הוא בן 14 :)
S spiceupmylife1 New member 8/12/10 #67 חחח הא והסרט בן איזה 10... אז הגיוני ../images/Emo8.gif ממליצה על הסרט בחום
I I shouldnt be sad New member 8/12/10 #70 הא! אני ממש מרגיש סלב ../images/Emo98.gif וזה 15! נכון לעוד שבוע אבל אני מאוד מעריך את זה שאתה מכיר אותי טוב כל כך ויודע בן כמה אני (השבוע) *סתם*
הא! אני ממש מרגיש סלב ../images/Emo98.gif וזה 15! נכון לעוד שבוע אבל אני מאוד מעריך את זה שאתה מכיר אותי טוב כל כך ויודע בן כמה אני (השבוע) *סתם*
D Dirrty 4 Christina New member 10/12/10 #79 להיט!!! זה שירר מהחופשיות על הברר נכון!!!! ואייייי אני מתה על השיר הזה ! ואת הסרט אני אוהבת יותרר
S spiceupmylife1 New member 10/12/10 #80 ../images/Emo45.gif אחד הסרטים האהובים עלי ../images/Emo23.gif
ד דר אמברלה New member 6/12/10 #3 מוצג 2 : George Michael - Father Figure להיט של הדיוו ( ) משנת 1987 שזכה גם הוא להצלחה רבה (מק' 1 בארה"ב,11 בבריטניה (אותם מספרים במהופך מהגברת ליאן.) http://www.youtube.com/watch?v=M-u-UZXHoKQ להיט או בנדיט
מוצג 2 : George Michael - Father Figure להיט של הדיוו ( ) משנת 1987 שזכה גם הוא להצלחה רבה (מק' 1 בארה"ב,11 בבריטניה (אותם מספרים במהופך מהגברת ליאן.) http://www.youtube.com/watch?v=M-u-UZXHoKQ להיט או בנדיט
ד דר אמברלה New member 6/12/10 #6 להיט. ביצוע ווקאלי נפלא של ג'ורג ואווירה יפה ואייטיזית. מעולה לגמרי
T theone24 New member 6/12/10 #9 תכלס, מעולם לא אהבתי או התחברתי אליו... כמו שאמרתי לא פעם, גברים זמרים ,לרוב, לא עוברים לי טוב באוזן...
תכלס, מעולם לא אהבתי או התחברתי אליו... כמו שאמרתי לא פעם, גברים זמרים ,לרוב, לא עוברים לי טוב באוזן...
ד דר אמברלה New member 6/12/10 #11 הוא מהזמרים היחידים שאני אוהב. ווקאליסט מדהים. אני אוהב את השילוב שהוא עושה ביו פופ לסול.
מ מריאנה 22 New member 7/12/10 #35 הוא הין להיט לבנדיט השיר חביב מזכיר את אווירת שנות ה-80!! (הוא יצא בשנה שנולדתי ) יש לו שירים טובים מזה!!!
הוא הין להיט לבנדיט השיר חביב מזכיר את אווירת שנות ה-80!! (הוא יצא בשנה שנולדתי ) יש לו שירים טובים מזה!!!
B Bright Unicorn New member 7/12/10 #44 בנדיט דוקא אותו אני מאד אוהב יש לו מלא שירים מטורפים... ספציפית לשיר הזה מביט כל שיריו לא הייתי קורא להיט
בנדיט דוקא אותו אני מאד אוהב יש לו מלא שירים מטורפים... ספציפית לשיר הזה מביט כל שיריו לא הייתי קורא להיט