להיטי המחר

TheRasmus

New member
שיר מס' 8

Frankmusik - 3 Little Words
לצפייה בקליפ בשנה שעברה מיקה נחשב למרענן הרשמי של 2007. בשנת 2009 הבחור הבריטי בן ה-22 העונה לשם וינסנט פרנק, צפוי להיות הדבר המדליק הבא. סוג של פופ דאנסי שעושה מצב רוח טוב. למרות שעדיין לא התפרסם, הוא הספיק למקסס ליותר מ-30 הרכבי אינדי שונים ברחבי העולם.

TheRasmus

New member
שיר מס' 9

Playdoe - Pop Like This
לצפייה בקליפ בשנים האחרונות נחשפנו לגל הרכבים שפרצו בכל קצוות העולם. מדרום אפריקה קיבלנו את Seether הנהדרים, שהוציאו אלבום נחמד בשנה שעברה ויכול להיות שחלקכם זוכרים אותם מהשת"פ עם איימי לי בשיר Broken, אי שם ב-2004. הדבר שאמור להיות הייצוא הבא משם הוא הצמד החדשני הזה, שעושים סוג של אלקטרו-ראפ מגניב, שכבר הרבה זמן לא שמענו מאז Freestyler. בהרבה מאוד בלוגים ברחבי העולם זה מקבל תגובות מפציצות, ומי יודע, אולי בעוד שנה זה יגיע לארץ

TheRasmus

New member
שיר מס' 10

Foreigner - Too Late
להאזנה לשיר אסיים את הפינה עם להקה הוותיקה שנחשבה לאורך שנים כאחת האהובות בארץ עם להיטים בלתי נשכחים כדוגמת I Want To Know What Love Is, Cold As Ice, Blue Morning Blue Day, Waiting For A Girl Like You, Hot Blooded ועוד רבים וטובים. הם הקליטו סינגל חדש לגמרי לראשונה מאז 1994, עם הסולן הנוכחי קלי האנסן. הרבה להקות מהשנים האחרונות הושפעו מהם, כדוגמת מארון 5, שאם היינו עובדים על גלגל"צ ורושמים את השיר על שמם, השיר היה מגיע לטופ 10 במצעד השנתי (באחריות!). בדרך כלל, הרכבים מהסוג הזה שמתקאמבקים נשמעים זוועה, הפעם אני חייב להעיד שהם שיחקו אותה!

me123

New member
תודה../images/Emo13.gif

דווקא את קייטי חשבתי שאראה
זה עם "hot n cold" והחתונה

me123

New member
השיר של קייטי הגיע לסינגלס!../images/Emo2.gif

סתם, הוא לא כזה מדהים
אבל הוא חביב

limors2

Well-known member
תודה!

נחמד להתעדכן ולראות מה נמצא מחוץ לבועה הגלגלצית שאני נמצאת בה תמיד
ולאחרונה גם שם לא

TheRasmus

New member
תודה לכולם על התגובות

אשתדל לעשות את הפינה הזאת בתדירות גבוהה, או לפחות כשיצטברו מספיק שירים :)

dcohn

New member
תגיד רגע,

בתחנות אחרות משמיעים שירים אחרים של ג'ייסון מראז, חוץ מ im yours ?

TheRasmus

New member
לא משמיעים

בשנת 2003 שלחתי אימיילים לכל תחנות הרדיו בארץ ע"מ שיריצו אצלם את The Remedy שלו. הייתי מטורף על השיר הזה בזמנו, אבל אם אני לא טועה רק רדיוס נענו לבקשה והשמיעו את זה כמה פעמים.

GALITAMITAY

New member
להיט ענק ישר מטורונטו

תקשיבו לשיר המדהים הזה!!!!! כבר מזמן לא היה להיט כזה http://dev.kabbalahmedia.info/~america/STL_2008/Compilation_CD/3.%20Jack%20Bendahan%20&%20Dima%20Graziani%20-%20Yashar%20Kel.mp3

TheRasmus

New member
../images/Emo6.gif הפתיח נשמע כמו "בלבלי אותו"

שזה לא ממש הטעם שלי :)

למעלה