להיות תרבותי?
ראשון לציון: נסע ב"אין כניסה" - והתנגש בניידת משטרה פורסם: 20.04.08, 12:07 שני שוטרים ממשטרת ראשון לציון נפצעו באורח קל לאחר שרכב שנכנס במקום אסור - התנגש בניידת המשטרה בה ישבו. הרכב הפוגע נכנס לרחוב למרות השלט "אין כניסה", וככל הנראה לא הבחין בניידת. השוטרים פונו לקבלת טיפול בבית החולים אסף הרופא.
הרצליה: נעצר תושב העיר שהשתולל על אופנוע בחוף סידני עלי ותקף אזרח שתיעד אותו11:5320.04.2008 המשטרה עצרה תושב הרצליה שהשתולל על אופנוע בחוף סידני עלי בעיר ותקף אזרח תמים שתיעד את רכיבתו הפרועה. החשוד וחבריו היכו את האזרח וגנבו ממנו את המכשיר הסלולרי שבו צילם אותם ואת ארנקו. הערב יובא החשוד להארכת מעצר. (תוספת שלי עונש מרתיע)
-גם השתוללות במקום ציבורי ....גם תקיפה ...וגם שוד...יפה ?
מה יהיה איחוד תיקים ..והסכם טיעון
ולמה אני מביא את כל זאת ... האם אנחנו מדינת תרבות ? תרתי משמע לא אחת אני רואה את המשתוללים הללו ..ומי אישר את החוק הממשלה...
אני אישית הייתי מאמץ את המדיניות ..או של סינגפור ...או של ארה"ב אולי אם אחת מהאופציות הלליו היינו עם יותר תרבותי ...גם על הכביש. אבל כשאין משאבים למשטרה ...ואין תקציב ....ויש את מח"ש אז אין הרתעה. להיות אזרח זה להיות תרבותי והוגן.
ראשון לציון: נסע ב"אין כניסה" - והתנגש בניידת משטרה פורסם: 20.04.08, 12:07 שני שוטרים ממשטרת ראשון לציון נפצעו באורח קל לאחר שרכב שנכנס במקום אסור - התנגש בניידת המשטרה בה ישבו. הרכב הפוגע נכנס לרחוב למרות השלט "אין כניסה", וככל הנראה לא הבחין בניידת. השוטרים פונו לקבלת טיפול בבית החולים אסף הרופא.