להיפגע שוב....

may24

New member
להיפגע שוב....

האם אתה נושם מה שאני נושמת? האם המשאלות שלך כפי שלי? האם אתה מחכה למה שאני מחכה? אני מחכה לסימן הראש מסתובב הראש כואב האם תתקשר? אם אני לבד בעסק הזה אני לא חושבת שאוכל להתמודד עם התוצאות של להיפגע שוב האם אתה חושב על מה שאני חושבת? האם הרצונות שלך כפי ששלי? האם אתה חולם על מה שאני חולמת? אני לא יכולה לקרוא את מחשבותייך האם להישאר איתך? האם לקחת צעד אחורה? מרגישה שאני מתחננת מרגישה שאני מתחננת אם אני לבד בעסק הזה אני לא חושבת שאוכל להתמודד עם התוצאות של להיפגע שוב

kokula79

New member
מצחיק

זה יכל להיות מצחיק, אם זה לא היה עצוב זה יכל להיות מצחיק, אם זה לא היה כואב גם אני מחכה, מחכה לו, מחכה לסימן, הראש מסתובב, מתי הוא יתקשר? האם הוא בכלל יתקשר? אני בטוחה שלא אוכל להתמודד שוב, אני מקווה שאתה חושב על מה שאני חושבת, מקווה שאתה חולם מה שאני חולמת....אין לי מקום אפילו לצעד אחד קטן אחורה. אני מתחננת, אני לבד בעסק הזה.... האם להישאר איתך?? כבר כמעט שנתיים אנחנו כבר לא. כן ולא וכן ולא....ולא. לפעמים אני רוצה לנסות אולי אוכל להתמודד עם הכל...אולי.

ה מוזה

New member
להפגע ..

כשחולמים ומקווים ..גם נפגעים כשמנסים ..גם נפגעים כשחיים -גם נפגעים צעד אחורה? לפעמים הצעד אחורה פוגע יותר מהצעד קדימה .. כשפוסעים קדימה ,כן יש סיכוי שנפגע אך אם נלך אחורה לעולם לא נדע ..מה היה קורה אילו אם את יודעת בוודאות שתפגעי אל תלכי לאחור ..פשוט תעקפי תמשיכי לצעוד קדימה למקומות שבהם תחושי ביטחון מאי יקרה .. לא לנסות זה לא להפגע אבל זה גם לא לחיות את החיים עד תום מקווה שהוא יתקשר שמשאלות ליבו וליבך ישזרו אהבה

למעלה