איך אפשר לעשות את זה?

Fun Fair

New member
"אופנתי" ו"סטייל" לא שווה ל"חשוף" ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת באיזה שלב באבולוציה האנושית הגיעו למסקנה שמה שחשוף הוא יפה, אבל מכיוון שזה קורה, אני באמת מרגישה צורך להכריז: לא צריך לחשוף כלום כדי להראות טוב! למעשה, הרוב המכריע של האאוטפיטים הכי מוצלחים ומחמיאים שלי הם חורפיים וכוללים צווארון גולף
לעניננו: אני לא יודעת מה טיבה של המחלה הספציפית שלך ואיך היא מתפשטת, אבת נראה לי שאת יכולה ללבוש כל דבר שנוח לך בו: אני מניחה שעם חצאיות ומכנסיים ארוכים אין בעיה. כל מכנס או חצאית קצרים יכולים להיות מלווים בטיץ או גרביון אטום או אטום למחצה. כל חולצה עם מחשוף גדול יכולה להיות מלווה בגופיה מתחת. כל גופיה יכולה להיות מלווה בג'קט קליל או שרוולון. מעבר לזה- אם יש לך סימנים אגומים באיזור הצואר וכו'- חשבת לפנות לכיוון של טשטוש ע"י איפור מיוחד? ל"קריולן" יש מייק-אפ מיוחד שבין היתר, מיועד בדיוק למטרה הו- להסתיר פגמים קשים בעור. אולי שווה לנסות?

אורטל987

New member
תגובה

בגדים קלים ואווריריים הם פיתרון מצויין בקייץ למי שסובל מבעיית עור. לגבי חשוף ואופנתי אני גם שואלת - מי קבע שחשוף זה יפה? הרי חולצות בטן כבר מזמן יצאו מהאופנה לא?? לגבי מייק אפ, אני ממליצה לך רק על משהו טבעי אם את סובלת ממחלת עור. לא הייתי לוקחת סיכון וכמובן תתייעצי עם רופא העור שלך. אני מניחה שאת מטופלת אצל אחד.

למעלה