להיות בן 18

בלאונט

New member
להיות בן 18

הראשון בדצמבר, 1982. קרן אור, משהו קורה. נבהלתי והתחלתי לרוץ לכיוון היציאה. מספר דקות מאוחר יותר שכבתי בחיק אימי. כמעט לא ראיתי כלום, הכל היה מסנוור והעדפתי לשמור את עיני עצומות (ואשכיי בבטני). הראשון בדצמבר, 1992. קיבלתי טלוויזיה ליום הולדת. אמא אמרה לי, שעד שאני אהיה בן שמונה-עשרה לא יהיה צבא. אמא אמרה שאני אהיה איש גדול. היא אמרה שאני אהיה רופא. דקה לפני הראשון בדצמבר, 2000. אני חושב. בנשימות שבין הצעקות של החברים. אני חושב. ואוו, בן 18. הגעתי. מה עכשיו? אני אראה את הכל בצבע בג`? בחורות ערומות יפלו מהשמיים? אני סוף סוף אבין מה זה ``צמוד למדד``? עכשיו צריך להיות מבוגר כזה? בוגר? אחראי? אני צריך ללמוד לשחק שש-בש? להפסיק להתחפש בפורים? עשר, תשע, שמונה... שתיים, אחד -- יום איידס שמח! צעקו כולם לנוכח העובדה שהראשון בדצמבר (יום האיידס) הגיע. כן, אני מחכה. עדיין לא יודע מה זה צמוד למדד. ובחורות ערומות? לא, הן לא נופלות משום מקום. אז נכון שכולם מזכירים לי שעכשיו אני עצמאי, וצריך לשקול את מעשי. ונכון שעכשיו אני אוכל סוף סוף לברר מה מסתתר מאחורי העמוד הראשי של כל אתרי הסקס. אבל בוטום ליין: הכל אותו דבר. אז נכון, יש קצת שינויים. בייחוד מטמורפוזה תפיסתית: הייתי חייב להשלים עם זה שקיפי הוא בעצם בן-אדם ושאין אליהו הנביא (סנטה קלאוס?). אבל מה שמפריע יותר מכל זה הבהלה שנובעת מחשבון פשוט: אני עברתי פחות-או-יותר רבע מהחיים. אומנם רבע זה לא המון, זה אפילו לא הרוב, אבל מצד שני, ההספק שלי במהלך אותו רבע הינו הרבה פחות מרבע מסך כל הדברים שעוד יש לי להספיק בחיים. אז נכון שאת החתונה אני עוד יכול לדחות בכמה שנים, אבל מה לגבי צניחה חופשית? רשיון לרכב, מטוס, נחניאלי ורכבת? מה עם אורגיות מטורפות? פטריות קסם? אז חברה, החיים מתחילים בגיל 18, ואל תגידו לי שלא כי אתם גם ככה סתם ילדותיים.

Mind_Thief

New member
צא מזה...

החיים מתחילים בגיל אפס, פשוט משתנים כל הזמן, אני לא חושב שיהיה לך יתר טוב בצבא מאשר בביצפר, כמו שלא היה לך בתיכון יותר מביסודי או בכיתה א יותר מבגן. החיים אולי משתנים אבל אתה זה שקובע אם הם יהיה טובים פחות או יותר מלפני או אחרי...ברור? וזה לא שאנחנו ילדותיים, זה שאתה זקן...

זה לא שהוא זקן

הוא פשוט חושב שהוא יותר טוב מכולנו. והמשפט האחרון בהודעה שלו הסגיר את זה.

בלאונט

New member
ה-ו-מ-ו-ר

קורט, אתה בטוח שאתה רוצה לחזור לוויכוח המטופש הזה? המשפט האחרון היה בצחוק! אלוהים ישמור, אתם לא קולטים מתי אני צוחק ומתי לא? כל ההודעה הייתה בצחוק. כל צורת הכתיבה והנוסח היה בלשון הומוריסטית. דיי, קורט - צא מזה. אתה כבר מתנהג בטיפשות עם המשפט המגוחך הזה שלך: ``הוא יותר טוב מכולנו``. אנשים, אני לא מדוכא שאני בן 18, זאת היית רק דוגמא לגבי השינוי שעלול להיווצר ואף זה נכתב שצורה מאד מאד לא פורמלית - אז מה יש לכם? איזה חוסר יכולת הפנה מוחלטת. זה היה בצחוק. צחוק. צחוק. צחוק. צחוק. צחוק. ואם מישהו ממכם מנסה לדכאות גם את הרוח ההומוריסטית בפורום הזה אני חושב שהוא זה שהבין את הקונספט כאן לא נכון.

חתולית

New member
חרוז תפוז פיגוז

הפורום נבנה כדי שנחליף דעות, נריץ דאחקות, נשתף בחוויות, ניעץ עצות, נחליף מתכונים (נריץ דאחקות, אני מזכירה), ועוד. אז קורט קוביין, תבין את האחרים פה ואל תהיה אגואיסט. אל תכה, זה לא יפה. ככה ילדה אחת שהיתה מועמדת למועצת תלמידים אמרה. ברור שהיא לא נבחרה. אוי, יצא חרוז תפוז. הי, אני בפורום תפוז. וואו, איך שהכול פה תואם פיגוז. שוב יצא חרוז תפוז. הי, אני בפורום תפוז. וואו, איך שהכול פה תואם פיגוז. שוב יצא חרוז תפוז.........

בלאונט

New member
91 בבגרות בלשון

אהההה, מזל טוב אמרת? תודה... (לקורט: זה היה בצחוק. תחסוך לי את התגובות במפגרות שלך)

אני מניחה ש

9 נקודות ירדו לך על שם המספר...? עדיין צריך ללמוד ולדבר נכון.

N0

New member
הן לא נופלות מהשמיים ?

הרסת לN0 את כל התקוות כל החלומות למה הוא חיכה כל כך הרבה זמן אם לא לזה שהן יפלו מהשמיים כשהן רוצות אורגיות מטורופות ובאמטחתן שק פטריות. הדבר היחיד שהוא ביקש מאליהו הנביא מסנטה קלאוס וממוחמד כל פסח קריסמס ורמאדן היה שהן יפלו מהשמיים הוא יכול היה לוותר על הפטריות ועל האורגיות אבל מה הטעם כשהן לא נופלות מהשמיים. עוד מעט תגיד לו שבגיל 21 הוא לא יגיע לירח. בדרך לחלון N0

MajoR_ToM

New member
החיים התחילו כבר מיזמן

כבר הרבה זמן אני מיסתוב בהרגשה מוזרה תפסתי את הרעיון בראש שלי אני בכיתה יא , החופש הגדול הקרוב , הוא החופש הגדול האחרון שלי עוד שנה וחצי וזהו צבא חיים מוות הכל ניגמר ונעלם אני לא רוצה אני מצליח ליתפוס שהתקופה הזאת יא אולי הרגעים האחרונים ביותר שלי של חסד . זהו הכל עוד מעט ניגמר .

נעל

New member
החיים מתחילים

מתי שנעל אומרת להם להתחיל. הבעייה היא שנעל היא נעל מתלבטת, ודי קשה לה להחליט מתי כדאי... אולי היא לא מוכנה עדיין? אולי כדאי לשמור את זה לאח``כ, לא לבזבז את כל הכיף על ההתחלה, כדי שהטעם לא יגמר? מילא, נעל ;-)

goldy

New member
מזל טוב!!!!

את מה שיש לי לומר כבר כתבתי לך לפני מספר ימים. נ.ב הישאר איתנו!!!!

למעלה