להיות אמא בעזה

ייסאן

New member
אני יודעת, בגלל שכשהיא למדה באוני'

באו כמה קיצוניים וירו למוות בטירוף היסטרי במרצה שלה, ומאז היא פשוט לקחה צעד אחורה ופיתחה הסתכלות אחרת. היא סופר סופר סופר צודקת לדעתי.

בדיוק!!

הוא עוד לא נפל, הוא רק חוטף בראש, אז שמח. שהוא יפול אז נפסיק לשמוח

vicz

New member
מי שלא חווה את זה לא יכול להבין

אני תמיד הזדהתי עם תושבי שדרות. אבל עד שהטילים לא התחילו לנחות ליד הבית שלי, באמת שלא הבנתי עד הסוף. זה לא רק הטילים עצמם. זה לשבת כל היום על קצה הכסא כדי לרוץ יותר מהר בעת האזעקה. זה לא להירדם בלילה כי כל רעש קטן מקפיץ. זה לשמוע את הילד של השכנים בוכה שעות אחרי כל אזעקה. יום אחד זה יגיע למרכז וגם אתם תדעו. 1,400,000 תושבים שמתנגדים לטרור יכולים לעצור 20,000. הבעיה היא שרבים, גם אלה שלא פעילים, תומכים בטרור. שונאים לא פחות. תגידי שזו שטיפת מוח. מסכנים. אז מה הפתרון? מה יוריד מאיתנו את הטילים?

חוויתי את זה

והילד שבכה אחרי כל אזעקה היה הילד שלי חווינו את האימה של נפילת הקטיושות, בתוך הישוב שלנו ומסביבינו חווינו אבדן של אנשים קרובים חודשים אחר כך קפצתי מכל טריקה של ארון אני מבינה את המצוקה ולכן גם לא כתבתי שלא צריך היה לצאת למבצע כתבתי שוב ושוב ושוב שאני מזדהה, כואבת, עושה מה שאפשר למען תושבי הדרום, בעיקר אמהות וילדים מה לעשות שאצלי אין מנגנון אוטומטי שמבטל את הצער על ילדים שנפגעים שם, רק בגלל שאני חרדה יותר לילדים שנפגעים כאן? הבוקר הלכתי למחשב בבוקר וחשכו עיניי כשראיתי ש3 חיילים נהרגו הלב כואב וכבד מאוד והתחושה קשה.

פרצלה

New member
ולהיות אמא בשדרות?

שכל טיל שנוחת שם עלול להיות קטלני ורק במזל אנחנו לא סופרים שם ילדים מתים. ששמונה שנים הם חיים בפחד. כן עצוב על האימהות בעזה,אבל עצוב יותר על האימהות בשדרות. אצלי לפחות.

כותבת מחדש את הודעתה של EMANUELA XD

פלאשתינים בוחרים להשמיד אותנו ולזרוק אותנו לים האכזר שיבלע אותנו מאז ומתמיד הערבים רדפו אותנו כעם ולא מכיר בזכויות שלנו כבני אנוש הייתי מעדיפה שעזה תקרא לשלום עם היהודים שנחיה בשלום ושכנות טובה שאנחנו נסע לבקר בעזה והם יבואו לבקר אותנו כאן בישראל זה אפשרי כי זה היה כך לפני פרוץ האינתיפאדה,מעזה היו מגיעים לעבוד בישראל לא היה להם רע בכלל והתפרנסו די יפה,והביאו אוכל לבני משפחתם רק שהפלאשתינים הם בני אדם לא יציבים ואין בהם אמונה וירקו אל הבאר ששתו מימנה,נתנו להם אצבע לקחו את כל היד נתנו להם יד רצו יד שניה נתנו יד שניה דפקו בנו סכין בגב, אז מי מבין 2 העמים לא רוצה שלום - אנו כישראלים או הם כפלאשתינים ומי שעשה את הסיכסוך והעמיק אותו למציאות של היום אלו ערבי ישראל הם האחראים העקריים למלחמה שמתחוללת בעזה - אילו רק הם היו אנושיים עם טיפה של רגש ואכפתיות היו עושים הכל כדי שהקרע לא יגדל כאן אנחנו לא מחפשים לצאת מנצחים- המטרה היחידה היא לחסל את הטרור בישראל - בדיוקכמו כל מדינה שלא הייתה רוצה לחיות ולגדל את הילדים שלהם בצל אלימות הטרור שפוקד אותנו מזה 60 שנים תחי מדינת ישראל תחי מדינת היהודים לנצח ה' נוקם את דמם של שונאי ישראל

וגם זו הודעה שלEMANUELA XD שהעתקתי

והגיון אני מבטיחה לך שאני אהיה הראשונה שאתחיל לרחם על העם שלך הפלאשתיני לבנתיים העם הפלאשתיני שלך הוא עם ללא לב וללא רגש,שהדם נשפך אצלו הוא מילל בוכה ומתמסכן שמעורר מעליו רחמים עלי זה לא עובד ולא יעבוד לפחות לא במלחמה הזאת. כשאני רואה את הפליקס הבא זה הופך אותי להיות יותר גאה במדינה שלי והרצון שלי רוצה לראות עוד יותר לראות את האמהות העזתיות צורחות ומיללות - הכל חוזר בומרנרג הכל מין אללה " אללה הואכבר" אללה היללה המכה על עזה באה משמיים - ברוך ה' אלוקינו שבשמיים מחזיר על הדמעות של אימהות יהודיות

הודעה לאנשים טיפשים בלבד!

