להיות בין גלי הים שלך

להיות בין גלי הים שלך

שטה לי בדמיון אל גלי הים שלך מביטה בעיניך הירוק המדהימות בהחלט אפשר לטבוע בירוק שלך כמו צבע המים באוקינוס ההודי איפה שהחופים נקיים ובתוליים באיים הקסומים שחופשים בהם מבט העין זה הקשר הישיר למוח רוצה לגלות מה אומרות המחשבות איך אומר הפתגם באנגלית "פני תמורת מחשבותיך" "ספר לי מה אומר לבך" אומר השיר בעברית מסתלסת רוצה לסחוף ולהסחף אל חוף הים ההוא אל הגלים ומים הנקיים והשקופים לטבול במים הרעננים ככה על הבוקר לשטוף את הגוף הניעור מקורי השינה להתכנס לזרועות חמות ועוטפות לעטוף ולהתעטף איתך באהבה

שמים1

New member
מצולות ערגה ../images/Emo79.gif

עיניך שואלות בדממה נעתקו מפי המילים, ולעיתים מתעטפת בחושה שלא אוכל עוד לענות לעולם. רק גופי רוקע לך חותמות געגוע, להט תשוקתי צולל במצולות ערגה. חוטים נסתרים קושרים אותי אל ליבך, עד שיגיע העת וזרועותי ישירו לך את המילים שביקשת.

לאהוב בחמשת החושים

מביטה בך מבעד למילים שכתבת מקשיבה לשתיקות ולנשימות טועמת את הטעמים שפזרת נוגעת בך ביד רכה ואוהבת מביטה לך ישר בעינים לוחשת לך מילים של אהבה ויודעת שאכנס ישר אל לבך ושם תעטוף אותי באהבה אתכנס אל תוכך בשתיקה מבשמת גופך בריח שלי שהוא מיוחד כי הוא שלי עוטפת ומתעטפת באהבה

שמים1

New member
נסיך חלומות ../images/Emo79.gif

נמצא בתוכי נסיך של חלומות בתוך ערגותיי גדל עם השנים. גופי שר לך מנגינות עלומות ליבי מספר לך כמיהותי. שרה לך נסיך של חלומות על ארצות רחוקות מעבר להרים, לשם אותי תישא על כנפיים אמיצות ותאהב אותי עד כלות נשמתך. שבת שלום לך נסיכת הכוכב

יערית 1

New member
נסיך החלומות

לילה בשמי רקיע, בפתח הוא הופיע, מסביב הכל מוכן, אור נרות, יין לבן, כרית על מזרון מונחת, ואני כולי פורחת, בבואו, גופי נרגש, לקראתו, ליבי נרעש, נסיך חלומותיי, לך לחשתי: התדע עד כמה אהבתי?

יערית 1

New member
פעמי תשוקתי

פורשת לבי בפניך, בצמאון מרווה אהבתי, חובקת ברכות מילותיך, מתעטפת בפעמי תשוקתי. מתמכרת לצלילים רוטטים, מתנגנת במיתרים נכספים, במשעולי אהבה פוסעת אליך מעוטרת בלבלובי ערגתי.

למעלה