להיט או שמה בנדיט?

להיט.

מאוד התלבטתי, ובסוף החלטתי לבחור בלהיט. הוא לא אהוב עלי במיוחד, אבל בחרתי לא להיות קטנוני מדי.

Bright Unicorn

New member
להיט

ועוד איך להיט. כבר בשמיעה ראשונית שמעתי להיט... את הקליפ אני פחות מחבב למרות שיש לו את הקסם שלו

להיטטטטט

אני פשוט אוהב אותה. הכי מוצלחת מבין השלישייה הזו של רירי/קאשה/קייטי

להיט

היה מהשירים הפחות אהובים עליי באלבום עד לרגע שיצא כסינגל. הקליפ

HanAn189

New member
../images/Emo216.gif ../images/Emo10.gif

להיט מהסרטים
|
וזה היה הלהיט שלי
וקליפ הזה, אני שונא אותו מפעם לפעם. כמו את הקליפ של CF ושל TD.

טכנית להיט.

לדעתי מדובר כאן בשיר מעאפן למדי שלווה בקליפ מגה-קיטשי ומיותר שבמקום להוסיף לערכו של השיר, כמו שקליפ אמור לעשות, הקליפ הזה רק מוריד מהשיר שגם ככה לא בעל ערך מי-יודע-מה. העולם התלהב, אני משועמם! אני יודע שלקייטי יש את זה, היא מסוגלת ליותר משירים דביקים עד גועל וחופרים כמו זה. את התקליט לא שמעתי ולמרות שהוא מאד מוערך פה בפורום קיבלתי את הרושם שזה תקליט פופ בלי הרבה משמעות, אפשר לאמר מטומטם. כל כך מקווה שהיא תפתיע אותי! אני נורא מאוכזב ממנה השנה, היא עושה עבודה מעולה אבל חומרים שווי תחת. אני צריך עוד Thinkin of you!

אני אוהב מאוד את האלבום האחרון

מצד שני אני ממש ממש ממש מסכים איתך לגבי המשפט האחרון... הלוואי שקייטי תשנה לכיוון יותר רציני ושונה באלבום הבא ותנצל את הכישרון שלה. אחרי ONE OF THE BOYS חשבתי לעצמי שזו רק ההתחלה והיא תתקדם לכיוונים יותר רציניים ותתעלה על עצמה, כי יש לה פוטנציאל ענק, ואז יצא CG שממש עשה לי TURN OFF ממנה. מהבחינה הזו האלבום באמת מאכזב, כי היא די נטשה את הגישה המיוחדת שהיתה לה באלבום הראשון, מצד שני הוא באמת אלבום טוב וסופר כיפי בסה"כ אז עדיין הייתי ממליץ לך לשמוע אותו...

candyheart

New member
וואי רעיון מעולה!

המון תודה על הפינה! כל דבר כזה מבורך ומאוד תורם לפורום.

למעלה