יהודי הגולה במדינות ערב, כמו תוניסיה,מרוקו, אלג'יר, מצרים, אירן וכו' מעולם לא יצאו במחאה של הפגנות, כאן ערביי ישראל מרשים לעצמם בגלל שאנחנו נותנים להם לגיטימציה. יהודים מעולם לא פעלו בדרכי טירור מול שילטונות ערבים נשאלת השאלה למה? אולי בגלל שכוח ההרתעה שלהם היה גדול הרבה יותר והערבים הם פשוט ערבים, בלי להיות גזעני. האמהות הבוכות בעזה על התינוקות שלהם, שימשיכו לבכות גם ככה כולם היו יוצאים תומכי חמאס ומחבלים מתאבדים בפוטנציה שימות עוד כמה זה יהיה נחמד. אל לאם יהודיה להשוות את עצמה לאם ערביה, משום שאם יהודיה תבכה על בנה, אם ערביה שבנה התאבד תצא במחולות ותקרא את שמו שאהיד. כל השמלאניות פה, מדינת ישראל הוקמה על טירור יהודי, ומדינת ישראלה הוקמה ועדין קיימת על טהרת 9 מלחמות אל לכם לשכוח, כי הסיבה לקיום שלכם היא באופן אירוני קיומם של מלחמות, ולא מסירת שטחים (לעומת השבחה, ורכישת קרקעות בימים שלפני קום המדינה) דמכן של בוגדות טיפשות. הרוסים הורגים גאורגים על הרבה פחות מזה, הרוסים הורגים צ'צנים על הרבה פחות מזה, הטורקים הורגים מורדים על הרבה פחות מזה, ארה"ב מרחיקה יבשות כדי לפגוע בשולחי טירור, לישראל וגם לפי חווות הדעת העולמית יש לגיטמציה, תחשבו על הסבל והנזקים התדמייתיים והכלכליים שנגרמים לכם לפני שאתם מחפשים להיות יפי נפש ולחפש מה אתה עשיתם. תזכרו על מה הוקמה מדינת ישראל, טירור יהודי, רכישת קרקעות מואצת, ויישוב הביצות על פעולות תגמול מול הירדנים, ומול הסורים והמצרים, ולכן אתם יושבות כאן ומשריצות את הבנות השמלאניות שלכן. דרך הציונות היא דרך של טירור, אולי מתון מזה של הברברים ואולי לא מכוון לאוכלוסיה אזרחית בפרט זכרו שאתן צריכות להחליט מהי הדרך עליה הושתתה קיומה של מדינת ישראל. אתן תמיד יכולות לעבור לצד השני, להתאסלם, ולהעשות רפי שכל כמו יושבי האיזור.

ariel05061

New member
ילד זה ילד

ילד לכשעצמו, הוא בסה"כ ילד תמים, ללא שנאה ודיעה איתנה. אך מגיל מסויים הבחירה היא כבר בידיים שלו הוא בוחר עם מי ללכת ועם מי לא ובנוסף הוא הופך להיות מספיק אחראי למעשיו ולתוצאות הכרוכות בבחירת מהלכיו. אם בחרת להתנגד וללכת עם הטרוריסטים, שא בתוצאות, ולא רק , אלא כל משפחתך תישא בכך גם אם לצערינו מדובר בילדים.כי מבחינתי אתה הופך גם לטרוריסט ובמלחמה כמו במלחמה צריך לנצח את הרעים, ובמלחמה כמו במלחמה יש גם קורבנות(חפים מפשע) מישהוא אמר שמלחמה זה דבר טוב או רע?!

מאי 406

New member
הבעיה היא שחוץ מאמהות יש שם הרבה דברים אחרים

ואת הדברים האלה צריך לחסל, ומהר!!

טופז2

New member
איזה רחמים!!הם מקריבים את ילדיהם שיהיו שהידים

איננו מדברים על בני אנוש בכלל, אפילו לא על חיות! הם בהכרה מלאה (פנאטיות) שולחים את ילדיהם להיות שהידים. אין להם ערך לחיי אדם בכלל אז מה הקטע בכלל?? הם מגוננים על עצמם ועל מצבורי הנשק שלהם בגני ילדים וכד' כך שהאמפאטיה המופגנת בהודעתך כלפיהם בענין הזה כל כך מיותרת. אצלנו הרי כששערה משערות ראשם של ילדינו נופלת אנחנו כואבים סוף...

למעלה