להיות חזקה נגדך

אנגלינה

New member
להיות חזקה נגדך

להיות חזקה נגדך רואה אותך מביט בי מרגישה מתמוססת בידיך מרגישה אותך נוגע בי מעביר ידיים על גופי מוכנה בשבילך מוכנה שתעשה בי כרצונך אבל יודעת שאין ברירה צריכה לקום לעזוב לסגור את החולצה ולהוריד את ידייך מעליי צריכה להיות חזקה נגדך הלוואי שיכולתי לשבור לך את הלב לגרום לכך שיכאב לך מבפנים שתרגיש כמוני , תרגיש שתמות מבפנים תרגיש דימום מבפנים תרגיש שהכל התפרק ותדע שהייתי חזקה נגדך אבל בנתיים אני זאת שמדממת אני זאת שנקרעת מבפנים מרגישה שהכל מתפרק אני זאת שלא קמה לא עוזבת כשאתה נוגע בי אני זו שיודעת כמה שאני חלשה נגד מאנגלינה החלשה תגיבו חברה:)

נצחיה

New member
אנגלינה

ככל שתוסיפי לבקש כך יחמוק ככל שתכמהי יעלם אושר קני לך בעצמאותך ומה שאמור יקרה ומה שלא מוטב כך

Sודית

New member
משהו שקראתי פעם....

מן הטנק הלוהט יכולת להמלט אך מליבי הלוהט לא תימלט כי אין לך...כח... כח רצון.... זה רק תלוי ברצון.

*קסנדרה

New member
אנגלינה למה נגדו ????

אנגלינה יקירתי הרשי לי לעוץ לך כמו לביתי. למה נגדו, למה לא מולו ??? כל זכרון של אהבה תנצרי בלבך.. אם את נשארת - הרי את אוהבת למה לעזוב ??? לא אינך חלשה, אינך רוצה !! אנגלינה כתבי לו, לא ממקום של כעס אנגלינה כתבי לו, ממקום של געגוע אוהבת אותך קסנדרה

אנגלינה

New member
געגוע

רק כתבת תמילה הזאת..... רק קראתי אותה.... ופתאום העניים אדומות הוא היחיד שאי פעם היה שם ופתאום הוא כבר לא.... וחלומות רעים על אותם חברת בנים שפגעו בי חוזרים וחוזרים ופעם אפילו בחלומות הוא היה מציל אותי מהם..... עכשיו הוא לא נימצא אפילו שם עכשיו אני לבד לבד שם והם כל כך רעים........ ואז אני פוגשת אותו ברחוב או בבית ספר והוא פשוט עובר כאילו הכל בנינו נמחק הכל נעלם לא היה כלום בעצם?! אז למה אני בכלל בוכה?! למה בכלל מתגעגעת........

פרח-בר

New member
למיטב הבנתי...

היי, ממה ש..אני...הבנתי היא נמצאת שם מפאת משיכה שלה...חולשה שלה כלפיו...אבל היא סובלת. ואולי אני טועה בהבנה...

פרח-בר

New member
השכל והרגש...

היי אנגלינה, ועל כך אצטט פתגם של ...ויקטור הוגו <אם איני טועה...או ויילד>: ש...לרגש יש שכל ש...השכל אינו מבין. וזאת, אני מבינה, חולשתך. חזקי ואמצי. מתוך ההודאה בחולשה תתחזקי ו...תתגברי על חולשתך.

אנגלינה (אנג`לינה)

האמת, פעמים רבות בחיי הייתי צריכה לבחור, או להקשיב להגיון בראשי, או לרחשי לבבי...לרגש...ליצר... הלוואי שיהיה שם מישהו שיאמר לנו, מהי הדרך הנכונה, שיחליט בשבילנו,אך לא כך הדבר,:-( אז היו פעמים שהקשבתי להגיון, והיו עוד הרבה יותר פעמים שנכנעתי ללב.. כל דרך שבה תבחרי, לפי דעתי תהיה נכונה וטובה לגבייך אך ורק אם תהיי חזקה. אם תעמדי על שלך..ותזכרי שזו חולשה רגעית. מאחלת לך אושר אושר (ועושר)... ילדה.

למעלה